• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Documentoplossingen specifiek voor uw branche

Als het gaat om beheer van documentworkflows kent elke branche weer andere uitdagingen. Natuurlijk gaat dat ook op voor elk bedrijf en iedere klant. Nuance beschikt over de oplossingen en expertise om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Grip krijgen op uw documentworkflows en bedrijfsprocessen

Nu het accent steeds meer op digitaal en mobiel werken ligt, merken veel bedrijven dat inefficiënte workflows en bedrijfsprocessen een belemmering vormen. De Document Imaging-oplossingen van Nuance bieden uitkomst. Dankzij een diepgaande kennis van uw branche kunnen we u helpen bij een naadloze en veilige implementatie van de juiste oplossingen, waardoor uw organisatie workflows kan stroomlijnen en processen kan vereenvoudigen. Hier leest u hoe dit werkt:

Uitgebreide documentoplossingen

Onze volledige portfolio toongevende oplossingen koppelt alle platforms en apparaten die voor documentworkflows en bedrijfsprocessen worden gebruikt. En dat met de flexibiliteit om alles op veranderende behoeften af te stemmen.

Intuïtieve technologieën

In onze aanpak staat de gebruiker centraal. Dit resulteert in een efficiënte, natuurlijke, intelligente interactie tussen alle MFP's, printers, scanners, desktops en mobiele apparaten. Alles op basis van technologieën die probleemloos met uw bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd.

Sterk voor wat betreft beveiliging, naleving en interne governance

Onze oplossingen maken strikte naleving van beleid en regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging mogelijk. Hiaten in kantoor- en bedrijfsprocessen die vaak over het hoofd worden gezien, worden verholpen. De risico's nemen af en uw organisatie heeft gegarandeerd volledige controle.
Scorecard voor beoordeling van bedreigingen voor de beveiliging downloaden

Gezondheidszorg

Medische gegevens van uw patiënten beveiligen

Bij de meeste instellingen in de gezondheidszorg worden grote aantallen documenten verwerkt en afgedrukt. Dit vormt een ernstig risico voor de naleving van de wet- en regelgeving voor documenten. Laat staan wat dit betekent voor de kosten en de efficiëntie. Met de oplossingen voor documentverwerking van Nuance voor de gezondheidszorg kunt u workflows stroomlijnen en daarmee de beveiliging in elke fase van de patiënteninformatiecyclus verbeteren.

Meer informatie over documentoplossingen voor de gezondheidszorg

Productiebedrijven

Efficiëntie en beveiliging in de productlevenscyclus

Fabrikanten moeten in hoog tempo kunnen innoveren. Door handmatige processen en het grote aantal verschillende systemen kost het vaak veel tijd om producten in de markt te zetten. Met de documentoplossingen van Nuance voor productiebedrijven kunt u in elke fase van de productontwikkeling ingewikkelde workflows stroomlijnen en intellectuele eigendom beschermen. Zo houdt u voorsprong op de concurrentie.

Meer informatie over documentoplossingen voor productiebedrijven


Meer branches

Samenwerken met de experts

Nuance beschikt over gedegen kennis van een groot aantal branches. Wij begrijpen waarmee u bezig bent. En we hebben oplossingen voor de uitdagingen waarmee u elke dag opnieuw wordt geconfronteerd.

Met de documentoplossingen van Nuance voor de financiële dienstverlening profiteren financiële instellingen van allerlei voordelen: de verwerking van hypotheken kost minder tijd, de betrokkenheid van klanten neemt toe en er kan worden voldaan aan de vereisten op het gebied van beveiliging en de naleving van de regelgeving. En dat alles met efficiënte, mobiele oplossingen voor digitale en papieren documenten.

In het onderwijs is er heel wat papier in omloop. Met de documentoplossingen van Nuance voor het onderwijs is uw instelling in staat om het beheer van documenten te stroomlijnen en de administratieve procedures te vereenvoudigen, of het nu gaat om inschrijvingen, de dienstverlening aan studenten of de verslaglegging aan de overheid.

Praktijkvoorbeeld

Tulane University

Lokale, provinciale en landelijke overheidsinstellingen worden bedolven onder documenten. Met de documentoplossingen van Nuance voor de overheid kan uw instelling de workflows stroomlijnen. Er kan worden voldaan aan de vereisten van de wet- en regelgeving, de kosten dalen en de dienstverlening verbetert.

Logistiek en transport is bij uitstek een branche waarin sprake is van een groot aantal documenten, van verzendformulieren en pakbonnen tot contracten en verzekeringspapieren. Met de documentoplossingen van Nuance voor logistieke bedrijven kan uw bedrijf de operationele efficiëntie verbeteren en de verwerkingstijd verkorten.

Praktijkvoorbeelden

Crowley Maritime

Bettenwelt

De documentoplossingen van Nuance voor productiebedrijven zijn innovatief en precies afgestemd op productiebedrijven. Hiermee kunt u de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf verbeteren, ook als de documentworkflows voor bijvoorbeeld digitale handtekeningen, klantfacturen en interne rapporten steeds ingewikkelder worden.

Bij de bouw moeten er behoorlijk veel documenten worden beheerd. Met de documentoplossingen van Nuance krijgt uw bedrijf grip op documentworkflows, van bouwtekeningen en vergunningen tot offertes en facturen. De productiviteit verbetert, de betrouwbaarheid neemt toe en er wordt heel wat tijd bespaard.

Integratie voor bedrijven

Naadloze integratie van oplossingen voor uw bestaande systemen

Integratie met SAP
Documentoplossingen voor SAP

De documentoplossingen van Nuance kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in de SAP-omgevingen binnen uw bedrijf. Zo kunt u overal in uw organisatie bedrijfsprocessen verbeteren, kosten verlagen en documentworkflows stroomlijnen.

Informatiebladen

Nuance AutoStore for SAP

Nuance Output Manager for SAP

Integratie met IBM
Documentoplossingen voor IBM

Nuance kan u helpen bij het automatiseren van de processen voor het vastleggen en afdrukken van gegevens en documenten in IBM-omgevingen. Overal in uw organisatie dalen de kosten, neemt de operationele efficiëntie toe en verbetert de samenwerking.

Informatiebladen

Nuance AutoStore for IBM Datacap

Nuance NSi Mobile for IBM Datacap

Case management with IBM Datacap and Nuance Autostore

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossingen voor documenten of Document Imaging?

Neem vandaag nog contact op met +31 36 54 694 25 om in gesprek te gaan met een expert die alles weet van uw branche.

Laten we samen aan de slag gaan om een oplossing te implementeren waarmee u grip krijgt op uw documenten.

Contact opnemen
   Nederland & België
Industry Solutions

Choose your country.