Navigation Content

Financiële oplossingen


Elektronisch klantgegevens vastleggen bespaart tijd en geld. De oplossingen van Nuance voor bedrijven maken het makkelijk om uw documentservices te stroomlijnen.

Oplossingen voor contactcentra

N.com Entrprise NUCC870 A

Nuance biedt maatoplossingen voor telefonische klantenservice waarmee instellingen voor financiële dienstverlening innovatieve, gedifferentieerde en betaalbare klantenservice kunnen bieden. Onze ervaring met 14 van de 15 belangrijkste banken in de VS geeft ons goed inzicht in de voorkeuren van klanten voor zelfbediening, zodat uw klanten tevreden en loyaal blijven.

Oplossingen voor multimodale berichten, dicteren en zoekopdrachten

N.com dragon woman speaking into device facing left thumb

Met de gepatenteerde spraak- en tekstinvoerapplicaties van Nuance kunt u sneller en makkelijker navigeren, berichten verzenden en ontvangen en zoekopdrachten uitvoeren op een breed scala apparaatplatforms. Deze multimodale oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast om het apparaatgebruik te verbeteren en de teamproductiviteit te verhogen. Profiteer van de expertise van Nuance op het gebied van taalontwikkeling, spraakwetenschap en interfaceontwerp om branche- of bedrijfsspecifieke taaldatabases voor tekstinvoer, grammaticamodellen voor spraak, bestanden voor zoektrefwoorden en gebruikersinterfaces te maken die optimaal zijn toegesneden op uw specifieke behoeften.
Oplossingen voor papieren, formulieren en PDF's voor een hoog rendement

N.com FinancialServices Thumb 3

Met de producten van Nuance voor documentscannen, documentbeheer, OCR en formulierverwerking kan uw onderneming in de financiële dienstensector een grote toegevoegde waarde genereren door aanzienlijke kostenbesparingen, betere beveiliging, grotere traceerbaarheid en hogere productiviteit voor het hele project te realiseren.

  • Betere beveiliging van documenten en processen
  • Bedrijfscontinuïteit door externe opslag van elektronische documenten
  • Kleinere CO2-voetafdruk voor uw organisatie doordat er veel minder papier wordt gebruikt

 

Spraakherkenningssoftware van Dragon

N.com dragon man on headset in front of computer thumb

De traditionele methoden om documenten te maken kosten eenvoudigweg te veel tijd om het snelle tempo van de moderne financiële sector bij te kunnen houden. De snelheid, nauwkeurigheid en het gebruiksgemak van de moderne spraakherkenningssystemen bieden echter een efficiënt alternatief. Nu kunnen financieel adviseurs en managers sneller documenten verwerken en regelmatig terugkerende processen automatiseren: gewoon door te praten.

  • Sneller en eenvoudiger documenten maken
  • Uw spraak in tekst omzetten, met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%
  • Werkt met vrijwel alle Windows-programma's   Nederland & België
Financieel

Choose your country.