• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Een omslag in klantenservice, van luchtvaartmaatschappijen tot zorginstellingen

 

Al meer dan twintig jaar werkt Nuance met duizenden bedrijven samen aan oplossingen om de unieke uitdagingen in hun branche aan te pakken.

 

Financiële dienstverlening

Een ervaring waarop klanten kunnen vertrouwen

Uitdagingen zijn er in overvloed, bijvoorbeeld wat betreft de wet- en regelgeving en de klantenservice. Maar er liggen ook volop kansen om uw bedrijf te onderscheiden. Denk aan een unieke, persoonlijke service, optimale beveiliging en investeringen in creatieve strategieën waarmee u kunt voldoen aan de eisen die de mobiele consument vandaag de dag stelt.

Meer informatie over financiële dienstverlening

Bankzaken

We leven in een 24-uurseconomie. Klanten verwachten dat banken hen met raad en daad terzijde staan en informatie beschikbaar stellen op het moment en via de kanalen van hun voorkeur.

Hypotheken

Nu de huizenmarkt aantrekt en er een overvloed aan nieuwe hypotheken moet worden afgehandeld, is effectieve communicatie met kredietnemers cruciaal, van de kredietverlening tot de beperking van verliezen, en alles daartussen.

Verzekeringen

Vertrouwen en persoonlijke service zijn essentieel, en met de juiste strategieën hoeft u zich niet door de kosten te laten tegenhouden. Laat zien dat klantenservice belangrijk voor u is, maar zonder forse uitgaven te doen.

 
Telecommunicatie

Verbinding met uw klanten voor de allerbeste ervaring

Door steeds meer contacten met klanten wordt de service duurder, terwijl bedrijven agressief proberen om klanten op een andere aanbieder te laten overstappen. Wilt u wat betreft de interactie met klanten kunnen concurreren, dan moet u zich onderscheiden met de best mogelijke ervaring met klantenservice.

Meer informatie over telecommunicatie

Onze klanten aan het woord

Nutsbedrijven

Alle energie inzetten voor een betere ervaring voor uw klanten

Tot voor kort hield de klantenservice bij een nutsbedrijf zich vooral bezig met betalingsherinneringen of reacties op een stroomstoring. Tegenwoordig ligt het accent steeds meer op zinvolle interactie met klanten en het onderhouden van contacten via intuïtieve self-service via uiteenlopende digitale kanalen.

Meer informatie over nutsbedrijven

Reisorganisaties en touroperators

Alles volop in beweging om de reiziger van dienst te zijn

Houd contact met klanten die op reis zijn en geef ze eenvoudig toegang tot reserveringen, schema's, wijzigingen in reisschema's en andere serviceopties waarmee u ze een geweldige ervaring biedt. Zo zorgt u ervoor dat ze terugkomen.

Meer informatie over Reisorganisaties en touroperators

Detailhandel

Klanten voorgoed aan u binden

Eén suboptimale interactie en u bent een klant kwijt. Wilt u online winkelen prettiger maken met virtuele assistenten of wilt u klanten beter informeren over leveringen? Wij kunnen u helpen uw merk eenduidig in alle kanalen te profileren.

Meer informatie over de detailhandel

Overheid

Burgers optimaal van dienst zijn

Als u burgers een budgetbewuste, effectieve service-ervaring wilt bieden, is dat geen kleinigheid. Met onze intelligente oplossingen haalt u maximaal rendement uit elke euro van de belastingbetaler en geeft u iedereen toegang tot de gewenste informatie, waar en wanneer dat nodig is.

Meer informatie over de overheid

Provinciaal en lokaal

Maak informatie over belastingen, pensioenen, subsidies, openbaar vervoer en andere stedelijke diensten eenvoudig toegankelijk en blijf tegelijk proactief en snel in contact met de kiezer.

Landelijk

Maak informatie over burgerservices, openbare veiligheid en overheidsprogramma's eenvoudig toegankelijk, blijf in contact met burgers en stel middelen voor de beveiliging beschikbaar.

Informatiebronnen

Verdiep u in branchespecifieke expertise voor uw klanten

Video

ING Roemenië
Het callcenter bij ING in Roemenië heeft een nieuwe assistent, “Maria”, die heeft gezorgd voor een ommekeer in de interactie tussen klanten en het callcenter. Dit komt door diverse technologieën van Nuance, bijvoorbeeld voor stembiometrie en Inzicht in Natuurlijke Taal (gespreksroutering).

Whitepapers

De loyaliteit van bestaande klanten verhogen met virtuele assistenten
Ontdek hoe bedrijven met een virtuele assistent kunnen inspelen op de veranderende verwachtingen van consumenten waar het gaat om interactie via mobiele apps en internet.

Wij begrijpen wat uw branche wil. Laten we samenwerken om uw doelstellingen te behalen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Industrie ervaring

Choose your country.