• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

De manier om het hart van uw klant te winnen: een geweldige service

Van het plaatsen van een bestelling tot de levering ervan, bij elk stadium in de aankoopcyclus ligt er een kans om te bouwen aan de loyaliteit van uw klanten en om ervoor te zorgen dat ze bij u terugkomen.

Merkgerichte oplossingen om resultaten te boeken

Bij Nuance helpen we toonaangevende bedrijven in de detailhandel een klantenservice te bieden die de verwachtingen overtreft. Wilt u online winkelen nog prettiger maken, klanten belangrijke leveringsinformatie geven of het beheer van accounts vereenvoudigen? Maak gebruik van ónze service-ervaring om úw service-ervaring te verbeteren.

Online ervaring en online bestellen

Maak de weg vrij voor een ongeëvenaarde klantenservice

Het is eigenlijk eenvoudig: wanneer klanten producten bij uw bedrijf kopen, willen ze dat alles plezierig verloopt. Verspil hun tijd dus niet. Maak het eenvoudig om het gewenste product te vinden, zorg ervoor dat de bestelprocedure soepel verloopt en laat uw klanten weten wanneer het product wordt bezorgd. Zo eenvoudig is het.

Een volledig nieuwe service-ervaring

Topmerken maken gebruik van oplossingen via meerdere kanalen voor een optimale self-service die ervoor zorgt dat klanten steeds weer terugkomen terwijl de kosten van de dienstverlening dalen.

Help uw klanten snel en intuïtief de producten te vinden die ze nodig hebben en zorg daarbij voor profilering van uw merk.

Met de virtuele assistenten kunnen klanten eenvoudig alles vinden, vragen stellen en transacties uitvoeren door te typen of te praten alsof ze met een verkoopmedewerker in gesprek zijn. Nina Web en Nina Mobile kunnen het verkoopconversiepercentage en de gemiddelde waarde van bestellingen verhogen en u helpen nieuwe klanten aan te trekken door een gebruiksvriendelijke, gedifferentieerde online ervaring te bieden.

Jaarlijks ontvangen bedrijven in de detailhandel ontelbaar veel telefoontjes van klanten die willen weten wanneer hun bestelling wordt geleverd. Nu kunt u de kosten van het klantcontactcentrum verlagen en klanten een unieke ervaring bieden.

Benader klanten proactief voordat ze contact met u opnemen. De ervaring van klanten verbetert gedurende het gehele proces en het verkeer met het klantcontactcentrum neemt af. Wanneer u het laatste nieuws over de status en levering van bestellingen aan uw klanten doorgeeft via de methode van hun voorkeur (telefoon, sms of e-mail), kunnen uw medewerkers zich concentreren op lastiger vragen en kunt u meer omzet genereren.

Klantaccounts beheren

Trouwe klanten van dienst zijn

Trouwe klanten vormen de levensader van uw bedrijf. Geef ze daarom snelle, eenvoudige self-serviceopties voor het beheer van hun account. Onze oplossingen bieden wat uw klanten nodig hebben, zonder hoge kosten, wat een positief effect heeft op de resultaten van uw bedrijf.

Een geavanceerde ervaring voor klanten

Via onze intelligente self-serviceoplossingen hebben uw klanten eenvoudig toegang tot hun account. Een historisch overzicht van transacties of opties voor de betaling wijzigen, het is geen enkel probleem.

Wanneer klanten telefonisch contact opnemen gaat het meestal om hun account. De meeste basishandelingen kunnen echter eenvoudig worden uitgevoerd via een weldoordacht self-servicesysteem.

Met onze oplossingen voor conversationele IVR beschikken klanten over snelle, eenvoudige self-service, van het activeren van betaalkaarten tot het opvragen van saldi en winkelvestigingen. Zo neemt het aantal gesprekken met medewerkers af en stijgt het aantal acties dat via het self-servicesysteem van uw bedrijf wordt afgehandeld.

Klanten maken vaak gebruik van internet en mobiele apps om accounts te beheren, geld terug te vragen, het saldo van een account te controleren of de openingsuren van een winkel te bekijken. Maar de navigatie in een website of mobiele app kan best ingewikkeld zijn wanneer er tal van opties beschikbaar zijn.

Virtuele assistenten vragen uw klanten wat ze nodig hebben, gewoon in hun eigen woorden, mondeling of schriftelijk. Klanten hoeven dus niet meer zelf op zoek naar informatie. Nina Web en Nina Mobile maken gebruik van technologie op basis van natuurlijke taal om uiteenlopende vragen te beantwoorden. Klanten hebben intuïtief toegang tot accountgegevens en beschikken snel over de gewenste informatie.

Wat vinden klanten nu echt van uw merk en uw klantenservice? Dat kunt u maar beter precies weten. Want hun volgende aankoopbeslissing hangt ervan af.

Met onze oplossingen voor enquêtes worden klanten zowel tijdens als na de aankoop proactief benaderd zodat uw bedrijf onmiddellijk over krachtige, essentiële feedback beschikt. Een slim uitgevoerde enquête na afloop van contact met een medewerker of een IVR-transactie of na de levering van een product geeft waardevol inzicht. Hiermee kan uw bedrijf de algehele ervaring verbeteren, terwijl u uw klanten bovendien duidelijk maakt dat u benieuwd bent naar hun mening.

Onze expertise op het gebied van de detailhandel in actie

Kijk hoe we toonaangevende bedrijven in de branche helpen echte resultaten te boeken.

Praktijkvoorbeelden

Acer
Acer zorgt voor verbetering van de service met een natuurlijke-taaloplossing op het gehoste IVR-platform van Nuance.

Kaspersky
Ontdek waarom Kaspersky is begonnen met Lena, een virtuele assistent via internet voor de Duitse markt, gevolgd door Sasha voor de Amerikaanse en Canadese markt. De oplossing voorziet zowel in klantenservice als in verkoopondersteuning.

Grote leverancier van computersystemen
Ontdek hoe deze leverancier dankzij gespreksroutering op basis van natuurlijke taal de flow van gesprekken wist te verbeteren en een daling van 19% realiseerde in het aantal gesprekken waarbij voortijdig wordt opgehangen.

Onze klanten aan het woord

Professionele ondersteuning

Een ervaring waarmee u zichzelf onderscheidt

Vertrouw op de professionele ondersteuning van Nuance voor self-serviceoplossingen waarmee de ervaring van klanten wordt verbeterd en de kosten dalen, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw merk, uw klanten en uw producten.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Wij begrijpen wat bedrijven in de detailhandel willen. Laten we samenwerken om uw doelstellingen te behalen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Detailhandel

Choose your country.