• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Voor uw klanten draait het allemaal om de ervaring

Wat is de basis van intelligente self-service? Na bestudering van miljarden klantinteracties en op basis van ruim twintig jaar ervaring met ontelbaar veel implementaties bij klanten hebben we vijf kernprincipes gedefinieerd voor het opbouwen van een betrokken, langdurige relatie met klanten.

 
Intuïtief

Zorg ervoor dat het eerste contactpunt intuïtief is

Zorg ervoor dat uw bedrijf zich onderscheidt door klanten vanaf het allereerste contactmoment een natuurlijke, moeiteloze ervaring met self-service te bieden. Geen wachtwoorden en pincodes meer, maar het gemak van stembiometrie. Dat scheelt een hoop frustratie. Aan overbodig drukken op knoppen en typen komt een einde. Elke interactie, telefonisch, via uw website of een mobiele app, begint met één eenvoudige vraag: “Waarmee kan ik u van dienst zijn?"

Aan de slag

Ontdek hoe u met de oplossingen van Nuance voor een intuïtief eerste contactpunt voor klanten kunt zorgen.

Stembiometrie

Gespreksroutering

Video

Een betere gebruikservaring bieden

Kijk hoe TalkTalk een meer intuïtieve klantervaring biedt en de doelstellingen voor gebruik van de self-service overtreft.

Praktijkvoorbeeld

Turkcell Global Bilgi

Lees hoe klanten van deze aanbieder van mobiele services profiteren van een aanzienlijk kortere tijd voor toegangsverificatie.

Gespreksgericht

Zet intelligente self-service om in een gesprek

Laat interacties met het self-servicesysteem net zo hartelijk en eenvoudig verlopen als met medewerkers van vlees en bloed door vast te stellen wanneer een klant reageert op een uitgaand bericht en het gesprek vervolgens moeiteloos binnen uw IVR voort te zetten. Maak natuurlijke interactie met uw systeem mogelijk via een gespreksgerichte interface die niet alleen de woorden van een klant beluistert, maar precies de achterliggende bedoeling begrijpt.

Aan de slag

Ontdek hoe u met de oplossingen van Nuance self-service kunt omzetten in gesprekken met klanten.

Samenhang tussen gesprekken

Virtuele assistenten

Inzicht in Natuurlijke Taal

Whitepaper

Een IVR implementeren waarmee klanten blij zijn
Vier manieren waarop u kunt voldoen aan de verwachtingen van uw klanten op het gebied van self-service.

Nieuws

USAA introduceert spraakgestuurde mobiele app voor bankzaken
USAA-leden kunnen nu via hun iPhone vragen hoeveel ze vorige maand aan boodschappen hebben uitgegeven of opdracht geven om donderdag een rekening te betalen.

Gepersonaliseerd

Maak elke ervaring persoonlijk en contextgericht

Door aandacht aan uw klanten te besteden en contact met ze te onderhouden op de manier van hun voorkeur, maakt u duidelijk hoe belangrijk ze voor u zijn en behaalt u veel betere resultaten. Bied klanten een ervaring op maat. Personaliseer de self-service, spreek klanten met hun eigen naam en in hun eigen taal aan en communiceer via de kanalen van hun voorkeur. Ga nog een stap verder en registreer hun impliciete voorkeuren, zodat u op basis van eerder gedrag een optimale strategie voor het onderhouden van contact kunt formuleren.

Aan de slag

Ontdek hoe u met de oplossingen van Nuance elke ervaring van uw klanten persoonlijk en contextgericht kunt maken.

Conversationele IVR

Proactieve contacten

Virtuele assistenten

Interactief praktijkvoorbeeld

US Airways
Ontdek hoe de luchtvaartmaatschappij nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice, dankzij een door Nuance ondersteund snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Anticiperend

Anticipeer op de behoeften van klanten

Van afspraakherinneringen en vluchtgegevens tot aanmaningen en informatie over kredietverlening, klanten verwachten dat een bedrijf proactief contact met hen opneemt, anticipeert welke gegevens zij nodig hebben en deze informatie beschikbaar stelt wanneer en waar dat is vereist. Gebruik uw mobiele apps, kanalen voor uitgaande communicatie en de opties die u bellers aanbiedt voor een gerichte ervaring met self-services.

Aan de slag

Ontdek hoe u met de oplossingen van Nuance op de behoeften van uw klanten kunt anticiperen.

Proactieve contacten

Praktijkvoorbeeld

Telefonica

Ontdek hoe Telefonica de norm bepaalt voor de toepassing van technologische innovaties en samen met Nuance de callcenterservices verbetert.

Consistent

Zorg voor consistentie in alle servicekanalen

Hoewel veel mensen de voorkeur geven aan één bepaald kanaal voor contacten met de klantenservice (internet, mobiele app, telefonisch, enzovoort), worden er afhankelijk van de situatie meestal meerdere kanalen gebruikt voor een taak. Wel wordt verwacht dat het gebruiksgemak en het serviceniveau constant zijn. Door in alle kanalen een aantal basistechnologieën te implementeren, zoals de technologie voor Inzicht in Natuurlijke Taal en stemverificatie, zorgt u voor een eenduidige profilering van uw merk en een eenduidige klantenservice-ervaring.

Aan de slag

Ontdek hoe u met de oplossingen van Nuance uw klanten voor consistentie in alle servicekanalen kunt zorgen.

Samenhang tussen gesprekken

Virtuele assistenten

Stembiometrie

Inzicht in Natuurlijke Taal

Demo

Nina – de intelligente virtuele assistent

Ontdek hoe Nina klanten intelligent van dienst is via een gespreksinterface, precies hoe, waar en wanneer dat gewenst is.

Informatiebronnen

Verdiep u in de ervaring van klanten

Whitepapers

De loyaliteit van bestaande klanten verbeteren en nieuwe klanten binnenhalen met virtuele assistenten
Ontdek hoe financiële instellingen met een virtuele assistent kunnen inspelen op de veranderende verwachtingen van consumenten bij bankzaken via mobiele apps en internet.

Vijf belangrijke actiepunten voor een ongeëvenaarde self-service
Ontdek hoe u klanten levenslang aan u bindt via een intelligent en gebruiksvriendelijk self-servicesysteem.

Wat willen klanten?
Meer uitgaande communicatie van bedrijven zoals dat van u. Uit nieuw onderzoek blijkt aan welke berichten van de klantenservice consumenten het meest behoefte hebben en aan welke kanalen zij de voorkeur geven.

Webcast

Aanbevolen werkwijzen voor self-service
Ontdek hoe u kunt zorgen voor intelligente interacties die net zo werken als uw klanten.

Blog

Klantervaring
Ontdek welke voortgang we boeken bij het verbeteren van de relatie tussen mens en technologie.

Praktijkvoorbeelden

US Airways
Lees hoe US Airways nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice dankzij een snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Kaspersky Lab
De virtuele assistent Nina Web biedt technologie waarmee het aantal vragen en e-mails dat door het callcenter moet worden afgehandeld met 22 procent is gedaald en de verkooporderwaarde is toegenomen.

Uw klanten hebben recht op de allerbeste ervaring met self-service. Wij kunnen u daarbij helpen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Klant ervaring

Choose your country.