• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Niet alleen horen wat klanten zeggen, maar precies begrijpen wat ze bedoelen

Nuance gebruikt natuurlijke taalherkenning als basis voor ongekend flexibele en efficiënte self-serviceoplossingen die zorgen voor een grote klanttevredenheid.

Op natuurlijke wijze meer inzicht in uw klant

Natuurlijke taalherkenning is een van de kerntechnologieën achter onze spraakdialoog IVR en virtuele assistenten. Hiermee worden programma's slimmer en efficiënter, zodat bellers snel kunnen worden doorverbonden en de klantervaring met self-service over de hele linie wordt verbeterd.

Een betere gebruikservaring voor bellers

50% kortere gesprekken

Een betere gebruikservaring voor medewerkers

20% productiever klantcontactcentrum

Waarom Nuance?

Als toonaangevend leverancier van technologie voor natuurlijke taalherkenning levert Nuance ongeëvenaarde expertise voor een betere routering en kortere gesprekken. Bovendien zetten we informatie over intenties van bellers in voor een meer gespreksgerichte, intelligente self-service-ervaring.

Oplossingen en technologieën

Uw klanten direct naar de juiste plek

Spraakdialoog IVR

Natuurlijke taalherkenning is een belangrijk onderdeel van onze spraakdialoog IVR-oplossingen. Deze technologie zorgt voor een betere self-service-ervaring plus een grotere efficiëntie en automatisering.

Gespreksroutering

Met gespreksroutering kunnen klanten in hun eigen woorden aangeven waarom ze bellen. Ingewikkeld navigeren is niet meer nodig. Ze worden direct correct doorverbonden zodat ze snel antwoord hebben op hun vragen.

Virtuele assistenten

Dankzij virtuele assistenten wordt het self-servicesysteem gebruiksvriendelijker. Klanten kunnen gewoon praten of typen en het systeem reageert op natuurlijke wijze, waardoor het lijkt alsof ze contact hebben met een medewerker van vlees en bloed.

SmartListener

Dit programma herkent uiterst betrouwbaar een groot deel van gesproken tekst die niet aan grammaticaregels voldoet. De technologie van SmartListener kan op elke technologie in elke dialoog in het spraakprogramma worden toegepast, waardoor de herkenningsnauwkeurigheid drastisch verbetert.

Informatieblad over SmartListener bekijken

Natuurlijke taalherkenning in actie

Kijk hoe we toonaangevende bedrijven in de branche helpen concrete resultaten te behalen.
Video's
video

Nuon
Zie de voordelen waarvan deze Nederlandse energiemaatschappij profiteert nu ze hun IVR met keuzemenu's hebben vervangen door een spraakgestuurde interface met natuurlijke taal.

video

US Airways
Lees hoe US Airways nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice dankzij een snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Professionele services

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professional Services-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele services

Informatiebronnen

Whitepaper

Natuurlijke taalherkenning : De taal van de klant leren spreken
In deze whitepaper worden de specifieke voordelen van natuurlijke taal in spraakherkenning plus de verschillende benaderingen uitgebreid besproken.

Luisteren naar uw klanten
Lees waarom financiële dienstverleners gebruikmaken van technologie voor natuurlijke taal, wat de concrete resultaten zijn en welke zes redenen er zijn om nu te investeren.

Praktijkvoorbeelden

NYC 311
Dankzij een spraakgestuurde IVR-oplossing is NYC311 in staat om klanten een superieure ervaring te bieden tegen lagere kosten, waarbij tijdens drukke dagen en bij rampenbestrijding ruim 20% meer gesprekken kunnen worden afgehandeld.

US Airways
Ontdek hoe de luchtvaartmaatschappij nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice, dankzij een door Nuance ondersteund snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Webcast

Een IVR implementeren waarmee klanten blij zijn
Wat zegt uw IVR over uw organisatie? Als u uw merkreputatie en concurrentiepositie hoog wilt houden, wordt het tijd om de ervaring van uw gebruikers met IVR onder de loep te nemen.

Ontdek hoe Natuurlijke taalherkenning voor uw bedrijf is ontwikkeld- en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen
   Nederland & België
Natural Language Understanding

Choose your country.