• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Meer mogelijkheden met het meest geavanceerde platform voor klantenservice

Met ons cloudplatform beschikt u over de betrouwbaarheid, eenvoud en schaal die u nodig heeft om uw klanten de gewenste gebruikservaring te geven, vandaag, morgen en in de toekomst.

Een krachtig platform waarop u kunt rekenen

Bedrijven hechten steeds meer waarde aan twee zaken die onverenigbaar lijken: een betere serviceverlening aan klanten en lagere exploitatiekosten. Innovatie nastreven en tegelijkertijd uitgaven verminderen? Dat legt een aardige druk op uw organisatie.

Het biedt de nieuwste technologieen voor een spraakgestuurde IVR en outbound campaigns waardoor volledige self-service oplossingen tot stand komen. Door de overstap naar de cloud worden exploitatiekosten variabel en komen er cruciale IT-resources vrij voor strategische initiatieven die de klantervaring veranderen.

De voordelen

Minder kosten

Als u via de cloud werkt, hoeft u niet te investeren in een serverinfrastructuur en betaalt u alleen voor gebruikte services.

Meer efficiëntie

Het gebruik van cloudservices leidt tot een aanzienlijke daling van exploitatie- en beheerwerkzaamheden. Uw medewerkers kunnen zich concentreren op projecten die uw bedrijf verder helpen.

Beter reageren

Verkort de tijdlijn van projecten en breng uw producten en services sneller op de markt doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over servers en software. Zo vergroot u de voorsprong op uw concurrenten.

Functies

Al ruim tien jaar leverancier van cloudservices

Tegenwoordig draait alles om goede klantervaringen. Met Nuance OnDemand is uw bedrijf flexibel genoeg om in te spelen op de steeds hogere eisen en beschikt u bovendien over een goed beveiligde en betrouwbare oplossing.

Services moeten altijd beschikbaar zijn en hun werk doen. Tegelijk is het gezien recente beveiligingsproblemen cruciaal dat bedrijven vertrouwelijke gegevens optimaal beschermen. Is er één leverancier die kan voorzien in allebei? Ja, die is er.

Waarom Nuance?

Nuance OnDemand biedt volledige beveiliging en zorgt proactief voor privacy, vertrouwelijkheid, identiteitsverificatie, integriteit, onweerlegbaarheid, toegangscontrole en communicatiebeveiliging. We werken vanuit geografisch redundante SAS 70-gecertificeerde datacentra die zich houden aan, voldoen aan en/of zijn gecertificeerd conform de meest strikte beveiligingsnormen, waaronder SOX, ISO 27k, Level 1 PCI DSS en HIPAA.

Veilig, beveiligd en betrouwbaar

Onze strikte beveiliging en gegarandeerde prestaties zorgen voor gemoedsrust en vertrouwen, zodat u zich volledig kunt concentreren op strategieën die uw groei en succes bevorderen. We worden regelmatig gecontroleerd in audits van klanten, recent nog van de Amerikaanse regering en zes van de tien belangrijkste Amerikaanse financiële dienstverleners. Maar met beveiliging alleen komt uw bedrijf niet verder. Nuance biedt ook serviceovereenkomsten (SLA's) voor beschikbaarheid en levering van het opgegeven aantal berichten binnen de afgesproken periode.

Innovatie kost geld en resources. Dit gaat de capaciteit van IT-teams vaak te boven. Soms is er geen tijd of mankracht voor een upgrade naar nieuwe functionaliteit, een grotere snelheid of een betere beveiliging en loopt u de voordelen mis waarmee u uw concurrenten de baas blijft.

Waarom Nuance?

Met Nuance OnDemand profiteert u altijd van alle technologische verbeteringen. Zodra er sprake is van een nieuwe of uitgebreide functie op het platform, kunt u deze direct gebruiken. Met ons gehoste platform profiteren klanten vaak minimaal een jaar eerder van upgrades en presteren ze 20-30% beter.

Voortdurende innovatie, zodra u deze nodig heeft

Zet de nieuwste functies voor een betere klantervaring voor u aan het werk. Met Nuance OnDemand bent u niet meer afhankelijk van uw IT-team en beschikt uw organisatie over de productiviteitsfuncties en self-serviceoplossingen die nodig zijn om uw klanten steeds opnieuw tevreden te stellen.

Om uitmuntende klantervaringen te kunnen bieden in een dynamische bedrijfsomgeving moet u de bestaande IT-infrastructuur naadloos kunnen integreren en de serviceverlening snel kunnen opschalen als dat nodig is. Maar bestaande systemen zijn vaak te kwetsbaar of te oud voor de integratie van cloud- en internetservices.

Waarom Nuance?

Nuance OnDemand biedt open, flexibele API's voor minimale integratieproblemen. Ze vereenvoudigen de aansluiting op meerdere back-office- en callcentersystemen op locatie, waaronder ACD-, CTI- en CRM-oplossingen. Het platform kan bogen op bewezen integratie met alle belangrijke telecombedrijven en biedt gegarandeerde prestatieniveaus.

Flexibiliteit die uw bedrijf vooruit helpt

Met Nuance OnDemand kunt u ook snel inspelen op een hogere werkdruk, of die nu het gevolg is van een initiatief om de serviceverlening uit te breiden of van een onvoorziene gebeurtenis. Schaal direct automatisch op en keer weer terug naar uw oude situatie als de rust is teruggekeerd. U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Zo kunt u slagvaardig inspelen op de groeiende eisen van klanten en de toegenomen concurrentie.

In een zakelijke omgeving waar de werkdruk hoog is en er steeds minder geld beschikbaar is, moet u in staat zijn prestaties eenvoudig te evalueren, snel besluiten te nemen en effectief te communiceren binnen uw hele organisatie.

Waarom Nuance?

Met Nuance OnDemand beschikt u niet alleen over de gewenste gegevens, maar ook over de functies waarmee u relevante resultaten kunt bekijken, analyseren en delen met anderen. Via dashboards kunt u contactcijfers volgen en worden veranderingen in volume of prestaties direct zichtbaar. Rapporten (standaard of op maat) bieden inzicht in de effectiviteit van gesprekken en campagnes. Extra gegevens maken een meer diepgaande analyse mogelijk. Dankzij eenduidige terminologie en een indeling op maat kunt u een heldere evaluatie maken die u eenvoudig met anderen kunt delen.

Verbeterde prestaties, verbeterde productiviteit

Diepgaande analyse onthult inzichten die nodig zijn om de prestaties en het rendement van de self-service te optimaliseren. Tegelijkertijd zorgen automatische controle en intuïtieve dashboards voor een grotere operationele efficiëntie.

4

4 miljard
interacties per jaar

5k

5.000
implementaties sinds 2000

24x7

24x7
ondersteuning

Platform in actie

Ontdek hoe Nuance OnDemand de bedrijfsvoering van ondernemingen verandert, van klantervaringen tot flexibiliteit bij interne werkzaamheden.
Video

Een betere gebruikservaring bieden
Kijk mee hoe FedEx een meer intuïtieve klantervaring biedt en de doelstellingen voor self-servicegebruik overtreft.

Whitepapers

Nuance OnDemand biedt beveiliging en betrouwbaarheid
Ondernemingen worden geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van beveiligingscertificering, naleving van regelgeving en voortdurende audits. Daarom zetten ze steeds vaker gehoste klantenserviceoplossingen in voor hun IVR- en internetprogramma's en mobiele apps.

Rendement van gehoste IVR
Naarmate de technologieën steeds geavanceerder worden, kan met de meeste gehoste IVR-oplossingen elementair op investeringen en exploitatiekosten worden bespaard. Bij een keuze voor een oplossing doen organisaties er goed aan ook deze belangrijke factoren in overweging te nemen.

Gehoste IVR: Voordelen (en nadelen) van een overstap naar de cloud
Bedrijven vinden het vaak niet gemakkelijk hun IVR-apparatuur uit handen te geven. Toch kunnen de voordelen van gehoste IVR voor zowel bellers als de bedrijfsresultaten niet worden genegeerd.

Praktijkvoorbeelden van interactie

US Airways
Ontdek hoe de luchtvaartmaatschappij nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice, dankzij een door Nuance ondersteund snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Acer America
Ontdek hoe Acer America de serviceverlening heeft verbeterd met een natuurlijke-taaloplossing op het gehoste IVR-platform van Nuance.

Professionele services

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Met Nuance OnDemand beschikt u over de volledige expertise van 's werelds grootste organisatie op het gebied van professionele services. Ons team steekt alle energie in de verdere ontwikkeling van een klantenservice die op self-service is gericht. En met meer dan tien jaar ervaring in alle branches beschikken wij over de historische gegevens en aanbevolen werkwijzen om self-serviceoplossingen te leveren die u onderscheiden van uw concurrenten en de kosten verlagen.

Meer informatie over professionele services

Klaar om de cloud het werk voor u te laten doen? Laten we aan de slag gaan.

Contact opnemen
   Nederland & België
Hosting

Choose your country.