• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Al uw belangrijke documenten gegarandeerd afgedrukt, elke keer weer

Als uw printers ermee stoppen, ligt ook uw bedrijf stil. Maar met Output Manager voor uw belangrijkste bedrijfsbehoeften worden belangrijke documenten altijd naar de juiste locatie en op het juiste moment afgedrukt.

Beschikbaarheid en beveiliging gaan hand in hand

Kan een document niet worden afgedrukt, dan kunt u vaak ook geen zaken doen en ligt alles stil. Daarom vertrouwen organisaties die afhankelijk zijn van papieren uitvoer op Output Manager. Van aanvragen voor leningen en financiële overzichten tot rekeningen en ontslagformulieren voor patiënten, u kunt erop vertrouwen dat uw belangrijkste afdruktaken beschikbaar en beveiligd zijn. De functies van Nuance Output Manager voor beveiligd vrijgeven van afdrukken en voor autorisatie en verificatie bieden die garantie.

Verbetering van zakelijke processen

 

Krachtige beveiliging

Output Manager controleert het hele document, niet alleen de metagegevens. Naast de mogelijkheid om het afdrukken van vertrouwelijke documenten te voorkomen, beschikt u over een audittrail en een controleketen voor documenten.

Slimme workflows

Output Manager evalueert de afdrukstroom met functies voor inspectie en conversie van documenten. Met deze workflows wordt voorkomen dat vertrouwelijke gegevens worden afgedrukt, wordt dergelijke informatie vóór het afdrukken zwartgemaakt of worden alternatieve workflows gestart waarmee documenten voor controle naar een beveiligde afdruklocatie worden doorgestuurd.

Vereenvoudigde IT

Output Manager voorziet in meerdere failoverniveaus voor afdrukken dankzij keuzemogelijkheden voor gebruikers, gebruikersprofielen en beheertaken. Als apparaten niet beschikbaar zijn, worden documenten proactief doorgestuurd zodat gebruikers zonder onderbreking kunnen afdrukken. Dankzij al deze functies kan iedereen bij uw bedrijf soepel en beveiligd werken, terwijl de druk op de IT-afdeling afneemt.

Transparante kosten

Met centraal afdrukbeheer helpt Output Manager uw organisatie de hardwarekosten te verlagen. Er wordt minder afgedrukt en afdrukkosten kunnen aan afdelingen of gebruikers worden doorbelast. Met Output Manager is ook routering van taken naar het meest voordelige apparaat mogelijk.

Hoe werkt het?

Optimale beveiliging en efficiëntie voor uw bedrijf

Uw bedrijf heeft behoefte aan een beveiligde documentworkflow die de productiviteit niet belemmert. Output Manager zorgt voor naadloze afdrukstromen vanuit bedrijfssystemen naar een beveiligde afdrukbestemming.

 

De voordelen

Beveiliging

Ons platform voor beveiligde informatie-uitwisseling zorgt voor veilige uitvoer en vrijgave van afgedrukte documenten op elk netwerkapparaat waardoor u risico's verkleint en voldoet aan de regelgeving.

Productiviteit

Ligt uw bedrijf stil als uw printers ermee stoppen? Via proactieve controle van printers en afdrukwachtrijen lost onze software uitvoerproblemen op voordat deze zich voordoen.

Kostenbeheersing

Houd bij wat uw organisatie uitgeeft aan afdrukken. Met deze informatie kunt u de ROI optimaliseren – en de totale eigendomskosten voor de printer minimaliseren.

Compatibiliteit

Converteer real-time gegevensstromen van oude mainframes en niet-Windows-systemen naar invoer voor moderne bedrijfsprogramma's en afdrukworkflows.

Transparantie

Volg precies wat er op elke printer gebeurt, met automatische uitgebreide tracerings- en rapportagefuncties.

Controle

Controleer apparaatgebruik en regel het afdrukgedrag via centrale regels om het afdrukken betaalbaar te maken.

Bedrijfsbrede uitvoer

Belangrijke documenten altijd op het juiste moment naar de juiste locatie afdrukken

Simpel gezegd: uw afdruktaken moeten elke keer correct worden afgedrukt. Output Manager zorgt voor naadloze transformatie en levering van afdrukstromen vanuit bedrijfssystemen, zodat elke cruciale taak beveiligd wordt afgedrukt, waar en wanneer u maar wilt.

Hoe werkt het?
  • Normaliseert incompatibele documentindelingen vanuit elk platform of programma
  • Stuurt afdruktaken door naar de meest rendabele MFP of printer
  • Biedt failover-workflows en automatische waarschuwingen bij taakonderbrekingen
Beveiliging en naleving van regelgeving

Een goede beveiliging voor gevoelige informatie

Of uw belangrijke documenten nu digitaal zijn opgeslagen, zich bij een printer bevinden of onderweg zijn, ze moeten worden beschermd. Met Output Manager wordt gewaarborgd dat alleen bevoegde personen informatie kunnen afdrukken en toegang hebben tot afgedrukte documenten. Zo weet u zeker dat u altijd het interne beveiligingsbeleid en de externe regelgeving volgt. Door het afdrukken van gevoelige documenten te automatiseren en audittrails van alle afdrukactiviteiten te eisen kan uw organisatie het risico op handmatige fouten of gegevensschending verkleinen.

90%

Van de onderzochte organisaties had 90% het afgelopen jaar te maken met minimaal één gegevensschending

38%

Bij 38% was sprake van meer dan vijf incidenten op het gebied van gegevensbeveiliging

$2 mln.

Gegevensschendingen kostten organisaties de laatste twee jaar twee miljoen dollar.

Bron: Ponemon Institute (maart 2014, Fourth Annual Benchmark Study on Patient Privacy & Data Security)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten op het gebied van afdrukbeheersoftware: +31 36 54 694 25

Klaar voor een betrouwbaar en verantwoord afdruksysteem?

Contact opnemen
   Nederland & België
Output Manager

Choose your country.