Navigation Content

Uw zaken spraakgestuurd beheren

Spraakherkenningsoplossingen die werken zoals u zelf werkt

Verander de manier waarop u werkt

Dragon NaturallySpeaking is de ideale oplossing voor drukbezette professionals die sneller en slimmer willen werken. Spraakherkenningssoftware wordt wereldwijd gebruikt door toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven, de overheid, door juridische professionals, in het onderwijs en de gezondheidszorg om het verzamelen van gegevens en het maken van documenten te stroomlijnen, complexe of vaak terugkerende computertaken te automatiseren en medewerkers met een beperking te ondersteunen. Het resultaat? Kwalitatief hoogwaardige service voor de klant en lagere operationele kosten.

Toegankelijkheid
Dragon is ideaal voor mensen met uiteenlopende lichamelijke beperkingen (zoals RSI of verlamming), voor wie typen pijnlijk of soms zelfs onmogelijk is..

Onderwijs
Dragon helpt studenten van elk niveau hun volle potentieel te bereiken door ze mogelijkheden te bieden om hun geachten en ideeën snel en gemakkelijk op papier te zetten.

Maatschappelijk werk
Met Dragon kunnen maatschappelijk werkers veel sneller documenten, e-mails en rapporten maken zonder de details of nauwkeurigheid uit het oog te verliezen.

Verzekeringen
Met Dragon kunnen claims sneller worden afgehandeld en wordt de productiviteit verhoogd. Op locatie sneller claims invoeren en het maken van rapporten stroomlijnen.

Financiële dienstverlening

Investeringsmaatschappijen en kantoren voor financieel advies gebruiken spraakherkenningsoplossingen om nalevingsrisico's te minimaliseren, het documentatieproces sneller te laten verlopen en de productiviteit van adviseurs te verhogen zonder bestaande bedrijfsprocessen, CRM-systemen of informatiesystemen te hoeven aanpassen.

Juridisch
Advocatenpraktijken en juridische afdelingen van bedrijven gebruiken Dragon om sneller documenten te verwerken, transcriptiekosten te verminderen en regelmatig terugkerende taken te stroomlijnen.

Openbare orde en veiligheid
Dragon biedt agenten en professionals in de openbare orden en veiligheid een snellere en makkelijker manier om hun administratieve taken te kunnen doen, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan papierwerk en meer tijd hebben om de burger van dienst te zijn.

Voor klanten
   Nederland & België
Alle branches

Choose your country.