• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Kies voor volledige controle
over uw afdrukproces

Met de afdrukbeheersoftware van Nuance kunt u uw gehele afdrukomgeving regelen, beheren en volgen. Zo kunt u uw kosten verminderen, de beveiliging verbeteren en het gebruiksgemak vergroten.

Nuance is uw partner in afdrukbeheer

Samen met bedrijven en leveranciers van beheerde afdrukservices ontwikkelt Nuance een allesomvattende strategie voor afdrukbeheeroplossingen. We richten ons op vier kerngebieden: beveiliging en verificatie, optimalisatie van de hardware, vermindering van kosten van toner en papier en netwerkinfrastructuur.

Onze doelen zijn uw doelen

Verlaag de werkdruk van de IT-afdeling, verminder uw kosten en maak het afdrukproces efficiënter. En dat zorgt weer voor productiever personeel – en tevreden IT-medewerkers.

6:1 MFP apparaat/gebruikersratio

Zes gebruikers voor één apparaat, dat is heel gebruikelijk in bedrijven - terwijl MFP's ondersteuning bieden voor wel dertig gebruikers

70% MFP-gerelateerde datalekken

In 70% van de bedrijven is sprake geweest van gegevensschending via het afdrukproces

Kostenbesparingen

Elke cent telt

Bij afdrukkosten gaat het om meer dan inkt en papier. De Nuance-oplossingen voor afdrukbeheer besparen uw bedrijf geld. Er is geen sprake meer van afdrukverspilling, onnodige afdrukken en niet-effectieve printers en afdrukservers. En dat leidt tot aantoonbare bedrijfseconomische waarde.

Uw besparingen berekenen

6K

Elke afdrukserver kost een bedrijf gemiddeld € 6.000 per jaar

20% papierverspilling door verkeerd afdrukken

20% van alle afdruktaken wordt nooit opgehaald

40% printafval

40% van de taken kan dubbelzijdig worden afgedrukt

Beveiliging en naleving van regelgeving

Elk document telt

Een beter beveiligd afdrukproces hoeft niet ingewikkeld te zijn. De afdrukbeheersoftware van Nuance biedt de ideale balans tussen enerzijds beveiliging en controle en anderzijds gebruiksvriendelijkheid en gemak.

Gegevens- en documentbeveiliging
Elke stap – van verzending tot uitvoer – is beveiligd via betrouwbare gegevenscodering. Bovendien zorgt het veilige Follow-You Printing ervoor dat geen enkele afdruk ooit onbeheerd bij een printer of MFP achterblijft.

Naleving van regelgeving en verantwoord gebruik van informatie
Onze oplossingen voor afdrukbeheer helpen uw organisatie te voldoen aan alle regelgeving op het gebied van elektronische informatie en papieren documenten.

Netwerkbeveiliging
Integratie met Active Directory zorgt ervoor dat u probleemloos voldoet aan alle netwerkbeveiligingsnormen en -processen in uw bedrijf.

Gebruikersverificatie
Van kaartlezers tot aanmeldingsgegevens voor het netwerk, onze software ondersteunt alle bekende verificatietechnieken op elk type en merk printer en MFP in uw bedrijf.

Mobiliteit

Elke medewerker telt

Uw medewerkers zijn steeds mobieler en willen overal en via elk apparaat - smartphone, tablet of laptop - documenten kunnen afdrukken op elke printer in het netwerk. Nu kunt u de groeiende vereisten voor mobiel afdrukken ondersteunen en toch volledig grip houden op het afdrukbeheerproces. De flexibiliteit van uw afdrukinfrastructuur verbeteren. De documentbeveiliging in uw netwerk vergroten. De productiviteit van uw medewerkers verhogen. Terwijl u ook nog de afdrukkosten verlaagt en verspilling terugdringt.

Mobiele medewerkers kunnen:
  • Snel op elke locatie beschikbare printers vinden
  • Eenvoudig via elk mobiel apparaat documenten afdrukken op elke printer of MFP in het netwerk
  • Documenten op aanvraag vrijgeven om de vertrouwelijkheid te garanderen
Producten

Vind de afdrukbeheersoftware die bij u past

Nuance biedt uw organisatie verschillende opties voor volledige controle over het afdrukproces.

Equitrac

Equitrac, 's werelds meest populaire kantoorsoftware voor afdrukbeheer, zorgt voor kostenbeheersing, een uitstekende beveiliging en minder werkdruk voor uw IT-afdeling.

SafeCom

Via een modulaire aanpak optimaliseert SafeCom uw imaging- en afdrukomgeving met een betere kostenbeheersing, beveiliging en efficiëntie.

Output Manager

Output Manager is ideaal voor afdrukprocessen via een host of back office en zorgt ervoor dat al uw belangrijke afdruktaken goed beveiligd worden uitgevoerd.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten op het gebied van afdrukbeheersoftware: +31 36 54 694 25

Klaar om grip te krijgen op het afdrukproces?

Contact opnemen
   Nederland & België
Print Management

Choose your country.