PDF converteren met Power PDF Advanced

Krachtige functies, besparingen en eenvoud in één PDF-oplossing

Droom niet langer van geavanceerde functies, eenvoud en besparingen in één PDF-oplossing. Nuance Power PDF™ Advanced is het beste alternatief voor Adobe Acrobat en komt nu met toonaangevende functies, krachtige beveiligingsopties en ondersteuning, eenvoud voor eindgebruikers en IT, en aanzienlijke kostenbesparingen. Ontdek waarom de experts het eens zijn: Power PDF is gebouwd voor bedrijven.

Vanaf 169 per licentie

Alt-Lorem ipsum Alt-Lorem ipsum2
Power PDF Advanced
Waarom kopen?

Besparingen, veiligheid en eenvoud

In de huidige markt hoort PDF-software meer te zijn dan slechts een tool om mee te werken. Power PDF Advanced kan tastbare besparingen leveren met een gegarandeerd rendement op documentproductiviteit, beveiliging en licentiëring.

Tastbare besparingen

Dankzij besparingen op licentiëring, kosten voor IT-ondersteuning en het elimineren van efficiency-verliezen creëert Power PDF Advanced besparingen in de hele organisatie.

Efficiency verbeteren

Het menu in Microsoft Office-stijl in Power PDF Advanced zorgt voor een consistente ervaring, waardoor gebruikers minder hoeven te leren en productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Geavanceerde functies

Gebruik geavanceerde redactietools om documenten automatisch te inspecteren en gevoelige gegevens te verwijderen, zodat u documenten veilig kunt delen.

Verbeterde samenwerking

Power PDF Advanced includes integration with enterprise document management systems for integrated security.

PDF Advanced productivity
Productiviteitsfuncties

Meer productiviteit door automatisering

Power PDF Advanced heeft functies voor het ondersteunen van eenvoudige bestandsconversie, het creëren van zeer nauwkeurige documenten via OCR, het ontwikkelen van volledig doorzoekbare PDF’s en het faciliteren van automatische PDF-creatie in gecontroleerde mappen, alles om productiviteit in de organisatie te verbeteren.

Compatibel met aanraaktechnologie

Desktop of mobiel, compatibel met alle apparaten

Power PDF Advanced geeft u de mogelijkheid om productief te zijn op de apparaten waar u het meeste mee werkt. Het programma is compatibel met aanraaktechnologie, dus gebruikers kunnen navigeren, tekenen, annoteren en typen met een tablet en pen als u uw 2-in-1 laptop als tablet gebruikt.

 
 
 
 
 
 
 

advanced-secure-pdf2
Beveiliging

Voldoet aan beveiligingsbehoeften van bedrijven

Informatiebeheer is zeer belangrijk voor het succes en de reputatie van bedrijven. Power PDF Advanced voldoet aan beveiligingsbehoeften met functies zoals certificaat-gebaseerde handtekeningen, redactie en encryptie, wachtwoord-gebaseerde integratie voor toegang en bewerken met bedrijfsbeveiliging, en integratie met systemen voor digitale rechten en documentbeheer voor een naadloze beveiligingsstroom.

Er is een reden waarom tweederde van de Fortune 100 Nuance-oplossingen vertrouwen.

Succesverhalen

Geavanceerde bedrijfsprocessen vragen om Power PDF Advanced

Als u productiviteit wilt verbeteren, kosten wilt besparen of gespecialiseerde functies wilt gebruiken om uw workflow te verbeteren, is Power PDF de oplossing waar klanten op vertrouwen.

Resources

Download gratis testversie
Informatieblad
Productinformatie
Technische ondersteuning

Contact opnemen met ondersteuning

Whitepaper
Follow the conversation
   Nederland & België
Power PDF Advanced

Choose your country.