• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Intelligente self-serviceprogramma's

Benut de volledige kracht van de technologie voor het klantcontactcentrum met intelligente, intuïtieve self-serviceprogramma's in elk van de servicekanalen. Goed voor uw klanten, goed voor de bedrijfsresultaten.

Antwoord op de ingewikkelde aspecten van klantenservice

Vandaag de dag willen consumenten dat informatie onmiddellijk toegankelijk is. Zonder een reeks self-serviceprogramma's is het echter veel te duur om aan die eis te voldoen. Vertrouw op de programmaservices van Nuance en de ruim 20 jaar ervaring die wij in huis hebben voor optimale bedrijfsresultaten in alle kanalen en alle branches met behulp van de allernieuwste technologieën.

De voordelen

Aanbevolen werkwijzen voor betere resultaten

Onze ervaring, technologie en kwaliteiten zijn in combinatie met onze projectaanpak een beproefd recept gebleken voor het succes van self-serviceprogramma's.

Meer waar voor uw geld

Onze programmaservices leveren aantoonbaar resultaat op. Bescherm uw investering door samen te werken met een team dat al ontelbaar veel self-serviceprogramma's heeft geleverd in elke grote branche. We weten wat we kunnen verwachten.

Technologie voor geavanceerde self-service

Bij Nuance hebben we toegang tot de allernieuwste gespreks- en spraaktechnologieën, bijvoorbeeld op het gebied van natuurlijke spraakherkenning, virtuele assistenten en stembiometrie. Onze oplossingsexperts werken dagelijks met deze technologieën, hebben inzicht in de functies ervan en kunnen technologie omzetten in intelligente self-serviceprogramma's voor uw klanten.

Contactmodellen

Flexibel contact leggen om aan uw behoeften te voldoen

Wilt u gebruiksklare programma's uitbesteden, experts inhuren voor ontwerp- en ervaringsservices of heeft u iemand nodig met kennis waaraan het in uw organisatie ontbreekt? Nuance kan u helpen.

Volledige programmaservices

Een volledig gebruiksklare oplossing nodig? De volledige programmaservices van Nuance bestaan uit een aantal onderdelen: definitie van de operationele en functionele eisen, maken van de VUI/UX-ontwerpen en -architectuur, implementatie van de programmacode, bruikbaarheidstest, kwaliteitsborging, implementatie en optimalisatie.

Services voor de ervaring van gebruikers en bellers

Liever werken met uw eigen technische team? Aan onze ervaringsservices wordt deelgenomen door ontwerpers, wetenschappers op het gebied van spraaktechnologie en projectmanagers met de juiste expertise voor de levering van beproefd programmaontwerp, grammatica's, bruikbaarheidsonderzoeken en optimalisatieservices.

Services voor het inhuren van personeel

Is er specifieke ervaring vereist om uw project op het goede spoor te krijgen? U kunt bij ons terecht voor uitbreiding van uw team. Neem contact op met Nuance om samen te bepalen wat het juiste model is voor gezamenlijk succes.

FastStart-aanpak

Uw investering snel terugverdienen

FastStart van Nuance is een aanpak waarbij het mogelijk is om geavanceerde spraakgestuurde self-serviceoplossingen snel, efficiënt en voordelig in te voeren. Dat gaat zelfs op voor functies die eerder niet haalbaar waren op grond van onvoldoende budget, een gering aantal telefoongesprekken of beperkte tijd. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring leveren we gebruiksklare services tegen een concurrerende prijs en binnen korte tijd. U bent dus verzekerd van maximale resultaten en minimale risico's.

Snelle ingebruikname

40-50% snellere implementatie met FastStart vergeleken met andere methoden

Functies

Self-service en proactieve contacten binnen bereik

Gespreksroutering

Wilt u klanten een meer conversationele IVR-ervaring bieden? Met de FastStart-aanpak voor gespreksroutering is dat nu binnen bereik. Onze oplossingen maken gebruik van Inzicht in Natuurlijke Taal om bellers onmiddellijk door te leiden naar de benodigde informatie of service zonder dat ze ingewikkelde menu's hoeven te doorlopen.

Stembiometrie

Veel klanten vinden verificatie binnen IVR-programma's lastig. Met onze FastStart-aanpak voor verificatie hebben klanten geen pincodes en wachtwoorden meer nodig en gebruiken ze technologie voor stembiometrie voor snelle, eenvoudige en veilige verificatie en toegang tot de gewenste services.

Branchespecifieke IVR-expertise

Op basis van onze ervaring met ontelbaar veel IVR-oplossingen hebben we een aantal beproefde self-serviceontwerpen opgesteld voor financiële instellingen, instellingen in de gezondheidszorg en nutsbedrijven. Zo is de FastStart-aanpak voor IVR-self-service tot stand gekomen. Deze oplossingen bevatten veelgebruikte self-servicefuncties en leveren resultaten waarop u kunt rekenen.

Branchespecifieke expertise voor uitgaande communicatie

Voor oplossingen voor proactief contacten die specifiek voor een bepaalde branche zijn bedoeld, biedt Nuance kant-en-klare programma's. Deze worden gecombineerd met ontwerpservices voor interacties. Zo is automatisering mogelijk waar u dat het meest nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan afspraakherinneringen in de gezondheidszorg, kennisgevingen van stroomstoringen en informatie over gewijzigde reizen.

Functionaliteit op maat

Onze oplossingen op basis van onze FastStart-aanpak hebben een vaste scope, maar natuurlijk begrijpen we als geen ander dat uw bedrijf waarschijnlijk op bepaalde punten maatwerk nodig heeft. Geen probleem. Ons team is in staat om snel de vereiste aanpassingen in kaart te brengen en met een voorstel te komen dat precies op uw behoeften aansluit.

Informatiebronnen

Informatieblad

De FastStart-methode

Informatie over een implementatiemethode waarmee bedrijven zoals dat van u snel en voordelig spraakgestuurde self-service van superieure kwaliteit aan klanten kunnen aanbieden.

Webcast

Snel profiteren van betere interactie met klanten

In deze webcast ontdekt u hoe u de ervaring van klanten kunt verbeteren, terwijl de kosten dalen, de implementatietijd afneemt en gebruik van verticale self-serviceoplossingen mogelijk is.

De ervaring van klanten begint meteen. Ontdek hoe u met onze programmaservices snel resultaten boekt.

Contact opnemen
   Nederland & België
Packaged Applications

Choose your country.