• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Grip krijgen op workflows en kosten voor cliënten

Kenmerkend voor de documentoplossingen van Nuance voor de juridische dienstverlening zijn eenvoud en beveiliging. De allergrootste uitdagingen voor uw kantoor vormen geen enkel probleem meer. Eindelijk zijn er workflows voor dossier- en kostenbeheer die werken.

Met goed werkende workflows werkt uw kantoor beter

Bij de meeste advocatenkantoren wordt een verbijsterende hoeveelheid documenten verwerkt. Of u nu een zaak voorbereidt, samenwerkt met vennoten of stukken indient, elk document moet nauwkeurig, efficiënt en op een rendabele manier worden verwerkt. Nuance biedt beveiligde, geïntegreerde oplossingen voor juridische workflows en kostendoorbelasting, bedoeld voor eenvoudiger kostenbeheer, gestroomlijnde systemen, betere naleving en hogere productiviteit. Met goed werkende workflows als resultaat.

Juridische workflows

Oplossing voor de grootste uitdagingen op het gebied van juridische workflows

Met de documentoplossingen van Nuance voor de juridische dienstverlening heeft u een antwoord op de uitdagingen waarmee uw kantoor elke dag te maken krijgt. Juridische workflows worden geoptimaliseerd door de slimme integratie van doorbelastingsfuncties en de vereenvoudiging van ingewikkelde taken. Alles wordt veel gemakkelijker voor uw medewerkers, die steeds vaker mobiel werken. Hier leest u hoe dit werkt:

Uitgebreid platform met eenmalige aanmelding (SSO)

Juridische documenten gestroomlijnd beheren en afdrukken via één platform voor kopiëren en scannen, opslaan en delen, afdrukken en bijhouden, op pc's en mobiele apparaten, overal ter wereld.

Geconsolideerde systemen voor betrouwbare kostendoorbelasting

Systemen voor afdrukken, scannen en kostendoorbelasting centraliseren en samenvoegen tot één krachtige oplossing, waardoor de IT-kosten dalen en de winstgevendheid toeneemt.

Consistente gebruikersinterface als impuls voor de productiviteit

Gebruikersacceptatie stimuleren, governancebeleid van het kantoor afdwingen en productiviteit verbeteren met een dynamische, intuïtieve interface die op alle toegangspunten consistent is.

Kostenbeheer

Inzicht in de werkelijke kosten

Of u cliënten nu op uurbasis factureert of andere afspraken over het honorarium heeft gemaakt, met de documentoplossingen van Nuancevoor de juridische dienstverlening wordt alles naadloos bijgehouden, zodat u precies weet wat de werkelijke kosten zijn. Volledig geïntegreerd in uw workflows. Voor verlaging van de afdruk- en IT-kosten. En voor optimalisatie van de kosten en opbrengsten.

Beveiliging en naleving van regelgeving

Niet-naleving
is geen oplossing

Van het indienen van stukken bij de rechtbank tot facturering aan cliënten geldt er maar één soort naleving: strikte naleving. Met onze uitgebreide portfolio met oplossingen vermindert het risico dat vertrouwelijke documenten of gegevens in de verkeerde handen vallen. Hoe we daarvoor zorgen?

  • Er blijven geen onbeveiligde afdruktaken in de uitvoerlade van de MFP achter.
  • Alle gescande documenten worden automatisch en beveiligd bij de correct geïndexeerde bestemming afgeleverd.
  • Geoptimaliseerde uitvoer omdat documenten automatisch naar het meest voordelige apparaat worden gerouteerd.
  • Zo veel mogelijk taken worden in rekening gebracht.
  • Vertrouwelijke gegevens worden eenvoudig volledig zwart gemaakt.
  • Digitale indiening van stukken bij de rechtbank wordt gestroomlijnd en vereenvoudigd.
 
Intuïtieve oplossingen

Juridische documenten eenvoudig beheren, gedurende de gehele documentcyclus

Juridische workflows werken optimaal wanneer uw team ze eenvoudig kan uitvoeren. Omdat de oplossingen van Nuance zijn gebaseerd op natuurlijke, intuïtieve interactie, kunnen gebruikers efficiënt en productief werken. Dankzij de compatibiliteit tussen platforms is het bovendien mogelijk om de oplossingen naadloos op elk backendsysteem en alle MFP's, printers, pc's en mobiele apparaten te implementeren. U kunt dus processen stroomlijnen en hiaten in de beveiliging verhelpen in alle workflows en in de gehele cyclus van een document.

Een veelomvattende oplossing voor uw volledige workflow
Juridisch: overzicht van de compatibiliteit van intuïtieve oplossingen

IT-consolidatie

Consistentie door systemen te consolideren

Afzonderlijke oplossingen voor kostendoorbelasting en documentworkflows brengen een daling van de productiviteit, afname van de winstgevendheid en hogere onderhoudskosten met zich mee. Bij Nuance zijn deze kritieke functies in één platform ondergebracht. Systemen zijn geconsolideerd en het beheer is gecentraliseerd, terwijl iedere medewerker consistent op dezelfde manier kan werken, of er nu een pc, een tablet of een scanner wordt gebruikt.

Juridisch: gratis evaluatie van de workflowtechnologie
Ontvang een gratis evaluatie van de workflowtechnologie

Neem uw huidige workflows grondig onder de loep met een evaluatie op locatie die speciaal is afgestemd op de juridische en professionele dienstverlening. Onze experts controleren uw werkwijzen, processen en systemen om mogelijke verbeteringen in documentworkflow, kostendoorbelasting, beveiliging en mobiliteit in kaart te brengen.

Schrijf u nu in voor een gratis evaluatie


Informatiebronnen

Webinars

How to keep OCR errors from spoiling your e-discovery party
Ontdek wat u kunt doen om OCR-fouten tot het minimum te beperken, te voorkomen of eenvoudig te verhelpen.

Warning: This PDF file is not as it appears
Bekijk dit webinar voor een overzicht van valkuilen en rommelige resultaten bij het verwerken van PDF-bestanden en ontdek wat u kunt doen om dit te voorkomen.

Praktijkvoorbeeld

KPMG Ireland

Persberichten

Nuance Press

Informatiebronnen voor partners

Partnerprogramma

Tools

Scorecard voor beoordeling van bedreigingen voor de beveiliging

Hulp nodig bij het vinden van de juiste documentoplossingen voor de juridische dienstverlening?

Neem vandaag nog contact op met +31 36 54 694 25 om in gesprek te gaan met een expert die alles weet van uw branche.

Laten we samen aan de slag gaan om te voldoen aan de eisen met betrekking tot documentworkflows in de juridische en professionele dienstverlening.

Contact opnemen
   Nederland & België
Legal & Professional Solutions

Choose your country.