Navigation Content

Oplossingen voor de overheid


Laat uw afdeling elektronisch informatie vastleggen om de burger beter van dienst te kunnen zijn. En met de softwarelicentieopties van Nuance bespaart u ook nog op de kosten.

Oplossingen voor klantenservicecentra bij de overheid

N.com Government Thumb

Nuance biedt maatoplossingen voor telefonische klantenserviceoplossingen en spraakgestuurde applicaties voor telefooncentra van organisaties waarmee overheidsinstellingen betaalbare en gedifferentieerde diensten kunnen verlenen in deze tijd van budgetkortingen, een tekort aan medewerkers en steeds hogere eisen van burgers.

Meer informatie over onze oplossingen voor contactcentra
Uitstekende service in actie

Efficiënte en veilige oplossingen voor papier, formulieren en PDF's

n.com-biz-government-crossdiv-ds&c-thumb.jpg

Tegenwoordig draait alles bij de overheid om de service aan de burger. Met Nuance kunnen overheidsinstanties de efficiëntie, veiligheid, controleerbaarheid en productiviteit verbeteren en tegelijkertijd de kosten reduceren.

  • Beter documentenbeheer en toegenomen procesbeveiliging
  • Betere bescherming tegen calamiteiten door externe opslag van elektronische documenten
  • Grotere productiviteit doordat papier wordt omgezet in bewerkbare elektronische documenten
  • Kleinere CO2-voetafdruk voor uw organisatie

Meer informatie over documentverwerking bij de overheid
Dragon-oplossingen

N.com woman reading papers while on device thumb

Overheidsmedewerkers gebruiken spraakherkenningstechnologie om de tijd die ze kwijt zijn aan casusgerelateerd papierwerk aanzienlijk te beperken: van notulen en gespreksaantekeningen tot beoordelingen en behandelplannen. U kunt spraakherkenningssoftware gebruiken om snel en nauwkeurig documenten en e-mails te schrijven, zodat u zich kunt richten op de behoeften van de burger in plaats van het administratieve papierwerk.

  • Een snellere en makkelijker manier om papierwerk af te handelen
  • Betere kwaliteit rapporten
  • Onderweg aantekeningen dicteren die later automatisch in tekst worden omgezet

Meer informatie over Dragon-oplossingen voor de overheid

Oplossingen voor multimodale berichten, dicteren en zoekopdrachten

N.com mobile woman texting on iphone facing right thumb

Met de gepatenteerde spraak- en tekstinvoerapplicaties van Nuance kunt u sneller en makkelijker navigeren, berichten verzenden en ontvangen en zoekopdrachten uitvoeren op een breed scala apparaatplatforms. Deze multimodale oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast om het apparaatgebruik te verbeteren en de teamproductiviteit te verhogen. Profiteer van de expertise van Nuance op het gebied van taalontwikkeling, spraakwetenschap en UI-ontwerp om branche- of bedrijfsspecifieke taaldatabases voor tekstinvoer, grammaticamodellen voor spraak, bestanden voor zoektrefwoorden en gebruikersinterfaces te maken die optimaal zijn toegesneden op uw specifieke behoeften.

Meer informatie over mobiele applicaties van Nuance

Stembiometrie: S.P.I.D.™ (Speaker Identification and Detection)

Met S.P.I.D. kunnen overheidsinstanties, politie en inlichtingendiensten toezicht houden op communicatie en verdachten opsporen via een geavanceerd systeem voor 'voice mining' en sprekersidentificatie dat betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt is. S.P.I.D. is een uitgebreid audioverwerkingssysteem dat op basis van de stem van een verdachte een zeer groot aantal afgetapte telefoongesprekken doelgericht kan doorzoeken (ongeacht de inhoud van het gesprek of de communicatiemethode), zodat politieorganisaties en inlichtingendiensten alle relevante gesprekken kunnen vinden die de stem van deze verdachte bevatten.

Meer informatie over S.P.I.D.
   Nederland & België
Overheid

Choose your country.