• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Volledige services met één-op-één ondersteuning

Elke dag opnieuw grip houden op de doelstellingen van uw bedrijf is al moeilijk genoeg. Maak het uzelf gemakkelijk door de meest intelligente oplossingen voor het klantcontactcentrum aan uw klanten beschikbaar te stellen met services en beheer van Nuance.

Complexe self-servicesystemen, eenvoudig beheerd

Van het opstellen van de vereisten en het ontwerp tot ondersteuning voor de lange termijn, bij Nuance kunt u voor de ondersteuning van het klantcontactcentrum terugvallen op zeer ervaren, doorgewinterde teams. U hoeft zich dus niet meer bezig te houden met allerlei technische aspecten, maar kunt al uw aandacht richten op uw bedrijf en uw klanten.

De voordelen

Efficiëntie en expertise

Al ruim 20 jaar levert Nuance services en beheer aan bedrijven van uiteenlopende grootte in alle branches. Dankzij onze ervaring, aanbevolen werkwijzen en inzet zijn de resultaten gegarandeerd: de kosten dalen, de beschikbaarheid van het systeem is gewaarborgd en de taken in het klantcontactcentrum verlopen eenvoudiger.

Flexibele portfolio

De services voor beheerde implementatie en ondersteuning kunnen volledig op uw behoeften worden afgestemd, of u kunt profiteren van alle voordelen van een beheerde eigen cloud in de Capex- of Opex-prijsmodellen.

Eén aanspreekpunt

Van consultancy tot ontwerp, implementatie tot optimalisatie, bewaking tot ondersteuning, u weet altijd precies wie verantwoordelijk is en met wie u contact kunt opnemen.

Beheerde implementatie

Voor een oplossing die op tijd en binnen budget wordt geleverd

Nuance beheert de volledige implementatie en levert de oplossing in overeenstemming met uw bedrijfsdoelstellingen, op tijd en binnen budget.

Business Consulting

Er wordt een strategische roadmap met helder geformuleerde doelstellingen ontwikkeld die de grondslag voor uw bedrijfsplan vormt en het fundament voor succes voor de lange termijn biedt.

Meer informatie over Business Consulting

Infrastructuurservices

Ontwerp, samenstelling, aanschaf en implementatie van de kerntechnologieplatforms met de juiste capaciteit en redundantie om te voldoen aan de eisen die uw bedrijf stelt.

Volledige programmaservices

Gebruiksklare services voor de levering van zeer intelligente conversationele IVR- en CTI-programma's waarmee uw klanten met plezier werken.

Meer informatie over programmaservices

Optimalisatie van oplossingen

Bij ingebruikname van de oplossing voor uw klantcontactcentrum analyseert Nuance de prestaties en wordt deze geoptimaliseerd voor de best mogelijke resultaten.

Meer informatie over voortdurende verbetering

Training

Wilt u het eigendom van de oplossing overnemen na ingebruikname? Nuance University biedt een lesprogramma waarmee u zich volledig kunt voorbereiden.

Beheerde ondersteuning

Voor een oplossing die topprestaties levert

U weet maar al te goed dat u er nog niet bent wanneer de oplossing voor het klantcontactcentrum in productie is genomen. Dat is nog maar het begin. Profiteer van een van de vele ondersteuningsservices van Nuance.

Programmaondersteuning

Zorg voor een foutvrije werking en profiteer van deskundige, praktische ondersteuning, 24x7, inclusief beoordeling tot het punt waarop er een oplossing is gevonden of de externe oorzaak is vastgesteld. U hoeft zich nooit meer af te vragen bij wie u nu weer terecht kunt.

Infrastructuurservices

Betrouwbare ondersteuning van platformsoftware, patches om problemen te corrigeren en proactieve statuscontroles om ervoor te zorgen dat uw platforms naar behoren functioneren.

Preventieve services

Dagelijks en wekelijks proactief onderhoud om problemen in een onderdeel van de oplossing op te sporen, voordat uw klanten er iets van merken.

IVR-bewaking op afstand

Volledige bewaking van oproepen van het IVR-programma om problemen met de gebruikerservaring op te sporen en als aanvulling op traditionele bewakingsfuncties.

Voortdurende verbetering

Voorkom dat wijzigingen in het gedrag van gebruikers van invloed zijn op de effectiviteit van uw oplossing. Analyseer het gedrag van gebruikers en de prestaties van het programma voortdurend om uw oplossing in topconditie te houden.

Meer informatie over voortdurende verbetering

Beheerde eigen IVR-cloud

De voordelen van hosting onder handbereik

Wilt u profiteren van de voordelen van hosting, maar de oplossing binnen uw bedrijf houden? Een volledig beheerde eigen IVR-cloud van Nuance biedt uitkomst.

Volledig beheerde implementatie en ondersteuning

Wij bieden volledige implementatie en ondersteuning, voor elk onderdeel binnen de oplossing, waarbij we meerdere jaren betrokken blijven. Laat ons de plaats en de onderdelen van het systeem zien en wij doen de rest.

24x7 netwerkcentrum

De wereldwijde hostingorganisatie van Nuance controleert uw omgeving en waarschuwt de juiste experts wanneer er een probleem optreedt. Wij bewaken meer dan twee miljard oproepen per jaar. Dat is ervaring waarop u kunt rekenen.

Flexibele prijsmodellen

Nuance biedt flexibele prijsmodellen die op uw financiële behoeften zijn afgestemd, waaronder Capex, Opex of een hybride model met allebei.

Informatiebronnen

Informatieblad

Services en beheer
De beheerde services van Nuance bieden als enige volledige implementatie, ondersteuning en optimalisatie speciaal voor complexe IVR-oplossingen voor het klantcontactcentrum.

Praktijkvoorbeeld

The Standard
Ontdek hoe deze toonaangevende aanbieder van financiële producten en services heeft gekozen voor professionele services van Nuance om kansen zowel nu als in de toekomst snel te achterhalen, interacties te vereenvoudigen en consistentie binnen de servicekanalen te bereiken.

Video

Bright House Networks
Ontdek hoe bij Bright House Networks self-serviceoplossingen op basis van natuurlijke taal “steroïden toedienden aan het IVR-systeem” en luister naar hun ervaringen met betrekking tot de samenwerking met Nuance.

De oplossingen waarom uw klanten vragen – en de resultanten die uw bedrijf verwacht.

Contact opnemen
   Nederland & België
Managed Services

Choose your country.