• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Contact met uw klanten wanneer, waar en hoe ze dat willen

Profiteer van onze uitgebreide expertise in de branche om proactief te communiceren met uw klanten en uitzonderlijke gebruikservaringen te creëren die zonder hoge kosten resultaat opleveren.

Een serviceverlening van wereldklasse die voldoet aan de verwachtingen

Het is niet eenvoudig om effectief met uw klanten te communiceren. Ze verlangen steeds meer van u en verwachten dat u anticipeert op hun behoeften en hen helpt potentiële problemen te voorkomen. Maar ze zijn altijd druk met van alles en nog wat, waardoor contact opnemen lastig is.

Bovendien moet u steeds betere resultaten leveren met minder resources. Bovendien zit u vast aan allerlei wettelijke regels die bepalen wanneer en hoe u contact mag opnemen. Als u zich daar niet aan houdt, kunt u geconfronteerd worden met hoge boetes of rechtszaken. Met Nuance vindt u uw weg in deze regelgeving, voldoet u aan de verwachtingen van uw klanten en boekt u significante resultaten.

75% van de consumenten wil actief benaderd worden door bedrijven waarmee ze zaken doen

Oplossingen

Betere contacten, betere resultaten

Nuance werkt samen met toonaangevende merken om het bereik en de effectiviteit van hun klantenservice en incassocampagnes te verbeteren. We leveren resultaten door de schaalbaarheid en efficiëntie van automatiseringsoplossingen te combineren met precisiemaatwerk op basis van bekende voorkeuren en reactiepatronen van klanten. Een klantcontact is nog succesvoller als u hiervoor kanalen gebruikt waaraan de klant de voorkeur geeft (gesproken bericht, sms, e-mail, mobiele app.)

Informeren

Of het nu gaat om een eerste telefonisch contact met een nieuwe klant, een e-mailbericht met de nieuwste rentetarieven of een korte sms met een voedingstip voor klanten van een wellness center: met Nuance kunt u eenvoudig de berichten verspreiden die uw bedrijf vooruit helpen.

Incasso

Bij incasso is de timing allesbepalend. Bedrijven die in een vroeg stadium contact zoeken met klanten en direct toegang bieden tot betalingsopties, halen gemakkelijker hun geld binnen. Elke dag verwerken Nuance-programma's ruim tien miljard euro aan betalingsachterstanden, van bedragen die pas net achterstallig zijn tot rekeningen die al lang geleden betaald hadden moeten zijn. Met gepersonaliseerde contactstrategieën boekt u snel resultaat, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op de risicovolle accounts.

Waarschuwen

Van urgente zaken tot reacties op vragen: onze proactieve oplossingen houden uw klanten in belangrijke situaties op de hoogte. Bij vertraagde vluchten, mogelijke fraude of de verwerking van hypotheekaanvragen communiceren we met de klant en faciliteren we self-serviceoplossingen die uw klanten tevreden stellen en een soepele bedrijfsvoering ondersteunen.

Enquêteren

Het effectief en proactief verzamelen van klantgegevens kan van groot belang zijn voor uw organisatie. Onderzoek wat uw klanten bezig houdt via spraakgestuurde vragenlijsten en sms'jes voordat zaken klachten worden. Of identificeer gezondheidsrisico's en therapietrouw binnen specifieke populaties. Reacties die buiten de vooraf ingestelde parameters vallen, worden doorgezet naar getrainde medewerkers die hieraan onmiddellijk aandacht besteden.

Herinneren

Consumenten vergeten steeds vaker afspraken in een wereld waarin ze voortdurend met iedereen verbonden zijn. Zij verwachten te worden herinnerd aan belangrijke zaken, zoals rekeningen, herhaalrecepten en afspraken. Door automatisering van deze uitgaande dienstverlening, via voorkeurskanalen, gepersonaliseerde berichten en opties waarmee onmiddellijk tot actie kan worden overgegaan, houdt u uw klanten en resultaten op het juiste spoor.

Reageren

Het leven is onvoorspelbaar. Slecht weer of kapotte apparaten: de gebruikelijke serviceverlening kan door van alles en nog wat worden verstoord. In dergelijke omstandigheden is de kwaliteit en snelheid van uw reactie van groot belang. Met ons programma Message On Demand kunt u snel berichten opstellen en direct verzenden, zodat u bij onverwachte omstandigheden de verwachtingen van uw klanten overtreft.

Bewezen ervaring

We hebben meer dan 2.000 programma's voor uitgaande dienstverlening gemaakt met ruim 12 miljard klantcontacten waarmee 1 op de 5 Amerikanen minimaal één keer per jaar wordt bereikt

De voordelen

Lagere kosten

Door automatisering verlaagt u de totale kosten van uitgaande campagnes en kunt u zelf de schaal en frequentie ervan bepalen.

Betere resultaten

Contact op maat op basis van expliciete voorkeuren en eerder gedrag, plus zorgvuldige contactstrategieën voor meerdere kanalen leveren een beter bereik en betere resultaten op.

Betere gebruikservaring

Als u de juiste informatie op het juiste tijdstip via het juiste kanaal verstrekt, wordt het voor klanten een stuk gemakkelijker om taken af te handelen en problemen op te lossen. En dat zorgt voor een grotere klanttevredenheid.

Functies

Een aantrekkelijk verschil in contact

Met Nuance kunt u heel eenvoudig uw contactstrategieën ontwerpen, uitvoeren, erover rapporteren en ze aanpassen, voor optimale resultaten en bedrijfssucces. We hebben tenslotte ruim tien jaar ervaring en veel kennis over branchespecifieke behoeften.

Consumenten worden steeds vaker bedolven onder een constante stroom informatie via e-mail, voicemail, sms , Facebook, LinkedIn en meer. Hierdoor haken ze sneller af. Contactstrategieën die voor iedereen volledig identiek zijn, zijn niet effectief. Daarom moeten bedrijven investeren in proactieve klantenservicestrategieën.

Waarom Nuance?

Met onze geavanceerde kennis van persoonlijke voorkeuren kunt u grote aantallen klanten in één keer bereiken, maar dan wel met een persoonlijke boodschap. Ons klantenserviceplatform bevat een regelgerichte beslissingsengine en een gegevensopslag waarin de resultaten van individuele contacten worden vastgelegd, zoals het kanaal waarop klanten reageren, het moment van contact en hun voorkeurstaal. Met deze kennis verloopt de dialoog met de klant steeds effectiever.

Minder pogingen, minder kosten, betere resultaten

Het juiste bericht op het juiste moment en via het juiste kanaal zorgt voor een positieve gebruikservaring bij de klant en vergroot tegelijkertijd uw operationele efficiëntie. Het klantcontactcentrum krijgt minder gesprekken en u bereikt met minder berichten het gewenste resultaat, of u nu het aantal gemiste afspraken wilt terugdringen of klanten wilt aanzetten tot nieuwe aankopen.

Multitasking is de norm geworden in ons drukke leven. Consumenten doen zaken in de auto, op de bank of langs het voetbalveld. Om de contactpercentages in allerlei omstandigheden te verbeteren communiceren veel bedrijven via meerdere kanalen. Het is echter kostbaar en niet effectief als kanalen eenvoudigweg parallel of na elkaar worden ingezet totdat er contact is gelegd.

Waarom Nuance?

Wij maken gebruik van een geïntegreerde aanpak waarin meerdere kanalen tegelijk worden ingezet, op basis van bekende situaties of contactomstandigheden. Als u bijvoorbeeld een klant niet kunt bereiken omdat die in gesprek is, wordt automatisch een sms verstuurd die de klant kan lezen en afhandelen zodra diens telefoongesprek is beëindigd.

Optimaal bereik, lagere kosten

Deze multi-channelaanpak heeft bewezen de effectiviteit van contactstrategieën te vergroten. Het aantal verzonden berichten neemt af en het rendement gaat omhoog. De aanpak wordt gebruikt bij betalingsherinneringen, fraudemeldingen en verstrekking van vluchtinformatie en zorgt elke keer voor een beter bereik en betere resultaten.

In een wereld waarin altijd alles direct wordt gecommuniceerd, willen klanten graag zelf bepalen hoe ze informatie ontvangen. Maar in de wetgeving is nauwkeurig vastgelegd hoe, wanneer en hoe vaak de bedrijven waarmee ze zaken doen contact mogen opnemen.

Waarom Nuance?

Wij helpen onze klanten een goede balans te vinden tussen naleving van de regelgeving en klanttevredenheid. Via een geautomatiseerd proces helpen we u de vereiste toestemming te vragen om mobiele telefoons te bellen en te sms'en. Eenvoudig aan te passen "vangrails" zorgen ervoor dat uw uitgaande communicatie binnen vooraf ingestelde nalevingsparameters blijft. Op basis van regels worden outbound campaigns gefilterd op belangrijke triggers als regio, apparaattype en tijdstip. Bovendien worden alle contacten gevolgd en vastgelegd.

Zonder compromissen alle regels naleven

Ons geïntegreerde regelgevingskader zorgt ervoor dat u snel kunt reageren op veranderende regels en beleid zonder dat u afhankelijk bent van beschikbare IT-resources. Alles wordt in detail vastgelegd, zodat u beschikt over een interne en externe audittrail, waardoor u contactstrategieën met vertrouwen kunt uitvoeren. Door het proces van naleving van de regelgeving te vereenvoudigen en automatiseren bespaart u tijd en nodeloze stress.

Proactieve contacten in actie

Ontdek welke berichten uw klanten op prijs stellen, aan welke kanalen ze de voorkeur geven en hoe andere bedrijven voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.
Whitepapers

Sms -berichten versturen: het kanaal dat de aandacht trekt
Wat u moet weten voordat u uw klanten een sms stuurt.

Wat willen klanten? Meer uitgaande communicatie van bedrijven zoals dat van u
Uit nieuw onderzoek blijkt aan welke berichten van de klantenservice consumenten het meest behoefte hebben en aan welke kanalen zij de voorkeur geven.

Eerlijk handelen in incassoprocedures?
Welke rechten hebben klanten als het gaat om communicatie?

Praktijkvoorbeelden

Geen vertraging in de klantenservice bij Southwest Airlines
Dankzij Nuance legt de luchtvaartmaatschappij proactief contact met zijn klanten, bijvoorbeeld bij vluchtannuleringen. Dit leidt tot een superieure klantenservice.

Allegheny
Ontdek hoe een groeiend Amerikaans nutsbedrijf een nieuw IVR-systeem heeft geïmplementeerd met functionaliteit voor uitgaande communicatie.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het team van Professionele Ondersteuning binnen Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. We gebruiken de nieuwste functies en technieken om uw programma's te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Wilt u uw uitgaande communicatie optimaliseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen
   Nederland & België
proactieve betrokkenheid

Choose your country.