• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Kies voor controle en ga aan de slag

Documenten bevatten de meest essentiële informatie van uw organisatie. De vraag is: Zijn uw workflows net zo beveiligd als uw documenten? Bij Nuance vindt u de benodigde oplossingen en expertise om grip te krijgen op al uw informatieprocessen en optimaal te werken.

Grip krijgen op onbeveiligd afdrukken en scannen

In het rapport Copier Data Security: A Guide for Businesses zegt de Amerikaanse FTC (Federal Trade Commission) het kort en krachtig: “Digitale kopieerapparaten zijn computers". Digitale kopieerapparaten, ook wel bekend als slimme multifunctionele printers (MFP's), zijn uitgerust met vaste schijven en besturingssystemen en kunnen worden gebruikt voor interne en externe communicatie. Met niet-beheerde MFP's, printers en/of faxen is er een aanzienlijk risico dat vertrouwelijke gegevens in de verkeerde handen terechtkomen.

Kies voor controle en neem contact met ons op

Kies voor controle

Optimaal werken begint hier

In 70% van de bedrijven is sprake geweest van gegevensschending door onveilig afdrukken
Uitstekende beveiliging van documenten en naleving van de regelgeving

Onze softwareoplossingen maken strikte naleving van de regelgeving van de branche mogelijk, met minimale risico's en maximale betrouwbaarheid van documentworkflows en bedrijfsprocessen.

* Quocirca Research, 2012

Praktijkvoorbeeld Randstad: oplossingen voor de workflow
Volledig geïntegreerde oplossingen voor documentworkflows

Ons complete pakket geïntegreerde oplossingen voor documentverwerking is compatibel tussen platforms waardoor het mogelijk is om de oplossingen naadloos op alle MFP's, printers, scanners en enterprisesystemen te implementeren.

Praktijkvoorbeeld over document management software lezen

Grip krijgen op onbeheerde documentworkflows

Voor de verwerking van documenten wordt tegenwoordig meer dan ooit gebruikgemaakt van provisorische processen en onbeveiligde methoden. Dit levert nogal wat risico's op voor essentiële gegevens. Nuance helpt u grip te krijgen op uw documentworkflows met krachtige oplossingen die op uw branche zijn afgestemd.

Ontdek waarom veilig printmanagement cruciaal is

Oplossingen

Een volledige portfolio voor uw essentiële documenten

Printmanagement
Kosten doorbelasten

Een nauwkeurig overzicht van alle activiteiten van uw advocatenkantoor zodat u kosten eenvoudiger kunt doorbelasten en afdrukkosten gemakkelijk kunt beheren.

Reizen en werken met NSi Mobile
Mobiele workflow

Met Business Connect bedrijfsprocessen eenvoudig volledig beheren, integreren en beschikbaar stellen voor mobiele medewerkers.

Pdf's converteren en documenten omzetten
PDF- en documentconversie

Ontdek hoe Nuance een intuïtief ontwerp combineert met innovatieve functies zodat uw team productiever kan werken.

Branchespecifieke expertise

Uw branche is onze expertise

Nuance helpt talloze bedrijven om grip te krijgen op essentiële bedrijfsprocessen en omgevingen. En ook met u gaan we graag aan de slag.

Architectuur, engineering en bouw

Verbetering van de productiviteit en beperking van de aansprakelijkheid is alleen mogelijk met een krachtige documentworkflow. Ontdek hoe u processen vanaf de basis beheert.

Onderwijs

Het beheer van onderwijsgegevens op papier is eentonig werk dat veel kosten met zich meebrengt, maar er is nu een nieuwe manier. Ontdek hoe we u kunnen helpen meer te doen met minder.

Financiële dienstverlening

Door klantgegevens digitaal vast te leggen, bespaart uw bedrijf tijd en geld. Ontdek hoe u documentprocessen kunt stroomlijnen.

Overheid

Grip krijgen betekent een betere beveiliging, een hogere productiviteit en meer controlemogelijkheden, en dat alles met een beperkt budget. Ontdek hoe u een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.

Gezondheidszorg

Documentmanagement mag patiëntenzorg van hoge kwaliteit niet in de weg staan. Ontdek hoe u zich kunt concentreren op wat het meest belangrijk is.

Juridische dienstverlening

Een betere beveiliging en hogere productiviteit moeten elke dag opnieuw hand in hand gaan, zonder dat de kosten stijgen. Ontdek hoe u een uitzonderlijke efficiëntie realiseert.

Logistiek

Logistiek en transport is bij uitstek een branche waarin sprake is van grote volumes documenten. Ontdek hoe u de operationele efficiëntie van punt A naar punt B verbetert.

Productiebedrijven

In een steeds ingewikkelder branche zijn efficiëntie en productiviteit steeds belangrijker. Ontdek hoe u documentworkflows vereenvoudigt.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossingen voor documenten of Document Imaging?

Neem vandaag nog contact op met +31 36 54 694 25 om in gesprek te gaan met een expert die alles weet over onze oplossingen.

Ontdek hoe u grip krijgt op documentverwerking en informatieprocessen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Document Imaging Gateway

Choose your country.