• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Samen werken aan een uitzonderlijke gebruikservaring

U wilt uw klanten een uitzonderlijk goede ervaring met uw klantcontactcentrum bieden. Dat kan alleen wanneer u een oplossing inzet op basis van innovatieve strategieën die hun waarde hebben bewezen in talloze succesvolle implementaties.

Geef uw klanten de gebruikservaring die zij verdienen

Nuance zet zich volledig in voor intuïtieve oplossingen en ervaringen. Daarbij richten we ons op virtuele assistenten, interface- en ervaringsontwerp, bruikbaarheidsonderzoeken en optimalisatie. Wij zijn het brein achter fantastische klantervaringen.

De voordelen

Een gespreksgerichte gebruikservaring

Een oplossing die klanten in staat stelt op natuurlijke en gespreksgerichte manier te communiceren met het systeem, via praten of typen, biedt zowel u als uw klanten veel voordelen.

Meer informatie over natuurlijke taalherkenning

Een intelligente gebruikservaring

Als u klanten snel weet te identificeren en hun behoeften kunt voorspellen, vereenvoudigt dit de self-service en zorgt het voor een gestroomlijnde gebruikservaring, die voor alle kanalen uniform is.

Meer informatie over stembiometrie

Een merkgerichte gebruikservaring

Profileer uw merk in al uw klantcontactcentrumoplossingen, afgestemd op uw klanten en op een betere gebruikservaring. Onze designers en technologieën staan garant voor de meest natuurlijk klinkende systemen die er verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over tekst-naar-spraak

Waarom Nuance?

Uw partner voor buitengewone gebruikservaringen

Ontwerpexpertise

We hebben duizenden programma's ontworpen, voor elk kanaal en elke branche, met de meest innovatieve spraakinterfaces en gebruikservaring die u maar kunt bedenken. En de ontwikkelingen gaan door. Ons team van designers en spraaktechnologen werkt voortdurend aan nieuwe benaderingen en werkwijzen.

Meer informatie over branchespecifieke expertise

Toonaangevende technologieën

Met inzet van geavanceerde technologieën, waaronder Inzicht in Natuurlijke Taal, automatische spraakherkenning, tekst-naar-spraak en stembiometrie, ontwerpen en leveren onze teams oplossingen die de verwachtingen van klanten te boven gaan en de basis leggen voor langetermijnsucces.

Meer informatie over kerntechnologieën

Strategische visie

Klanten verwachten van u toegankelijke en gebruiksvriendelijke services. Ons doel is voor alle kanalen consistente, intelligente, op context gebaseerde en gebruiksvriendelijke self-service-ervaringen te creëren. We bieden u een strategische visie voor uniforme gebruikservaringen via IVR, internet en mobiele toepassingen en voor naadloos verlopende klantcontacten via alle kanalen.

Meer informatie over Business Consulting

De cijfers

25 jaar

ervaring met het ontwerpen van services en programma's voor het klantcontactcentrum

Ruim 700

serviceprofessionals over de hele wereld, onder wie 100 designers

10 jaar

gemiddeld werkzaam in ons ontwerpteam, samen meer dan 1000 jaar ervaring

Informatiebronnen

Blog

Ethiek en ontwerp: Juist handelen
Of het nu om een zestiende-eeuws schilderij, een online enquête of een moderne spraakgestuurde interface gaat: het ontwerp kan van grote invloed zijn op wat we ervan vinden.

Video

Nuon
Ontdek hoe het Nederlandse energiebedrijf Nuon de klanttevredenheid heeft vergroot met natuurlijke taal.

De ervaring van klanten begint meteen. Bekijk de video om te zien hoe we u kunnen helpen met intelligente services voor een optimale gebruikservaring.

Contact opnemen
   Nederland & België
Gebruikerservaring

Choose your country.