• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Leren van de experts

Wilt u de vaardigheden van uw team ontwikkelen? Schakel Nuance University in. In praktijkgerichte cursussen leert u hoe u succesvolle spraakoplossingen installeert, configureert, ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt.

Training die duidelijk maakt hoe belangrijk klanten voor u zijn

Als uw team voor het eerst met spraakoplossingen werkt of als er nieuwe mensen zijn bijgekomen sinds u partner van Nuance bent geworden, wilt u dat zij de juiste kennis en kunde onmiddellijk in huis hebben. Nuance University biedt zowel online als op locatie meer dan 30 cursussen aan die live plaatsvinden of die u in uw eigen tempo kunt volgen.

Meer informatie over de cursussen van Nuance University over service via een klantcontactcentrum

Online training

Onze trainingen via internet bestaan uit modules die u in uw eigen tempo kunt volgen en live trainingen in een virtueel klaslokaal, waarbij u praktische taken op virtuele machines in de cloud uitvoert.

Maatwerktraining op locatie

Op basis van onze cursussen helpt Nuance University u met het samenstellen van een lesprogramma dat precies is afgestemd op de behoeften van uw team. We komen graag bij u op locatie om persoonlijk met u te werken.

De voordelen

Beter fundament

Training van Nuance zorgt ervoor dat ieder lid van uw team uitgebreide kennis opdoet zodat efficiënter kan worden gewerkt en valkuilen worden vermeden.

Betere prestaties

Training van Nuance zorgt ervoor dat iedereen goed met spraakfuncties en -processen uit de voeten kan, en ook in staat is om gebruiksgegevens te analyseren en interpreteren om de prestaties te verbeteren.

Betere ervaring

Training en certificeringscursussen van Nuance garanderen dat uw teamleden aanbevolen werkwijzen toepassen bij het gebruik van Nuance-functies, wat het succes van uw klantenserviceoplossingen waarborgt.

Lesprogramma

Kennis als opstapje naar een geheel nieuw serviceniveau

Snel aan de slag

Onze startpakket vormt het fundament van klantenserviceprojecten: technologie, levenscyclus, ontwerp, grammatica en afstellen. Met het startpakket wordt u voorbereid op projectwerkzaamheden en geavanceerde trainingen.

Meer informatie over het startpakket

Essentiële projectvaardigheden

Een team dat een klantenserviceprogramma in een netwerk ondersteunt, moet over tal van vaardigheden beschikken. Bij de cursussen van Nuance University maakt u kennis met de belangrijkste principes van het ontwerp van de gebruikersinterface en met gespreksflow, grammatica-ontwikkeling en programma-analyse.

Meer informatie over essentiële projectvaardigheden

Training over Nuance-functies

Samen met uw team maken we maatwerkworkshops over vaardigheden op basis van de ontwerpspecificatie, code en/of implementatiegegevens van uw bedrijf. In de cursussen wordt ingegaan op uitdagingen en oplossingen die direct op uw klanten van toepassing zijn.

Meer informatie over training over Nuance-functies

Technische certificering

Laat uw technici optimaal presteren

Met de hulp van Nuance University ontstaat er een team dat alle vaardigheden in huis heeft om spraakoplossingen te installeren, configureren en ondersteunen. Producten kunnen sneller op de markt worden gebracht, de kosten dalen en de opbrengsten en klanttevredenheid nemen toe. Met een certificering van Nuance, die als standaard in de branche geldt, zijn technici voorbereid op het ontwikkelen van oplossingen en het verhelpen van problemen. Gecertificeerde partners van Nuance Partners onderscheiden zich ten opzichte van de concurrentie en weten belangrijke medewerkers aan zich te binden.

Meer informatie over technische certificering

Hoe word ik een Nuance Technical Associate?

Nuance University biedt trainingen en certificering op de volgende gebieden aan:

Kerntechnologieën voor bedrijven

Alles leren over basisinstallatie, configuratie, probleemoplossing en eerstelijnsondersteuning voor Nuance Speech Server, Nuance Recognizer, Nuance Vocalizer en licentiebeheer.

Bundel voor het MKB

Alles leren over basisinstallatie, configuratie, probleemoplossing en eerstelijnsondersteuning voor Loquendo Small Business Bundle.

VocalPassword-oplossingen

Alles leren over de implementatie van oplossingen op basis van stembiometrie met VocalPassword.

FreeSpeech-oplossingen

Alles leren over de implementatie van oplossingen op basis van stembiometrie met FreeSpeech.

Gespreksroutering

Alles leren over de ontwikkeling van grammaticasets van natuurlijke taal met de gespreksrouteringsportal.

Informatiebronnen

Overzicht van trainingen

Ga naar de site van Nuance University om ons lesprogramma te bekijken en een keuze te maken uit meer dan 30 cursussen. Of selecteer een cursuspakket om de essentiële vaardigheden van elk lid in uw team te ontwikkelen en te verbeteren.

Catalogus, planning en registratie

Bekijk de planning van Nuance University en registreer u voor een training. In onze catalogus vindt een reeks programma's en cursussen waarmee u optimaal rendement kunt halen uit uw investering in producten en oplossingen van Nuance.

Certificeringen

Technische certificering van Nuance is een erkende standaard in de branche die aangeeft dat u over de technische kennis en ervaring beschikt die vereist is om technologieën en oplossingen van Nuance succesvol te implementeren en te ondersteunen.

De ervaring van klanten begint meteen. Ontdek hoe u zich inschrijft voor een waardevolle training en certificering bij Nuance University.

Stuur vandaag nog een e-mail naar enterprise_training@nuance.com.

Contact opnemen
   Nederland & België
Nuance University

Choose your country.