Alle informatie bij de hand voor betekenisvolle gesprekken

Klanten verwachten een goede gebruikservaring. En dat is vooral een ervaring die niet veel tijd vergt. En als de serviceverlening via meerdere kanalen efficiënter verloopt en uw operationele effectiviteit daardoor verbetert, is er met recht sprake van een win-winsituatie.

Anticiperen op vragen voordat u klanten begroet

Het is heel simpel: uw klanten willen zo snel mogelijk alles regelen en problemen oplossen. Steeds hetzelfde verhaal vertellen is behoorlijk vervelend en hoe langer een gesprek duurt, hoe duurder het is voor uw organisatie. Het onvermogen om informatie via meerdere kanalen - en binnen uw organisatie - te delen leidt tot een weinig coherente klantervaring.

Nuance zorgt voor een gedeelde gegevenslaag voor zowel proactieve multi-channel campagnes als self-service oplossingen. Daarmee verloopt elk gesprek binnen een bepaalde context en is de serviceverlening sneller en samenhangender. Als het systeem bijvoorbeeld weet dat er recent een bericht is uitgegaan, kan een medewerker of een spraakdialoog IVR direct intelligenter reageren op een binnenkomend gesprek ("Hallo, Anne, belt u over uw vertraagde vlucht?").

Conversationele IVR

Spraakgerichte oplossingen

Natuurlijke-taaltechnologie transformeert de traditionele IVR-ervaring in een methode waarbij klanten op natuurlijke wijze hun bericht kunnen inspreken. Bellers kunnen hun eigen woorden gebruiken en worden direct doorverbonden met het juiste self-serviceprogramma of de correcte medewerker van het klantcontactcentrum. Kennis van outbound campaigns vergroot de gebruikservaring van de klant nog meer. Met andere woorden: u zegt niet langer "Waarmee kan ik u van dienst zijn?" maar "Belt u over uw afspraak?"

Meer informatie over conversationele IVR

Proactieve contacten

Een serviceverlening van wereldklasse die voldoet aan de verwachtingen

Alles wat u weet van de klant, of dit nu via gesproken berichten, sms, e-mail, medewerker of mobiele app tot u komt, wordt door Nuance geïntegreerd in één platform waarin alle voorkeuren en resultaten van afzonderlijke interacties worden vastgelegd. Deze belangrijke gegevens bieden vervolgens context voor binnenkomende gesprekken. Hierdoor hoeven klanten niet elke keer hun verhaal te vertellen en worden problemen sneller opgelost.

Meer informatie over proactieve contacten

Concrete resultaten

Een geïntegreerde oplossing waarmee uw bedrijfsresultaten een vlucht nemen

Een holistisch gesprek met uw klanten levert echt meer op. Vijf maanden na de implementatie van een geïntegreerde klantenservicestrategie voor meerdere kanalen ontving een grote luchtvaartmaatschappij al positieve feedback van passagiers en boekte het bedrijf uitzonderlijk goede resultaten.

$5M

5 miljoen bespaard door gespreksautomatisering

27% minder gesprekken die direct bij een medewerker terechtkomen (nog slechts 9%)

Professionele services

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professional Services-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele services

Informatiebronnen

Verdiep u in de conversatie met uw klant

Praktijkvoorbeelden

T-Mobile
Ontdek hoe T-Mobile Germany de klanttevredenheid optimaliseert met het bekroonde callcenterprogramma dat is gebaseerd op spraaktechnologie van Nuance.

HypoVereinsbank
Ontdek hoe HypoVereinsbank de efficiëntie van het callcenter en de klanttevredenheid verbetert met een spraakgestuurd telefonisch banksysteem van Nuance.

Rapporten

Wat willen klanten? Communicatie met de klant staat steeds meer centraal
Nieuw onderzoek toont aan dat klanten graag contact houden met de bedrijven waarmee ze zaken doen en proactieve, realtime berichten en herinneringen willen ontvangen.

Whitepapers

De belangrijkste ergernissen van klanten over de serviceverlening
In een tijd waarin informatie altijd direct beschikbaar is, verwachten klanten een snelle en gebruiksvriendelijke serviceverlening. Ze willen elk kanaal kunnen gebruiken (internet, sociale media, mobiele app of telefoon) en steeds opnieuw moeiteloos en consistent contact met u hebben. Een goede klantenservice, of het ontbreken ervan, heeft een grotere impact op aankoopbeslissingen dan ooit.

Neem contact op voor een gesprek over de juiste multi-channeloplossingen voor uw klanten.

Contact opnemen
   Nederland & België
Connected Conversations

Choose your country.