• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

De innovatieve technologieën achter onze oplossingen

Nuance-kerntechnologieën, geperfectioneerd tijdens jaren van onderzoek en ontwikkeling door toonaangevende experts in de branche, vormen de drijvende kracht achter de oplossingen die miljarden klantcontacten per jaar verbeteren.

Automatische spraakherkenning

Automatische spraakherkenning maakt de weg vrij voor een geautomatiseerde klantenservice waarbij het contact met de klant verbetert via de kracht van het gesprek.

Meer informatie

Tekst-naar-spraak

Tekst-naar-spraak zorgt via allerlei kanalen, dag en nacht, voor unieke, aantrekkelijke en volledig gepersonaliseerde interactie zonder dat er medewerkers aan te pas komen.

Meer informatie

Natuurlijke Taalherkenning

Via een gespreksgerichte self-service-interface die gebruikmaakt van natuurlijke taalherkenning, kunnen bedrijven beter dan ooit contact onderhouden met hun klanten.

Meer informatie

Stembiometrie

"Mijn stem is mijn wachtwoord." Deze vijf eenvoudige woordjes maken wachtwoorden, pincodes en beveiligingsvragen overbodig. En dat geeft een positief gevoel aan het begin van elke interactie.

Meer informatie

Automatische spraakherkenning

Technologie die herkent wat uw klanten nodig hebben

Automatische spraakherkenning is de basis van onze geautomatiseerde self-servicesystemen voor het klantcontactcentrum. Door deze nauwkeurige, betrouwbare en uiterst veelzijdige technologie kunnen uw klanten eenvoudigweg met hun stem communiceren met het systeem.

Meer informatie over automatische spraakherkenning

Nuance Recognizer

Aan de basis van onze oplossingen voor de automatisering van het klantcontactcentrum ligt Nuance Recognizer. Deze software levert de hoogste herkenningsnauwkeurigheid in de branche en resulteert in natuurlijke, bijna normale klantgesprekken via self-servicesystemen.

Loquendo ASR- Small Business Bundle

Loquendo ASR, dat deel uitmaakt van de Loquendo Small Business Bundle, is ideaal voor klanten met eenvoudige wensen op het gebied van self-service. Het sluit aan op MKB-oplossingen van partners en maakt optimaal gebruik van bestaande functionaliteit voor professionele services.

 

Nuance Recognizer bevat 85 talen en dialecten. U kunt dus een meertalig self-servicesysteem implementeren van Argentinië tot Nieuw-Zeeland.

Tekst-naar-spraak

De kracht van het gesproken woord

De nieuwste ontwikkelingen in TTS-technologie zorgen voor ultieme flexibiliteit in self-serviceprogramma's zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Een gevarieerd stemaanbod, ondersteuning van meerdere talen, aangepaste stemmen en krachtige instelfuncties maken een investering in stemacteurs overbodig.

Meer informatie over tekst-naar-spraak

Nuance Vocalizer

Nuance Vocalizer is een spraakengine voor ondernemingen. Het programma zorgt voor een nog betere IVR-ervaring en meer menselijk, gepersonaliseerde contact met klanten. Het wordt geleverd met meer dan 43 talen en ruim 80 stemmen.

Loquendo TTS - Small Business Bundle

Loquendo TTS, onderdeel van de Loquendo Small Business Bundle, is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een eenvoudige en betaalbare oplossing voor de verbetering van hun klantenservice.

Succesverhalen

Een goed woordje voor de klantenservice
Kijk zelf hoe UMB een gepersonaliseerd, spraakgericht callcenter opzette en in vijf jaar tijd het aantal automatisch afgehandelde gesprekken zag groeien van 40% naar 80%.

 

Een dag uit het leven van een verkoper met Oracle Voice en Nuance
Ontdek hoe het Oracle-verkoopteam meer gedaan krijgt met hun spraakgestuurde mobiele CRM-app.

Natuurlijke taal, natuurlijk
Kijk hoe Turkcell Global Bilgi met gespreksroutering een meer intelligente klantervaring levert.

Natuurlijke Taalherkenning

Slimme technologie voor een soepele self-service-ervaring

Met natuurlijke taalherkenning verlegt u de grenzen van de interactie tussen mens en machine. Door te leren van de input van uw klant en zich hieraan aan te passen zorgt deze technologie voor een totaal nieuwe gebruikservaring en creëert het nieuwe kansen voor nog betere self-servicecontacten.

Meer informatie over Natuurlijke Taalherkenning

Gespreksroutering

Met gespreksroutering leggen klanten in hun eigen woorden hun probleem voor en worden ze sneller en directer geholpen. Het aantal automatisch afgehandelde telefoontjes neemt toe, het aantal transfers neemt af en de klanttevredenheid groeit.

Virtuele assistenten

Onze virtuele assistent Nina transformeert uw website en mobiele apps door met uw klanten in gesprek te gaan alsof ze een medewerker van vlees en bloed is. En dat alles met minder kosten en meer winkelwagenwaarde en conversies.

79% van de consumenten geeft de voorkeur aan spraakgestuurde systemen (natuurlijke taal of gerichte dialoog) boven een systeem met keuzemenu's.

Stembiometrie

Alles goed beveiligd met het stemgeluid van uw klant

Een betere ervaring van klanten, minder kosten voor services waarbij assistentie van medewerkers nodig is en minder kans op fraude. Dat is de staat van dienst van de oplossingen van Nuance voor stembiometrie die worden ingezet bij de meest betrouwbare financiële instellingen en innovatieve bedrijven ter wereld. Maak kennis met een wereld waarin wachtwoorden, pincodes en beveiligingsvragen overbodig zijn geworden.

Meer informatie over stembiometrie

VocalPassword

Eenvoudige, efficiënte en beveiligde verificatie voor uw mobiele apps, IVR's en zelfs uw websites, niet meer met wachtwoorden en pincodes maar gewoon met behulp van de stem van uw klant.

FreeSpeech

Een geheel nieuwe ervaring wanneer contact wordt gelegd met het callcenter. Aan het begin van het gesprek hoeven er niet eerst allerlei vragen te worden beantwoord, waardoor de gemiddelde afhandelingstijd afneemt, de kans op fraude daalt en de mogelijkheden voor up-selling toenemen.

Via stembiometrie kan de identiteit van gebruikers binnen vijf seconden worden geverifieerd, 80% sneller dan verificatie op basis van kennis.

Informatiebronnen

Verdiep u in kerntechnologieën voor uw klanten

 
Whitepaper

Natuurlijke taalherkenning: De taal van de klant leren spreken
Iedereen heeft het over "natuurlijke taal", maar wat wordt hiermee eigenlijk bedoeld en wat heeft u eraan? In deze whitepaper worden de specifieke voordelen van natuurlijke taal in spraakherkenning uitgelegd en krijgt u gedetailleerde uitleg over de verschillende benaderingen.

Praktijkvoorbeelden

HypoVereinsbank
Ontdek hoe HypoVereinsbank, een van de grootste particuliere banken in Duitsland, de efficiëntie van het callcenter en de klanttevredenheid verbetert met een spraakgestuurd telefonisch banksysteem van Nuance.

Windstream
Lees hoe Windstream de gebruikservaring van zijn online klanten een nieuwe impuls gaf met Nina Web.

Webcast

Stembiometrie – aanbevolen werkwijzen voor acceptatie door gebruikers
Ontdek hoe u stembiometrie kunt implementeren, van introductieprogramma tot implementatiestrategie.

Ondersteunend materiaal

Beschikbare talen in Nuance Recognizer
Onze spraakherkenningstechnologie ondersteunt internationale bedrijven met meer dan 85 talen en dialecten.

Lees meer over de technologieën die voor uw bedrijf zijn ontwikkeld – en op uw klanten zijn afgestemd.

Contact opnemen
   Nederland & België
Core oplossingen

Choose your country.