• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Voor kleine bedrijven die groot denken

Op zoek naar eenvoudige, betaalbare oplossingen waarmee u uw klantenservice kunt verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Dan hebben we hier een krachtige bundel voor u.

Een grootse gebruikservaring voor klanten van kleine bedrijven

Onze spraakgestuurde self-serviceoplossingen voor kleine bedrijven zijn uitgerust met technologieën voor automatische spraakherkenning en tekst-naar-spraak, waarmee u kosten bespaart zonder dat dit de klantervaring nadelig beïnvloed. Door meer automatisering, kortere wachttijden en kortere gesprekken kunnen transacties met bellers sneller, efficiënter en effectiever worden afgehandeld.

Meer informatie over spraakdialoog IVR

ASR en TTS gaan samen

Twee technologieën, één krachtige bundel

Automatische spraakherkenning

Loquendo ASR vormt de basis van onze automatiseringsoplossing voor MKB-klantcontactcentra. De automatische spraakherkenning vergroot de nauwkeurigheid, de flexibiliteit, de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak en resulteert in een efficiënter gebruik van resources en een uitstekende interactie met klanten.

Tekst-naar-spraak

Als spreekbuis van uw klantcontactcentrum levert Loquendo TTS hoogwaardige, dynamische, gepersonaliseerde audio voor een nog betere interactie met klanten in meerdere talen.

De voordelen

Klein maar krachtig

Lever indrukwekkende prestaties voor een aantrekkelijke prijs en met een kleine footprint. U kunt op één server zowel Loquendo ASR en TTS als uw spraakgestuurde portal of IVR (Interactive Voice Response) gebruiken.

Klantenservice die werkt

Bouw self-serviceprogramma's die de klantenservice verbeteren door kortere wachttijden en snelle en effectieve afhandeling van transacties.

Allesbehalve basaal

Loquendo Small Business Bundle biedt bedrijven met maximaal 100 IVR-poorten betaalbare toegang tot technologieën die spraakgestuurde IVR en self-serviceoplossingen ondersteunen.

Functies

Self-service, maar dan eenvoudig

Ondersteuning voor meerdere talen

Profiteer van ruim 30 talen en meer dan 70 stemmen voor brede ondersteuning in Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Loquendo TTS-stemmen kunnen zelfs woorden in een vreemde taal met het bijbehorende accent uitspreken.

Beschikbare talen voor Loquendo Small Business Bundle bekijken

Geavanceerde functies

De SDK (Software Development Kit) bevat krachtige instelfuncties voor optimaal gebruik van deze technologieën. U kunt de herkenningsprestaties volgen, analyseren en verbeteren en de computerstemmen optimaliseren. 

Compatibiliteit

Loquendo Small Business Bundle voldoet aan de geaccepteerde industriestandaarden, zoals MRCP v1 (RFC 4463), MRCP v2 en SNMP. Hierdoor werkt het naadloos samen met elke standaard-IVR-portal of spraakgestuurde portal.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professionele Ondersteuning-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Demo's

Interactieve TTS
Gebruik Loquendo TTS in deze demo om uw eigen berichten met computerstem te maken en het resultaat te beluisteren.

TTS-stemmen
Ontdek hoe Loquendo TTS levensechte stemmen biedt voor dynamische gegevens en vragen in elk soort spraakgestuurd programma.

 

Interactieve ASR
Kies een optie (hotel reserveren, naam noteren of pakket traceren) of probeer ze alle drie in één gesprek. Deze telefoondemo duurt minimaal twee minuten. Maar u kunt net zo lang doorgaan als u wilt.

Ontdek hoe Loquendo Small Business Bundle voor uw bedrijf is ontwikkeld – en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen

   Nederland & België
Loquendo klein zakelijke oplossing

Choose your country.