• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Loods bellers sneller naar de gewenste plek

Kies voor uw klantcontactcentrum een oplossing op basis van natuurlijke taal. Klanten kunnen dan in eigen woorden vertellen waarom ze bellen en hoeven niet door allerlei menu's te navigeren.

Vanaf het allereerste begin een goed gevoel

Een spraakdialoog IVR begint met gespreksroutering, waarmee bellers zonder ingewikkelde menu's direct op de juiste plek terechtkomen. Dit resulteert in meer automatisch afgehandelde telefoontjes, kortere gesprekken en minder doorverbindingen tussen medewerkers.

Succes in alle branches

Telecom: 40% minder verkeerd doorverbonden gesprekken

Telecom: 40% minder verkeerd doorverbonden gesprekken

Financiële wereld: 54% meer automatisch afgehandelde gesprekken

Financiële wereld: 54% meer automatisch afgehandelde gesprekken

De zorg: 400% meer afgeronde gesprekken

Gezondheidszorg: 400% meer afgeronde gesprekken

De voordelen

Nauwkeurige gespreksroutering

Bij gespreksroutering wordt gebruikgemaakt van natuurlijke taalherkenning en geavanceerde strategieën voor dialogen en ondubbelzinnige gespreksinterpretatie, zodat bellers sneller op de juiste plek belanden.

Kostenbesparing

De kosten voor klantcontactcentra die met gespreksroutering werken zijn lager, omdat de gesprekken korter zijn, bellers minder vaak verkeerd worden doorverbonden en er meer gesprekken automatisch worden afgehandeld.

Verbeterde gebruikservaring

Bellers verdwalen niet langer in een doolhof aan menu's, maar worden via een intuïtieve natuurlijke gespreksinterface naar de juiste plek geleid. Nauwkeuriger en sneller.

Eén contactpunt

Met gespreksroutering ontstaat een aanzienlijk eenvoudigere menustructuur. Hierdoor kunnen meerdere klantenservicenummers aan één self-serviceprogramma worden gekoppeld.

Functies

Krachtige technologie voor u, natuurlijk

Ongeëvenaarde flexibiliteit

Nuance beschikt zowel over de middelen als de interne expertise om uiterst flexibel in te spelen op de vereisten van de organisatie bij het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van programma's voor gespreksroutering.

SmartListener

Dit programma herkent uiterst betrouwbaar een groot deel van gesproken tekst die niet aan grammaticaregels voldoet. De technologie van SmartListener kan op elke technologie in elke dialoog in het spraakprogramma worden toegepast, waardoor de herkenningsnauwkeurigheid drastisch verbetert.

Informatieblad over SmartListener bekijken

Bewezen expertise

Nuance heeft ruime ervaring met de wereldwijde implementatie van oplossingen voor gespreksroutering in alle belangrijke branches. Wij hebben veel kennis van klanttrends en zakelijke uitdagingen en kunnen bedrijven daarom waardevolle ondersteuning bieden waar het het meest nodig is.

Meer informatie over branchespecifieke expertise

Toonaangevende technologie

Voor verbetering van de gebruikservaring maakt Nuance Call Steering gebruik van onze toonaangevende technologieën op het gebied van natuurlijke taalherkenning en automatische spraakherkenning.

Oplossingen en technologieën

Uw klantcontactcentrum begeleiden naar betere prestaties

Spraakdialoog IVR

Met gespreksroutering maakt u de weg vrij voor onze spraakdialoog IVR-oplossingen. Het is de eerste stap als u bellers snel en efficiënt naar de juiste plek wilt loodsen en hun een onvergetelijke gebruikservaring wilt bezorgen.

FastStart-aanpak

Onze FastStart-aanpak levert veelgevraagde functionaliteit sneller en goedkoper dan een op maat gemaakt programma voor gespreksroutering.

Pakket voor gespreksroutering

Dit pakket is bedoeld voor partners die programma's voor gespreksroutering willen leveren zonder expert te zijn in spraaktechnologie. Het pakket omvat het runtime gespreksrouteringsprogramma en toegang tot de gespreksrouteringsportal in de cloud.

Gespreksrouteringsportal

Deze portal in de cloud is bedoeld voor het maken, implementeren en optimaliseren van oplossingen voor gespreksroutering. Als standalone programma stelt het klanten in staat zelf hun programma voor gespreksroutering te configureren en te onderhouden.

Informatieblad over de gespreksrouteringsportal bekijken

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professionele Ondersteuning-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. We gebruiken de nieuwste middelen en technieken om spraakgestuurde natuurlijke-taalprogramma's te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Praktijkvoorbeelden

Aeroflot
Aeroflot is de eerste Russische luchtvaartmaatschappij die met succes gespreksroutering van Nuance inzet voor de automatische afhandeling van klantvragen.

Video's

Nuon

Zie de voordelen waarvan deze Nederlandse energiemaatschappij profiteert nu ze hun IVR met keuzemenu's hebben vervangen door een spraakgestuurde interface met natuurlijke taal.

Ontdek hoe gespreksroutering voor uw bedrijf is ontwikkeld – en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen

   Nederland & België
Call Steering

Choose your country.