Navigation Content

Oplossingen van Nuance voor het scannen en converteren van documenten


Documenten scannen en converteren

Of u nu uw persoonlijke productiviteit, de efficiëntie van uw afdeling of de documentworkflows van uw bedrijf wilt verhogen, Nuance beschikt over oplossingen voor het scannen van documenten, OCR en documentconversie die de productiviteit van kenniswerkers en de efficiëntie van bedrijfsprocessen aanzienlijk verhogen en de informatiebeveiliging en naleving binnen documentworkflows verbeteren. Een standaardbedrijf met 500 werknemers verliest ongeveer € 500.000 per jaar aan productiviteit, omdat werknemers moeten werken met niet-compatibele PDF- en Microsoft Office-indelingen. Meer dan 60% van de professionals gaven aan een sterke behoefte te hebben aan een PDF-programma, hoewel minder dan 10% van de zakelijke pc's niet de mogelijkheid heeft om PDF's te maken en te bewerken.

Wist u dit?

Voor elke 12 archiefkasten is één persoon nodig om deze bij te houden. En dit is nog niets vergeleken met de totale kosten van het beheren van papieren documenten in een wereld die steeds digitaler wordt. De oplossing van Nuance voor het scannen van documenten maakt van papierwerk digitale bestanden door:

de bedrijfsefficiëntie te verhogen Nuance maakt van de dagelijkse taken routineprocessen die minder tijd kosten, minder stappen vereisen en kantoormedewerkers productiever maken.

bedrijfstoepassingen productiever te maken Met Nuance krijgt uw team meer gedaan in minder tijd door van papieren bestanden digitale bestanden te maken die u kunt bewerken, delen en snel en veilig opslaan.

een zo groot mogelijk financieel voordeel te leveren De documentscanservices van Nuance maken een eind aan de inefficiëntie van papieren bestanden en bieden een hogere productiviteit, beter informatiebeheer en lagere overheadkosten.

PDF-samenwerking

Company thumbnail 4

PDF-samenwerking - Er zijn veel oplossingen die PDF's kunnen maken, en enkele die PDF's kunnen terugzetten in opgemaakte Office-documenten. Er zijn echter slechts een paar die het volledige pakket bieden, zoals het maken van PDF's, bidirectionele conversie en uitgebreide PDF-bewerkingsfuncties. Nuance biedt PDF-oplossingen die superieur zijn op het gebied van het maken en converteren van PDF's, maar is als enige een betaalbaar alternatief voor Acrobat.

 

 

PDF naar Word, Excel en PowerPoint converteren

Company thumbnail 6

PDF naar Word, Excel en PowerPoint converteren - Het delen van PDF-documenten kan de productiviteit tegenwerken, vooral als u in een PDF-document opgesloten informatie wilt bewerken of aanpassen. Het handmatig reproduceren van PDF-documenten binnen Microsoft Word is duur. Coopers & Lybrand kwam erachter dat het reproduceren van een enkel document gemiddeld € 190 kost. Nuance biedt PDF-oplossingen die het opnieuw gebruiken van informatie in een PDF-document vrijwel gratis maakt.

 

 
   Nederland & België
Documenten scannen & converteren

Choose your country.