• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

De overstap van innovatieve technologie naar intelligente oplossingen

Met de professionele ondersteuning van Nuance maakt u de overstap van technologie naar intelligente klantenservice oplossingen voor de meest kritieke zakelijke uitdagingen. U profiteert van maximale resultaten en minimale risico's.

 
Plannen

Schakel Nuance Business Consulting in als vertrouwde adviseur voor strategische begeleiding en roadmaps voor optimale ervaringen en resultaten in alle klantenservicekanalen.

Meer informatie

Leveren

Nuance heeft de meeste ervaring en kennis in de branche en staat klaar om u te helpen met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en inzetten van klantenservicestrategieën en -oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Meer informatie

Ondersteunen en optimaliseren

Dankzij ons uitgebreide servicespakket voor ondersteuning en optimalisatie kunt u erop vertrouwen dat de ervaring met uw klantenservice en uw bedrijfsresultaten in de loop der tijd steeds verder verbeteren.

Meer informatie

Plannen

De juiste strategieen voor oplossingen die het correcte resultaat opleveren

Onze Business Consulting-teams, die kunnen terugkijken op tientallen jaren praktijkervaring, analyseren uw branche, bedrijf en zakelijke doelstellingen en formuleren strategieën die precies zijn afgestemd op de steeds veranderende eisen die uw klanten stellen.

Meer informatie over Business Consulting

Onze experts beschikken over bijna twintig jaar praktijkervaring

Leveren

Laat de ervaring van klanten tot leven komen

Nuance levert intelligente klantenserviceoplossingen met beproefde processen en functies waarmee de efficiëntie en kwaliteit toenemen en uitzonderlijke resultaten worden geboekt. We bieden een volledige projectaanpak, van ontwerp tot systeemintegratie en alles daartussenin.

Gebruikerservaring

Liever werken met uw eigen technische team? Schakel Nuance for UX in en samen met uw operationele en technische teams ontwerpen we een ongeëvenaarde oplossing.

Programmaservices

Een volledig aangepast programma of toch liever een standaardproduct? Dankzij onze services beschikt u over een gebruiksklare, waardevolle oplossing voor alle kanalen, snel en voordelig.

Systeemintegratie

Onze oplossingen moeten worden geïntegreerd in uw ecosysteem met technologieën en backendsystemen voor het klantcontactcentrum, zoals CTI en agentdesktops. Onze systeemintegratieservices maken dit op naadloze manier mogelijk.

Ondersteunen en optimaliseren

We gaan veel verder dan “neerzetten en niet meer naar omkijken"

Voor topprestaties hebben klantenservice oplossingen voortdurend zorg en aandacht nodig. Door regelmatige controles, analyses en optimalisatie helpt Nuance u de investering sneller terug te verdienen, de ervaring van klanten te verbeteren en de beschikbaarheid en prestaties van de oplossing te waarborgen.

Voortdurende verbetering

Sta niet toe dat wijzigingen in het gedrag van gebruikers een negatief effect hebben op de service-ervaring en het rendement. Om de klantenservice oplossingen zo goed mogelijk te benutten, moeten de prestaties voortdurend worden geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Services en beheer

Wilt u zich volledig concentreren op uw zakelijke doelstellingen en de bedrijfsvoering vereenvoudigen? Besteed de volledige implementatie en monitoring, preventief onderhoud en ondersteuning dan uit aan de professionals met de meeste ervaring in de branche.

Nuance University

Leer alles over spraakprojecten van een team deskundigen dat het klappen van de zweep kent. In onze praktijkgerichte, praktische cursussen leert u hoe u succesvolle spraakoplossingen installeert, ontwikkelt, beheert en onderhoudt.

Informatiebronnen

Brochures

Professionele ondersteuning als aanvulling op uw portfolio
Werk als partner met Nuance samen om klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Professionele ondersteuning van Nuance: Maximale resultaten. Minimale risico's.
Vertrouw op de professionele ondersteuning van Nuance voor het gewenste resultaat. Dat is alles.

Professionele ondersteuning van Nuance: Projectaanpak
Nuance beschikt over de ervaring, een bewezen leveringsproces en alle functies waarmee indrukwekkende resultaten worden gegarandeerd, steeds weer opnieuw.

Praktijkvoorbeelden

Blue Cross and Blue Shield of Minnesota
Lees hoe Nuance deze zorgaanbieder heeft geholpen bij het formuleren van een strategie voor meerdere kanalen met het oog op een samenhangende, consistente ervaring voor cliënten.

De oplossingen waarom uw klanten vragen – en de resultaten die uw bedrijf verwacht.

Contact opnemen
   Nederland & België
Professional Services

Choose your country.