• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Bericht voor alle klanten: Eindelijk kunt u profiteren van spraakdialoog IVR

Met spraakdialoog IVR (op locatie of gehost) worden meer gesprekken geautomatiseerd en wordt iedere beller behandeld als uw belangrijkste klant: "Welkom terug, Sanne! Waarmee kan ik u van dienst zijn?"

Een stem die uw klanten kunnen vertrouwen

Waarom spraakdialoog IVR?

In het verleden waren IVR met keuzemenu's en spraakgestuurde IVR misschien goed genoeg, maar nu zeker niet meer. Nu is er spraakdialoog IVR, waarbij het contact verloopt via intelligente conversatie: "Welkom terug, Jan. Heeft u nog een vraag over de bestelling die u gisteren heeft geplaatst?"

Waarom nu?

"Gebruiksvriendelijk", daar draait het tegenwoordig om in de klantenservice. Als uw systeem 20% gebruiksvriendelijker wordt, gaat de loyaliteit met 96% omhoog. Nu bijna de helft van de klantenservice via de telefoon wordt verleend, heeft het enorme voordelen een IVR te gebruiken die het bellers gemakkelijk maakt.

Waarom Nuance?

Spraakdialoog IVR is gebaseerd op de natuurlijke-taaltechnologie van Nuance. Door statistische modellen, intelligente dialogen en aanbevolen ontwerpmethoden te combineren kunnen we de intentie van gesprekken voorspellen en vastleggen. Hierdoor krijgen bellers sneller dan ooit antwoord op hun vraag en worden transacties vliegensvlug voltooid.

Steeds meer bellers verwachten een snellere en eenvoudigere self-service. Kijk hoe spraakdialoog IVR hieraan tegemoet komt.

Klantervaring

Het draait allemaal om de ervaring

Hoe zorgt u ervoor dat klanten positief zijn over uw bedrijf? Door ze snel en gemakkelijk te geven wat ze nodig hebben. Met spraakdialoog IVR hebben uw bellers het idee dat ze met hun eigen persoonlijke assistent praten.

Meer informatie over gebruikservaringen van klanten

 

40% van de bellers verlaat uw IVR als ze in het hoofdmenu niet de optie vinden die past bij hun vraag

32% van de consumenten is meer geneigd een IVR te gebruiken als deze een natuurlijke, conversationele interface heeft

Kerntechnologieën

Krachtige technologieën voor contactgerichte oplossingen

Nuance-kerntechnologieën, geperfectioneerd tijdens jaren van onderzoek en ontwikkeling door toonaangevende experts in de branche, vormen de drijvende kracht achter de oplossingen die miljarden klantcontacten per jaar verbeteren.

Meer informatie over kerntechnologieën

Nuance Recognizer

Spraak wordt in Nuance Recognizer, gebaseerd op automatische spraakherkenning, nauwkeuriger herkend dan in welk ander programma ook. Klanten kunnen op natuurlijke wijze met het self-servicesysteem communiceren, bijna alsof het een gesprek tussen twee mensen is.

Nuance Vocalizer

Voor bedrijven is er Nuance Vocalizer, een spraakengine die is gebaseerd op tekst-naar-spraaktechnologie. Klantcontacten via de IVR verlopen hierdoor persoonlijker, menselijker en plezieriger.

Gespreksroutering

Met gespreksroutering, gebaseerd op Inzicht in Natuurlijke Taal, kunnen klanten in hun eigen woorden zeggen waarom ze bellen. Vervolgens worden ze direct correct doorverbonden en wordt hun probleem snel opgelost.

Nuance OnDemand

Nuance OnDemand is een kanaaloverstijgend gehost platform in de cloud voor spraakdialoog IVR. Het vergt geen grote investeringen of complexe infrastructuren.

Spraakdialoog IVR in actie

Een betere gebruikservaring bieden

Ontdek hoe Turkcell met natuurlijke-spraaktechnologie klanten een meer gespreksgerichte gebruikservaring biedt en hiermee de doelstellingen voor gebruik van de self-servicegebruik heeft overtroffen.

Energie in de klantenservice stoppen

Kijk mee hoe het Nederlandse energiebedrijf Nuon de klanttevredenheid heeft vergroot door hun IVR met keuzemenu's te vervangen door een spraakinterface die is gebaseerd op natuurlijke taal - en daarvan direct de vruchten heeft geplukt.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het team van Professionele Ondersteuning binnen Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Whitepapers

Een IVR implementeren waarmee klanten blij zijn
Vier manieren waarop u kunt voldoen aan de verwachtingen van uw klanten op het gebied van self-service.

Premium-stemmen voor IVR
Bij geautomatiseerde gesprekken gaat het niet alleen om wat er wordt gezegd, maar ook om de manier waarop.

Praktijkvoorbeelden

T-Mobile Germany
Ontdek hoe T-Mobile Germany de klanttevredenheid optimaliseert met het bekroonde callcenterprogramma dat is gebaseerd op spraaktechnologie van Nuance.

Infographic

IVR: een betere ervaring bij telefonisch contact
Wat verwacht de technisch slimme, altijd verbonden klant van nu op het gebied van IVR? En wat zorgt ervoor dat bellers boos het gesprek beëindigen? Een recent onderzoek van Nuance geeft hierin inzicht.

Blogserie

Vijf redenen voor het gebruik van spraakdialoog IVR
In de eerste van een reeks van vijf blogs vertelt Dena Skrbina hoe u het vertrouwen van uw klant in spraakdialoog IVR kunt vergroten. Ze geeft aan hoe het gebruik van natuurlijke taal de gebruikservaring van bellers kan verbeteren en de kosten van het klantcontactcentrum kan verlagen.

Laten we in gesprek gaan om samen de juiste IVR-oplossing (op locatie of gehost) voor uw klanten te bepalen.

Contact opnemen
   Nederland & België
Conversational IVR

Choose your country.