PDF converteren met Power PDF Advanced

PDF zonder compromissen en beperkingen

Power PDF Advanced is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor bedrijfslicenties.


Naadloze implementatie

Functionaliteit op maat*

Ondersteuning van Windows Terminal Services (WTS)- en Citrix-implementaties en een configuratiefunctie waarmee de IT-afdeling precies de functionaliteit kan selecteren die geschikt is voor uw gebruikers.

Toegevoegde waarde en toegankelijkheid

Dankzij een flexibel licentieprogramma waarbij niet wordt gekeken naar het aantal werkplekken of computers, weet u precies welk budget nodig is om in de PDF-behoeften te voorzien en profiteert u bovendien van een aanzienlijke kostenbesparing.

Ongeëvenaarde ondersteuning

Van onze technische ondersteuning die via telefoon en e-mail bereikbaar is, ontvangt u altijd snel een reactie. Ook staat op de website van Nuance een krachtige kennisdatabase die door gebruikers zelf kan worden geraadpleegd om extra belasting van de IT-afdeling tot een minimum te beperken.

* Alleen beschikbaar in Power PDF Advanced

Power PDF webinar

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse gratis Power PDF webinar elke tweede woensdag van de maand om 11u.

Hoe kan Power PDF het verschil maken voor jou?
door Yves Sanchez, Nuance Benelux

Registreer nu


Maken en converteren

PDF's maken vanuit vrijwel elk pc-programma

Snel 100% compatibele PDF-bestanden maken U kunt documenten voorzien van bladwijzers en hyperlinks overnemen als u PDF-documenten maakt vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Nooit meer een document overtypen

U kunt PDF's nauwkeurig converteren naar Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- en Corel WordPerfect-documenten. Kolommen, tabellen en afbeeldingen blijven daarbij intact.

Informatie uit formulieren verzamelen

Het is mogelijk om informatie uit ingevulde formulieren te exporteren zodat u de gegevens kunt sorteren, doorzoeken en analyseren met gangbare typen database- en spreadsheetbestanden zoals XFDF-, XML-, TXT- en CSV-bestanden.

Juridische documenten converteren

Gebruik de Power PDF Converter-assistent om PDF-versies van juridische documenten naar Microsoft Office-indelingen te converteren met opties voor stempels en regelnummering.

Aangepaste stempels*

Met Bates-stempels kunt u aangepaste profielen maken om stempels in kop- en voetteksten op te nemen.

* Alleen beschikbaar in Power PDF Advanced

Samenwerken en bewerken

Documenten naast elkaar vergelijken

Stel snel vast wat de verschillen tussen twee versies van een document zijn. Met de functie waarmee u documenten naast elkaar kunt vergelijken worden wijzigingen in tekst en afbeeldingen nauwkeurig gemarkeerd en in een overzicht samengevat.

Meerdere bestanden delen zonder te zippen

Combineer uiteenlopende typen bestanden tot één PDF zonder het originele bestandstype te wijzigen. Gebruikers van Microsoft Office kunnen documenten rechtstreeks in een PDF-portfolio bekijken en bewerken.

Tekstverwerkingsfuncties in PDF-bestanden gebruiken

Met de functie voor geavanceerde bewerking worden PDF-bestanden geconverteerd naar dynamische PDF-documenten met volledige tekstverwerkingsfuncties. Eén klik op de knop is voldoende.

Notities inspreken

Dankzij de geïntegreerde functie Dragon®-notities met spraakherkenning kunt u snel en nauwkeurig notities in PDF-bestanden maken door deze in te spreken. Het toetsenbord heeft u hiervoor niet meer nodig.

Slimmer zoeken

Met de intelligente zoekmethode Looks Like Search™ kunt u zoeken naar een alfanumeriek patroon en zo eenvoudig telefoonnummers, e-mailadressen en creditcardnummers vinden.

Nalevingscontrole*

Controleer de PDF/A- en toegankelijksnaleving en los niet-ernstige problemen met betrekking tot PDF/A-naleving automatisch op.

* Alleen beschikbaar in Power PDF Advanced

Toegang en beveiliging

Verbinding maken met de cloud

U kunt opgeslagen documenten voortaan in de cloud opslaan en openen door rechtstreeks verbinding te maken met Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Office 365, Evernote® en Dropbox. Zo heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten via het web of ondersteunde mobiele apparaten.

Met één klik scannen en markeren

Door te scannen met de technologie voor automatisch zoeken en markeren, kunt u woorden in het gescande document automatisch zoeken. U kunt deze woorden vervolgens zwartmaken*, markeren, onderstrepen of doorhalen.

Ondersteuning van documentmanagementsystemen*

Geïntegreerd met gangbare documentmanagementsystemen, zodat bedrijven naadloos met documenten kunnen werken in een gestroomlijnd proces.

Verbeterde documentbeveiliging

Bepaal wie uw documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's. Documenten kunnen goed beveiligd worden uitgewisseld dankzij de geavanceerde functie voor zwartmaking, de automatische documentinspectie en verwijdering van vertrouwelijke gegevens.

Ondersteuning van beheer van digitale rechten*

Dankzij integratie met FileOpen®, een programma voor het beheer van digitale rechten, kunnen PDF-bestanden waarvoor deze beveiliging is ingeschakeld, niet worden gekopieerd, doorgestuurd, opgeslagen, afgedrukt en doorzocht.

* Alleen beschikbaar in Power PDF Advanced


Resources

Download gratis testversie

Probeer Power PDF Advanced nu zelf.

Download een gratis testversie en probeer Power PDF voor Microsoft Windows 30 dagen lang.

Gratis testversie
Informatieblad

Download voor:

  • Belangrijkste voordelen en functies
  • Systeemvereisten

Informatieblad van Power PDF Advanced

Productinformatie
Technische ondersteuning

Zoek antwoorden op uw vragen over onze producten:

  • Doorzoek de gratis online database
  • Meld u aan bij online ondersteuning
  • Zoek telefoonnummers van de klantenservice op
  • Geef feedback en vraag functies aan

Contact opnemen met ondersteuning

Neem contact met ons op als u wilt weten hoe Power PDF Advanced uw bedrijf kan helpen om slagvaardig met PDF's te werken.

Contact opnemen
   Nederland & België
Power PDF Advanced

Choose your country.