• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Nu instappen: ongeëvenaarde klantenservice

Reisorganisaties en touroperators ondervinden meer concurrentie dan ooit. Maak het verschil en zorg voor een eersteklas klantenservice-ervaring zodat klanten u trouw blijven.

Contact met uw klanten, zowel op reis als thuis

Nuance werkt samen met tal van vooraanstaande reisorganisaties en touroperators, waaronder Amtrak, Delta Airlines en US Airways. Naast meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche bieden we intelligente, self-service oplossingen via meerdere kanalen waarmee de kosten van de dienstverlening dalen en die klanten een uitzonderlijke goede ervaring geven. Uw naam schiet klanten dus direct te binnen wanneer ze hun volgende reis boeken.

Klanten werven en van dienst zijn

Expertise voor klantenservice van hoger niveau

Klanten verwachten van alle spelers op de markt precies hetzelfde: op tijd vertrekken, veiligheid en een paar basisvoorzieningen. Om onderscheid te maken tussen de overvloed aan opties waaruit ze kunnen kiezen, kijken klanten naar de service-ervaring, het gemak waarmee kan worden geboekt en de hulp die wordt geboden bij problemen tijdens de reis.

Verbeter de ervaring van uw klanten en maak u klaar voor vertrek

Elke dag opnieuw en zelfs voor de meest ingewikkelde reisscenario's vertrouwen vooraanstaande reisbureaus en touroperators op de oplossingen van Nuance om klanten optimaal van dienst te zijn en hun beslissing over een volgende reis positief te beïnvloeden.

Reizigers hebben alle informatie onder handbereik, hebben zo hun eigen voorkeuren en zijn niet erg honkvast. Daarom moet u ze keuzemogelijkheden bieden. Maar als u alleen klantenserviceopties biedt via telefoon, mobiel, web, sms, e-mail en chat, bent u er nog niet. De interactie met klanten binnen en tussen diverse kanalen moet intuïtief, gespreksgericht, gepersonaliseerd, contextgericht en consistent verlopen. Nuance kan u helpen om uw bedrijf te onderscheiden met intelligente service via meerdere kanalen waarmee u werkelijk met klanten in gesprek gaat.

Profiteer van toonaangevende kerntechnologieën op het gebied van natuurlijke taal en spraak om klanten een identieke ervaring te geven, ongeacht van welk kanaal ze gebruikmaken. Zo wordt self-service eenvoudig voor uw klanten, overal en altijd.

Meer informatie:

Conversationele IVR

Proactieve contacten

Virtuele assistenten

Intelligente self-serviceopties besparen klanten veel tijd en moeite, maar resulteren ook in een daling van de kosten van het klantcontactcentrum. Dankzij Inzicht in Natuurlijke Taal kunnen klanten in hun eigen woorden mondeling of schriftelijk aangeven waarom ze contact opnemen en hebben ze snel toegang tot de self-servicefunctie, de informatie of de medewerker die hen het beste van dienst kan zijn.

Met behulp van de krachtige oplossingen van Nuance worden self-servicefuncties zoals vluchtschema's, kwijtgeraakte bagage, vluchtinformatie en zelfs ingewikkelde processen voor reserveringen en de aanschaf van tickets automatisch uitgevoerd, terwijl de kosten dalen en het aantal gesprekken met uw medewerkers afneemt.

Meer informatie:

Conversationele IVR

Proactieve contacten

Virtuele assistenten

Wat vinden klanten nu echt van uw merk en uw klantenservice? Dat kunt u maar beter precies weten. Want hun volgende reservering hangt ervan af.

Met onze oplossingen voor enquêtes worden klanten zowel tijdens als na de reis proactief benaderd zodat u onmiddellijk over krachtige feedback beschikt. Een slim uitgevoerde enquête na afloop van contact met een medewerker of een IVR-transactie of na een reis geeft waardevol inzicht. Hiermee kan uw bedrijf de algehele ervaring verbeteren, terwijl u uw klanten bovendien duidelijk maakt dat u benieuwd bent naar hun mening.

Waarschuwingen en meldingen

Proactief contact met klanten houden

Verloopt alles volgens schema of doet zich een probleem voor waardoor de reisplannen moeten worden aangepast? Wat telt is dat reizigers op de hoogte worden gehouden.

Een unieke ervaring waarmee u de concurrentie het nakijken geeft

Vooraanstaande touroperators zoals Alaska Airlines en Southwest Airlines vertrouwen op Nuance om klanten en bemanning op de hoogte te houden met waarschuwingen, meldingen en proactieve toegang tot de self-service wanneer dat het meeste nodig is.

Een optimale dienstverlening aan klanten en het beheersbaar houden van de kosten: het is een uitdaging waarmee luchtvaartmaatschappijen dagelijks te maken hebben. Door mobiele technologie zijn de verwachtingen van klanten enorm gestegen. Ze willen informatie over vluchten, gatewijzigingen en annuleringen en willen in een handomdraai een reservering kunnen invoeren. En dat ook nog eens op de manier van hun voorkeur, via telefoon, sms of e-mail.

Met onze oplossingen voor proactieve contacten bent u in staat om snel informatie beschikbaar te stellen en problemen te verhelpen. Informeer passagiers in realtime over het laatste nieuws via mobiele kanalen. Personaliseer de wijzigingen in het reisschema van iedere passagier zodat er sneller kan worden gehandeld. Zorg voor integratie met reserveringssystemen en databases met contactgegevens. En dat alles terwijl u contact legt met klanten in een fractie van de tijd en tegen veel lagere kosten dan wanneer u een medewerker inzet.

In de reissector bestaan er geen kleine verstoringen. Gebeurtenissen in één bepaalde regio kunnen de gang van zaken elders ernstig ontwrichten. Bij verstoringen moet er dan ook snel worden overlegd met bemanning, onderhoudsteams en ondersteunend personeel om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen en de klanttevredenheid op peil blijft. Onze oplossing voor communicatie bij incidenten biedt uitkomst.

Het personeel van een luchtvaartmaatschappij is voortdurend onderweg. Niet-geplande gebeurtenissen zijn de gewoonste zaak van de wereld. Maar als er iets gebeurt dat ernstige gevolgen heeft voor uw personeel, moet u iedereen op het juiste moment en met de juiste informatie kunnen bereiken.

Vertragingen van vluchten zijn niet te voorkomen. Maar vertragingen in de communicatie wél. Bij annulering, wijziging of vertraging van een vlucht moeten klanten meteen via het kanaal van hun voorkeur op de hoogte worden gesteld en de informatie krijgen die ze voor hun reis nodig hebben. Met Nuance beschikt u met proactieve contacten over een effectieve manier om tijdgevoelige informatie beschikbaar te stellen zonder interne resources te belasten.

Onze expertise op het gebied van reisbureaus en touroperators in actie

Kijk hoe we toonaangevende bedrijven in de branche helpen echte resultaten te boeken.

Video

Jetstar
Jetstar heeft Nuance ingeschakeld voor het bouwen van de service Ask Jess, nu beschikbaar in het Engels en Japans. Inmiddels is Jess al in het nieuws gekomen als een van de beste medewerkers van Jetstar.

US Airways
US Airways nam als eerste binnenlandse luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten een self-servicetelefoonsysteem in gebruik met gespreksroutering op basis van natuurlijke taal. Ontdek alles over de nieuwe gebruikservaring die ze klanten bieden, waarom ze voor het gehoste OnDemand-platform van Nuance hebben gekozen en hoe ze daarvan de vruchten plukken.

FedEx
Ontdek hoe FedEx natuurlijke-spraaktechnologie op het gehoste OnDemand-platform van Nuance heeft ingezet om bellers een gespreksgerichte ervaring te bieden. De doelstelling om klanten meer gebruik te laten maken van self-servicefuncties is inmiddels meer dan behaald.

Praktijkvoorbeelden

Amtrak
Julie, de geautomatiseerde klantenservicemedewerker van Amtrak, haalt bellers “aan boord.” Dankzij spraaktechnologie is Amtrak in staat om klanten een optimale ervaring met self-service te bieden en het aantal gesprekken met medewerkers ter verminderen, waardoor ze meer tijd hebben om bellers met ingewikkelde vragen te helpen.

Aeroflot
Ontdek hoe Aeroflot, de vooraanstaande Russische luchtvaartmaatschappij, de IVR met keuzemenu's heeft vervangen door een oplossing met gespreksroutering op basis van natuurlijke taal en gesproken taken voor vooraf boeken.

Professionele ondersteuning

Hier spreekt uw gezagsvoerder: concentreer u op uw bedrijf

Als in uw bedrijf sprake is van een ratjetoe aan ingewikkelde technologische oplossingen op diverse bestaande infrastructuren, groeit de achterstand in IT-projecten waarschijnlijk voortdurend. Tel daarbij op het snel veranderende ondernemingsklimaat, grote stagnaties in het verkeer, toezicht door de overheid en druk van de concurrentie. Schakel de professionele ondersteuningvan Nuance in voor het plannen, leveren, ondersteunen en optimaliseren van uw klantenserviceoplossingen, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt richten.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Wij begrijpen wat reisorganisaties en touroperators willen. Laten we samenwerken om uw doelstellingen te behalen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Tranport

Choose your country.