• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Eenvoudig. Aantrekkelijk.
Alles wat uw klanten willen.

 

Met oplossingen van Nuance hebben uw klanten eenvoudiger toegang tot alles wat ze nodig hebben en zorgt u voor een aantrekkelijke ervaring via alle aangeboden kanalen.

 
Samenhang tussen gesprekken

Klanten verwachten dat ze met u in gesprek kunnen gaan, ongeacht via welk kanaal en op welk tijdstip. Door contextgericht in alle kanalen te werken, kan uw bedrijf voor samenhang zorgen en tegelijk beter contact met klanten onderhouden.

Meer informatie

Virtuele assistenten

Wilt u klanten een digitale ervaring bieden die persoonlijker, intelligenter en gepersonaliseerd verloopt? Dat is mogelijk met Nina, een virtuele assistent die op uw website of in uw mobiele app met klanten in gesprek gaat.

Meer informatie

Stembiometrie

"Mijn stem is mijn wachtwoord." Deze vijf eenvoudige woordjes maken wachtwoorden, pincodes en beveiligingsvragen overbodig. En dat geeft een positief gevoel aan het begin van elke interactie.

Meer informatie

Professionele dienstverlening

Wij kunnen u helpen de overstap te maken van innovatieve technologie naar intelligente klantenserviceoplossingen voor uw meest kritieke zakelijke uitdagingen. U profiteert van maximale resultaten en minimale risico's.

Meer informatie

Samenhang tussen gesprekken

Contact met klanten is tweerichtingsverkeer

Wanneer u bij de begroeting van klanten precies op de hoogte bent van hun meest recente interactie, kunt u verdergaan met het gesprek waar het de vorige keer is gestopt. Wanneer u voor samenhang tussen kanalen zorgt en de tussenliggende tijd overbrugt, resulteert dat in een consistente ervaring en betrokken klanten.

Meer informatie over samenhang tussen gesprekken

Spraakdialoog IVR

In het verleden waren IVR systemen met keuzemenu's en spraakgestuurde IVR systemen misschien goed genoeg, maar nu zeker niet meer. De hedendaagse Self service toepassingen in de IVR systemen verbeteren de interacties en zodoende dalen de kosten en nemen de effientie en klantentevredenheid toe.

Proactieve contacten

Onderhoud contacten met uw klanten op de gepersonaliseerde manier die zij verwachten en zonder dat dit met hoge kosten gepaard gaat. Selecteer de gewenste relevante informatie uit alle mogelijke kanalen om deze op het gewenste moment beschikbaar te hebben voor optimale resultaten.

Gehost platform

Via ons cloudplatform beschikt uw bedrijf over de benodigde technologie, zelfs wanneer de behoeften veranderen. Geen kostbare investeringen meer, geen onderhoud en geen extra belasting van uw IT-afdeling. En u hoeft geen concessies te doen aan de flexibiliteit of betrouwbaarheid.

Virtuele assistenten

Maak kennis met Nina. Ze staat klaar om uw klanten te helpen.

Nina onderhoudt efficiënt en consistent contact met uw klanten en gaat net zo met ze in gesprek als een medewerker van vlees en bloed. Profiteer van een aanzienlijke verbetering van de ervaring via uw mobiele apps en website, lagere explotatiekosten en het vergroten van uw omzet door het verhogen van het conversie percentage.

Meer informatie over virtuele assistenten

Nina Web

Laat klanten live met Nina chatten op uw website. Met Nina Web vergroot u uw omzet en verhoogt uw conversie percentage, terwijl uw medewerkers veel minder assistentie hoeven te verlenen.

Nina Mobile

Laat klanten de overstap naar uw merk maken door hun mobiele verwachtingen te overtreffen. Met Nina Mobile beschikt uw app over een ongeëvenaarde efficiëntie, functionaliteit en intelligentie.

Onze klanten aan het woord:

Stembiometrie

Alles goed beveiligd met het stemgeluid van uw klant

Een betere ervaring van klanten, minder kosten voor services waarbij assistentie van medewerkers nodig is en minder kans op fraude. Dat wordt mogelijk gemaakt door de stembiometrie oplossingen van Nuance die onder andere ingezet worden bij de meest betrouwbare financiele instellingen en vele andere innovatieve bedrijven in de wereld. Maak kennis met een wereld waarin wachtwoorden, pincodes en beveiligingsvragen overbodig zijn geworden.

Meer informatie over stembiometrie

VocalPassword

Eenvoudige, efficiënte en beveiligde verificatie voor uw mobiele apps, IVR's en zelfs uw websites, niet meer met wachtwoorden en pincodes maar gewoon met behulp van de stem van uw klant.

FreeSpeech

Een geheel nieuwe ervaring wanneer contact wordt gelegd met het callcenter. Aan het begin van het gesprek hoeven er niet eerst allerlei vragen te worden beantwoord, waardoor de gemiddelde afhandelingstijd afneemt, de kans op fraude daalt en de mogelijkheden voor up-selling toenemen.

Professionele dienstverlening

Alles samenbrengen voor optimale resultaten

Mogelijk is de service aan uw klanten al van hoog niveau. Maar zo nu en dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Of heeft u behoefte aan iemand met specifieke expertise of aan een ontwikkelingspartner zodat u klanten optimaal van dienst kunt zijn. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over professionele dienstverlening

Plannen

Schakel Nuance Business Consulting in als vertrouwde adviseur voor strategische begeleiding en roadmaps voor optimale ervaringen en resultaten in alle klantenservicekanalen.

Business Consulting

Leveren

Nuance heeft de meeste ervaring en kennis in de branche en staat klaar om u te helpen met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en inzetten van proactieve strategieën en klantenserviceoplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Programma services

Gebruikerservaring

Systeemintegratie

Ondersteunen en optimaliseren

Dankzij ons uitgebreide servicespakket voor ondersteuning en optimalisatie kunt u erop vertrouwen dat de ervaring met uw klantenservice en uw bedrijfsresultaten in de loop der tijd steeds verder verbeteren.

Voortdurende verbetering

Services en beheer

Nuance University

Informatiebronnen

Verdiep u in oplossingen voor uw klanten

Whitepapers

De loyaliteit van bestaande klanten verhogen en nieuwe klanten binnenhalen met virtuele assistenten
Ontdek hoe financiële instellingen met een virtuele assistent kunnen inspelen op de veranderende verwachtingen van consumenten bij bankzaken via mobiele apps en internet.

Vijf belangrijke actiepunten voor een ongeëvenaarde self-service
Slaagt u er niet in die magische ervaring met self-service te bieden? Uw concurrenten wel. Maar waar moet u beginnen? In deze whitepaper vindt u de vijf belangrijkste actiepunten waarmee u uw klanten de beste ervaring met self-service in uw branche biedt.

Wat willen klanten? Meer uitgaande communicatie van bedrijven zoals dat van u
Uit nieuw onderzoek blijkt aan welke berichten van de klantenservice consumenten het meest behoefte hebben en aan welke kanalen zij de voorkeur geven.

Praktijkvoorbeelden

Kaspersky Lab
De virtuele assistent Nina Web biedt technologie waarmee het aantal vragen en e-mails dat door het callcenter moet worden afgehandeld met 22 procent is gedaald en de verkooporderwaarde is toegenomen.

US Airways
Lees hoe US Airways nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice dankzij een snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Webcast

Aanbevolen werkwijzen voor self-service
Ontdek hoe u kunt zorgen voor intelligente interacties die net zo werken als uw klanten.

Klaar voor oplossingen om klanten bij uw bedrijf te betrekken – en voor klanten die meer betrokken zijn dan ooit?

Contact opnemen
   Nederland & België
Engagement Solutions

Choose your country.