• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Klantenservice, voor intelligente interactie

We helpen uw organisatie een intelligente self-serviceoplossingen in te zetten, zodat klanten via uw klantcontactcentrum, website of mobiele app snel en eenvoudig alles kunnen vinden wat ze nodig hebben – hoe, wanneer en waar dan ook.

 
Klantervaring

Een gebruikservaring is positief als het contact intuïtief en moeiteloos verloopt en voor de klant het gewenste resultaat oplevert. We hebben miljarden klantinteracties bestudeerd en op basis hiervan vijf kernprincipes voor succes gedefinieerd.

Meer informatie

Oplossingen

Dankzij onze intelligente self-serviceoplossingen hebben klanten eenvoudiger toegang tot alles wat ze nodig hebben van de bedrijven waarmee ze zaken doen. En dat via een superieure klantenservice-ervaring die ook nog eens betaalbaar is.

Meer informatie

Branchespecifieke expertise

We hebben met succes oplossingen geïmplementeerd voor duizenden bedrijven over de hele wereld, in alle belangrijke branches. Samen met ons lost u de lastigste zakelijke problemen op.

Meer informatie

Kerntechnologieën

Onze technologieën op het gebied van automatische spraakherkenning, tekst-naar-spraak en natuurlijke spraakherkenning vormen de basis voor de oplossingen die klanten een moeiteloze ervaring met self-service bezorgen.

Meer informatie

Klantervaring

Loyale klanten dankzij een intelligente, aantrekkelijke self-service

Vandaag de dag staat alles en iedereen met elkaar in verbinding en willen klanten hun zaken snel, efficiënt en op hun voorwaarden regelen. Wij kunnen u precies vertellen hoe u kunt inspelen op de steeds hogere verwachtingen op het gebied van self-service en hoe u de nieuwe norm voor klantenservice in uw branche stelt.

Klanten een aantrekkelijke ervaring bieden

Ontdek hoe US Airways samen met Nuance de ervaring van klanten drastisch heeft verbeterd en optimale bedrijfsresultaten neerzet.

Oplossingen

Binnenkomend. Uitgaand. IVR, mobiel en internet.

Onze intelligente self-serviceoplossingen herkennen uw klanten, begrijpen wat ze nodig hebben en loodsen hen via een natuurlijke, gespreksgerichte interface naar het gewenste resultaat. Als het gaat om moeiteloze klantenservice-ervaringen, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft.

Meer informatie over onze intelligente oplossingen

Maak kennis met Nina

Ze spreekt 38 talen en werkt via meerdere kanalen. Ze woont in de cloud en raakt nooit uitgeleerd.

Ervaring met uw branche

Uw branche is onze expertise

We werken nauw samen met talloze bedrijven in allerlei branches. Samen komen we tot de klantenservice oplossing die het meest aansluit op de specifieke behoeften van het bedrijf. En ook met u gaan we graag aan de slag.

Meer informatie over onze uitgebreide branchespecifieke expertise

Financiële dienstverlening

De 24-uurseconomie waarin we leven stelt hoge eisen. Speel hierop in met intelligente oplossingen, uitgebreide beveiliging en een optimale klantervaring.

Telecommunicatie

De concurrentiestrijd is feller dan ooit. Onderscheid uzelf door optimale services te verlenen waarmee u klanten aantrekt en behoudt.

Nutsbedrijven

Klantenservice gaat verder dan betalingsherinneringen en berichten bij stroomstoringen. Het gaat over contact met uw klanten.

Reisorganisaties en touroperators

Blijf onderweg in contact met uw reizigers en zorg voor een gestroomlijnde ervaring zodat ze steeds weer bij u terugkomen.

Detailhandel

Tegenwoordig kan één minder positieve ervaring u een klant kosten. Door uw merk via elk gewenst kanaal op dezelfde manier te profileren kunt u klanten voor het leven aan u binden.

Overheid

Haal maximaal rendement uit elke euro van de belastingbetaler met intelligente serviceoplossingen die uw burgers de ervaring bieden die ze verdienen.

Kerntechnologieën

Krachtige technologieën die zijn afgestemd op uw klanten

Loods uw klanten direct naar het antwoord op hun vraag met onze technologieën op het gebied van automatische spraakherkenning, tekst-naar-spraak en natuurlijke taalherkenning. Het systeem begrijpt wat er wordt gezegd, wie het heeft gezegd en wat er wordt bedoeld en reageert effectief.

Meer informatie over onze kerntechnologieën

Onze klanten aan het woord

Klaar om uw klanten een intelligent self-servicesysteem te bieden?

Aanbevolen e-book

Vijf belangrijke speerpunten voor ongeëvenaarde self-service

Tegenwoordig regelen klanten het liever zelf. Slaagt u er niet in die magische self-service-ervaring te bieden, dan gaan ze naar de concurrent. Maar wat willen klanten nou precies en hoe kunt u dat bieden? In dit e-book vindt u de vijf belangrijkste speerpunten waarmee u uw klanten de beste self-service-ervaring in de branche biedt.

E-book downloaden

Laten we samen eens kijken naar oplossingen voor uw klantenservice.

En aan de slag gaan.

Contact opnemen
 
   Nederland & België
Klantenserviceoplossingen

Choose your country.