Navigation Content

Mobiele OEM-oplossingen

Met de gepatenteerde mobiele applicaties van Nuance krijgt u toegang tot informatie, kunt u berichten creëren en kunt u uw mobiele apparaten besturen met uw stem en via geavanceerde tekstinvoermogelijkheden.

Downloadbare Dragon-applicaties voor mobiele apparaten

Dragon Dictation is een gebruiksvriendelijke spraakherkenningsapplicatie voor iPhone™, iPad™ en iPod Touch™. Met Dragon Dictation kunt u uw sms- of e-mailberichten probleemloos inspreken en meteen zien.
Dragon Search is de snelle, gemakkelijke en slimme manier om via spraakopdrachten onlinecontent te zoeken op uw iPhone™ en iPod Touch™.
Dragon voor e-mail is een gebruiksvriendelijke dicteertoepassing waarmee u uw e-mailberichten kunt inspreken en meteen zien. U dicteert rechtstreeks in de BlackBerry-mailclient.
FlexT9 voor Android is een vier-in-één-toetsenbord waarmee u op elk gewenst moment en precies zoals u het op dat moment nodig hebt tekst kunt invoeren via spraak, vegen, schrijven en tikken.
Meer informatie over:

 

 

 

Nuance Mobile-spraakapplicaties

VSuite is een spraakopdracht- en bedieningssysteem dat niet sprekersafhankelijk is en dat via spraak toegang biedt tot de kernfuncties en -diensten van een telefoon. Gebruikers kunnen met hun eigen stem hun hele mobiele ervaring verbeteren.
Nuance® Voice Control 2.0 is een instelbaar en uitgebreid systeem dat via spraakopdrachten toegang krijgt tot en gebruikmaakt van functies, toepassingen, services en content op mobiele apparaten of toestellen die netwerkafhankelijk zijn.
Vocalizer is een geïntegreerd tekst-naar-spraakprogramma met een kleine footprint dat audio verwerkt van statische opnames en dynamisch gegenereerde berichten.
Meer informatie over:

 

 

 




Applicaties voor tekstinvoer van Nuance

T9® betekent 'tekst op 9 toetsen'. Het is een applicatie voor voorspellende tekst die de mogelijkheden ontsluit van het numerieke toetsenbord door tekstinvoer mogelijk te maken waarvoor 'één toetsdruk per letter' wordt gebruikt.
XT9® is een multimodale tekstinvoeroplossing en een geavanceerde set functies die kan worden geïntegreerd in apparaten met 12 toetsen, 20 toetsen, een Qwerty-toetsenbord en een aanraakscherm.
T9 Nav® is een mobiele zoekapplicatie waarmee u alles wat u wenst op uw telefoon kunt vinden. Typ gewoon de eerste paar letters en het verschijnt.
T9 Trace™ is een nieuwe applicatie voor continue aanraaktekstinvoer waardoor het niet meer nodig is om met één vinger van toets naar toets te springen op het aanraakscherm, maar waarmee u eenvoudig over letters kunt 'vegen' om tekst in te voeren.
T9 Write™ is een invoeroplossing voor handgeschreven tekst op apparaten met een aanraakscherm. De applicatie herkent natuurlijk gevormde letters, cijfers, symbolen en interpunctie in meer dan 40 talen.
T9 Output™ is een meertalige engine en editor om rtf-tekst te genereren. Hiermee kan tekst van hoge kwaliteit worden gegenereerd en weergegeven, inclusief complexe scripts en tweedirectionele tekst
Meer informatie over:

 

 

Voicemail-naar-tekstdiensten

Met voicemail-naar-tekstdiensten kunt u uw voicemail lezen. Bespaar tijd, blijf bereikbaar en zie het bericht op uw telefoon.

  • Voicemail die als sms- en/of e-mailbericht wordt bezorgd, ziet er herkenbaar en gebruiksvriendelijk uit.
  • Bespaar tijd, want voicemail lezen gaat sneller dan ernaar luisteren
  • Blijf beter bereikbaar, omdat voicemailtekst onmiddellijk wordt bezorgd nadat het bericht is achtergelaten
  • Bezorging als tekst verzekert dat u het bericht overal ontvangt
  • Telefonisch beantwoorden met één druk op de knop
  • Nuance biedt wereldwijd voicemail-naar-tekst via onze mobiele telefoonmaatschappijpartners. Vraag uw plaatselijke telefoonmaatschappij om informatie.

 




   Nederland & België
Mobiele OEM's

Choose your country.