Navigation Content

Uw partner in het beheren van papier,
formulieren & PDF-documenten

Oplossingen voor de juridische wereld

In de juridische wereld is de mogelijkheid om papieren documenten te maken en op te slaan van het grootste belang, zelfs als het aantal werknemers blijft dalen. Zelfs kleine particuliere advocatenkantoren genereren continu een ontzagwekkende hoeveelheid fysieke documentatie. Bovendien laat het beheer van documentatie, bewijsstukken, getuigenverklaringen, dossiers en gerechtelijke acties geen ruimte voor fouten of gaten in de beveiliging of beschikbaarheid.

PDF is nu de juridisch erkende standaardbestandsindeling voor het verspreiden en archiveren van informatie over rechtszaken. Maar PDF's zijn slechts een onderdeel van de oplossing. Juristen hebben niet alleen hulpmiddelen nodig waarmee zij tekst in PDF's kunnen converteren en gebruiken, maar ook oplossingen waarmee zij op papier gebaseerde processen kunnen omzetten in snellere en slimmere elektronische workflows. Nuance maakt dit mogelijk en biedt oplossingen die zorgen voor een snelle en gebruiksvriendelijke productie van goed beveiligde, vertrouwelijke documenten die kunnen worden gedeeld, verspreid en becommentarieerd ongeacht programma, bedrijfsproces of platform.

Archiveer uw documenten zonder ruimte-innemende kasten en verbeter de klantenservice aanzienlijk terwijl u tegelijkertijd de kosten verlaagt.

  • Papieren archieven digitaliseren en ordenen (met volledige kostendekking/terugstorting)
  • Externe archiefopslag overbodig maken.
  • De klantgegevens/rechtzaakinformatie goed beveiligen.
  • Gecertificeerd voor sectie 508 (toegankelijkheid).
  • PDF-bestanden maken vanuit elk document.
  • PDF-bestanden converteren naar bewerkbare Microsoft Word-documenten.
  • Nooit meer informatie overtypen.

Wat de imaging-oplossingen van Nance advocatenkantoren te bieden hebben

Beveiliging - Advocatenkantoren kunnen de beveiliging van documenten verhogen met codering, beveiligde opslag, gebruikersverificatie, het zwart maken van tekst en de optie om de toegang tot en wijzigingen aan documenten te volgen.
Noodherstel - Het versterken van de strategieën voor bedrijfscontinuïteit door ervoor te zorgen dat alle documenten extern worden gedigitaliseerd en gearchiveerd in een noodgeval.
Productiviteit - Juridische organisaties kunnen cliëntzaken versnellen met de knop “Kopiëren” en hun documenten vastleggen, converteren, routeren, opslaan en beheren.
Duurzaamheid - Beperk uw impact op het milieu door het papiergebruik te verlagen, terwijl u tegelijkertijd de kosten verlaagt en de informatiebeschikbaarheid vergroot.

 

Belangrijke documentprocessen voor de juridische wereld stroomlijnen

Traceren en factureren

  • Nuance helpt u de efficiëntie van het kantoor te verbeteren en beschikt over de optie waarmee alle e-mail- en faxactiviteiten gevolgd kunnen worden voor zowel juridische als factureringsdoeleinden.

Slim en efficiënt elektronisch archiveren

  • Rechtbanken in het hele land gaan in rap tempo over op het elektronisch archiveren en laten het indienen, opslaan en ophalen van gerechtelijke documenten op papier voor wat het is. Nuance helpt u bij het vastleggen, converteren, samenstellen en archiveren van alle juridische documenten.

Zaakbeheer:

  • Of het nu gaat om getuigenverklaringen, ingewikkelde transacties of aantekeningen, u moet al deze gevoelige documenten beheren en relateren aan specifieke gevallen. Nuance werkt met content- en documentbeheersystemen om deze documenten op een centrale, veilige en doorzoekbare locatie op te kunnen slaan.
De oplossing van Nuance is onontbeerlijk voor de uitbreiding van ons bedrijf. Hiermee kunnen we onze werkbelasting verhogen, zonder dat we extra mensen hoeven aan te nemen met alle daarbij komende kosten, zoals training. 
-Les Carter: IT-manager, Brown, Dunne & Gray
   Nederland & België
Juridische oplossing

Choose your country.