• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Een intelligente ervaring
klantervaring

Het fundament van uw klantenservice oplossing rust op een groot aantal platforms. Door deze intelligent met elkaar te verbinden, gericht op gebruikservaring, kunt u uw oplossing altijd uitbreiden en aanpassen aan veranderende behoeften.

Een compleet klantcontactcentrum, maar dan minder complex

Kies Nuance als systeemintegrator voor probleemloos werken met oplossingen voor het klantcontactcentrum van meerdere leveranciers. We kunnen uw klanten de ervaring met self-service bieden die ze verdienen, op basis van een bestaande of nieuwe infrastructuur.

De voordelen

Ervaring met integratie

Nuance heeft ruim twintig jaar ervaring met de ontwikkeling van bedrijfsoplossingen die dankzij de nieuwste technologieën naadloos integreren in uw bestaande systemen en back-endoplossingen.

Langdurige samenwerking

Nuance onderhoudt strategische samenwerkingsbanden met belangrijke leveranciers van klantcontactcentra, zoals Avaya, Cisco en Genesys. Hierdoor kunnen we gebruiksklare oplossingen bieden op basis van de toonaangevende technologieën en platforms van deze partners.

Bewezen levering

De Nuance-projectaanpak is ontwikkeld en aangescherpt door duizenden implementaties. Dankzij onze processen en functies kunt u zeker zijn van kwaliteit, herhaalbaarheid en tijdige levering van alle oplossingen - binnen het afgesproken budget.

Projectaanpak

Volledig gericht op hoogwaardige, gedifferentieerde klantenservice

De Nuance-projectaanpak een verzameling processen, methodologieën en functies voor meer efficiëntie en kwaliteit in elke fase van de projectcyclus. Het resultaat? Oplossingen die aan zakelijke doelen voldoen, een uitmuntende gebruikservaring leveren en de kosten verlagen.

Informatieblad over de Nuance-projectaanpak bekijken

Nuance PRO is ons bewezen, uniforme proces voor de levering van oplossingen voor het klantcontactcentrum. PRO voorziet in alle fasen van de projectcyclus, van de definitie van zakelijke en functionele vereisten tot het ontwerp, de ontwikkeling, het testen, de implementatie en de optimalisatie. Gecombineerd met de ervaring en het leiderschap van ons team zorgt Nuance PRO voor consistente kwaliteit bij het ontwikkelen van oplossingen voor uw klantenservice. Door de iteratieve methodologie wordt elke oplossing vóór de start verfijnd op basis van klantinput. Alles gericht op het overtreffen van de verwachtingen en het optimaliseren van uw investering.

Gebaseerd op ruim twintig jaar ervaring en duizenden implementaties van oplossingen voor het klantcontactcentrum over de hele wereld.

Voorziet in elke fase van de ontwikkelcyclus, van de definitie en afstemming van vereisten tot de optimalisering van de oplossing.

Zesfasenmethodologie, plus een consistente set deliverables en controlepunten, voor gegarandeerde kwaliteit en minimale risico's.

Een unieke combinatie van processen en functies voor automatisering en stroomlijning van het ontwerp. Hiermee kunnen onze designers ideeën, stromen en draadmodellen schetsen, prototypen met uw team delen en alles steeds verder uitwerken. Het Framework is ideaal voor versnelde ontwikkeling en door de gebruiker gevalideerde en geoptimaliseerde programma's. Met Nuance Application Studio kunnen designers zich volledig richten op een optimale ontwerpstrategie, zonder bezorgd te zijn over het maken van artefacten.

Optimaliseert het ontwerpproces waardoor de betrokkenen het ontwerp als prototype kunnen beoordelen voordat het in code wordt omgezet.

Stroomlijnt de definitie van het ervaringsontwerp conform aanbevolen werkwijzen voor de automatisering van veelvoorkomende taken.

Versnelt de ontwikkeling door automatisch gegenereerde code en kwaliteitstestcases en automatisch uitgevoerde tests.

Dit product van Nuance versnelt de ontwikkeling en het testen van uw oplossingen voor het klantcontactcentrum. Het omvat services voor vrijwel alle zware taken en genereert een aanzienlijk deel van de code automatisch.

Beschermt uw investering door ondersteuning van open standaarden, vereenvoudiging van codeonderhoud en aanvulling van functies van derden.

Beperkt de risico's van handmatige codeontwikkeling door de inzet van tientallen jaren intellectuele eigendom.

Vermindert de ontwikkeltijd met herhaalbare en consistente protocollen voor alle deliverables zodat u meer tijd kunt besteden aan ontwerp en QA.

Voor het behalen van uw bedrijfsdoelen moet u de prestaties van uw klantenserviceoplossingen meten en optimaliseren. Dit product van Nuance biedt gestandaardiseerde rapportage- en bedrijfsanalysefuncties en -services. Deze geven u een diepgaand inzicht in de totale gebruikerservaring, zodat u kunt bepalen op welke punten u systeemprestaties kunt vergroten en de interactie met klanten kunt verbeteren.

Gestandaardiseerde vastlegging van instrumentatie en gebeurtenissen levert gegevens op voor rapportage en analyse, zodat experts de prestaties van uw oplossing kunnen evalueren.

Gedetailleerd overzicht van trendrapporten richt de aandacht op delen van de gebruikerservaring die kunnen worden verbeterd.

Krachtige bedrijfsrapporten op maat geven cijfers over het aantal gesprekken, het aantal automatisch afgehandelde gesprekken, transactiesucces en meer.

Geoptimaliseerde bedrijfsweergaven bieden inzicht in de programmaeffectiviteit, geven een goed beeld van de gebruikerservaring en zorgen voor een gestroomlijnd besluitvormingsproces.

CTI- en agentdesktop-services

De gebruikservaring verbeteren, tot aan de medewerker toe

Dankzij onze CTI-oplossingen (Computer Telephony Integration) kunnen uw medewerkers efficiënter hun werk doen en gaat de gemiddelde afhandelingstijd (AHT) omlaag. Gebruikmakend van onze uitgebreide ervaring met systeemintegratie verbinden we uw routering, rapportage en technologie met elkaar voor een totale gebruikservaring voor uw klanten waarop u trots kunt zijn. CTI-oplossingen variëren van eenvoudige integratie van computerprogramma's in telefoontoepassingen tot complexe oplossingen waarin bellers dynamisch worden doorverbonden.

Onze ervaring strekt zich uit van relatief eenvoudige spraakgestuurde systemen voor binnenkomende gesprekken op één locatie tot wereldwijde, altijd beschikbare intelligente routeringssystemen voor interactie via spraak, e-mail, mobiel en internet. We werken hierin nauw samen met belangrijke CTI-leveranciers als Avaya, Cisco en Genesys.

Routeringsoplossingen

Onze routeringsoplossingen, gebaseerd op vaardigheden en regels, gebruiken klantgegevens en segmentatiestrategieën om bellers door te verbinden met de meest geschikte resource, of dit nu een self-serviceprogramma, medewerker of specialist is.

Rapportagefuncties

Nuance biedt rapportagefuncties van de wieg tot het graf voor de analyse van bedrijfsprocessen in het klantcontactcentrum op basis van gegevens van back-endsystemen. Met de inzichten die dit oplevert, kunnen het resourcemanagement en uw algehele klantenserviceoplossing worden verbeterd.

Pop-upvensters

Op het scherm van de medewerker naar wie een gesprek wordt doorverbonden, verschijnt een pop-upvenster met historische en real-time klantgegevens uit alle kanalen van het klantcontactcentrum. Dit verbetert de gebruikservaring van de klant, verkort de AHT en geeft meer ruimte voor upselling.

Betere gebruikservaring voor medewerkers

Consolideer uw systemen in één uniforme medewerkersdesktop op basis van gebruikersrollen voor een nog betere klantenservice. Dankzij onze uniforme desktopoplossingen op maat kunnen uw medewerkers sneller door alle schermen en programma's navigeren, waardoor de AHT wordt verbeterd.

Informatiebronnen

Informatiebladen

Nuance-projectaanpak
De Nuance-projectaanpak vergroot de efficiëntie en kwaliteit in de hele cyclus van een oplossing voor het klantcontactcentrum, van ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en optimalisatie.

Nuance PRO
Nuance heeft ruim twintig jaar ervaring in de ontwikkeling van oplossingen voor het klantcontactcentrum. Op basis daarvan hebben we een bewezen projectaanpak opgezet, die bestaat uit zes uniforme en iteratieve fasen.

CTI- en agentdesktop-services
Deze services staan nauw met elkaar in verband om de naadloze, efficiënte en gepersonaliseerde gebruikservaring te bieden die bellers verwachten.

De ervaring van klanten begint meteen. Ontdek hoe we u kunnen helpen uw product te leveren via naadloze systeemintegratie.

Contact opnemen
   Nederland & België
Systeem integratie

Choose your country.