Workflowoplossingen voor het vastleggen van papieren, digitale en mobiele informatie

AutoStore is een bekroonde oplossing voor het vastleggen en beveiligd invoeren van papieren en digitale documenten en gegevens in bedrijfsprogramma's - vanuit meerdere bronnen.

Hoe werkt het?

Eenvoudig workflows maken

Maak via slepen en neerzetten snel workflows op maat voor het vastleggen, verwerken en doorsturen van informatie.

Meer informatie

Vastleggen - zoals u het wilt

Leg eenvoudig en goed beveiligd documenten en gegevens vast via MFP's, mobiele apparaten, pc's, scanners en websites.

Meer informatie

De efficiëntie vergroten

Versnel bedrijfsprocessen en voldoe aan het opslag- en beveiligingsbeleid dat wordt beheerd met SAP- en IBM-oplossingen.

Meer informatie

Optimale bedrijfsresultaten

Met de workflow- en capture-oplossingen van AutoStore stroomlijnen en beveiligen grote en kleine bedrijven hun processen en houden ze kostbare tijd over.

Praktijkvoorbeelden

Wat kan AutoStore voor u betekenen?

Ontdek hoe u efficiënter kunt werken met AutoStore-workflows.
SAP- en IBM-oplossingen

De efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren

AutoStore for SAP-oplossingen
Het volledige proces versnellen

Met AutoStore for SAP kunt u moeilijk te beheren, zeer variabele front-officeworkflows en mobiele workflows voor document- en gegevensverwerking naadloos integreren in belangrijke back-endbedrijfsprocessen die worden beheerd met SAP. Het resultaat: de best gerunde bedrijven functioneren nu nog beter.

AutoStore for IBM-oplossingen
Groots inzetten op Big Data

Met AutoStore voor IBM legt u heel gestroomlijnd documenten en gegevens vanuit mobiele apparatuur en front offices vast in IMB DataCap, Content Manager of FileNet, waar ze duidelijk worden geclassificeerd, uitstekend worden beheerd en optimaal kunnen worden ingezet.

Informatie flexibel vastleggen

Oplossingen die passen in uw workflow

Niet alle capture-workflows zijn hetzelfde. AutoStore sluit naadloos aan op de manier waarop u werkt met papieren en digitale documenten, zowel op kantoor als onderweg.

AutoStore is de enige scan- en capture-workflowoplossing die een breed assortiment simpele of multifunctionele apparatuur, netwerkapparaten en desktopscanners ondersteunt.

Ondersteuning van meer dan 700 MFP's en netwerkscanners, waaronder:
AutoStore Smarticket voor beter beveiligde scanprocessen via een voorblad

Maak snel een voorblad op basis van vooraf gedefinieerde workflows en regels.

AutoStore QuickCapture voor desktopscanners

Leg heel eenvoudig documenten vast die u heeft gescand met Windows TWAIN-desktopscanners, indexeer ze en routeer ze naar AutoStore-serverworkflows.

Niet elk document wordt op papier aangeleverd. Uw capture-oplossing moet hierin voorzien. Met AutoStore legt u álle documenten vast.

Workflows initiëren met AutoCapture

Met één klik beschikt u over slimme documentworkflows. Of u nu in Microsoft Office of een bedrijfsprogramma werkt, u hoeft alleen met de rechtermuisknop op een bestand te klikken en een workflow te selecteren.

Informatieblad AutoCapture lezen

AutoStore Smarticket voor papierloze workflows

Voorbladen zijn er niet alleen voor scanworkflows. Definieer en maak Smarticket-workflows voor digitale-documentworkflows. Voor extra beveiliging blijven alle regels op de server.

Demo bekijken

Informatieblad Smarticket lezen

WebCapture, uw systeemvriendelijke gateway naar het vastleggen van digitale documenten vanuit uw pc

Leg digitale documenten rechtstreeks vanuit een internetbrowser vast en indexeer ze. U hoeft hiervoor geen software op uw pc te installeren.

Informatieblad WebCapture lezen

NSi Mobile

Mobiele productiviteit ligt in uw handen

De productiviteit van uw bedrijf stopt niet bij de deur. Met NSi Mobile kunt u documenten, streepjescodes, handtekeningen, foto's, gegevens en geocodes rechtstreeks vastleggen in bedrijfsprocessen - en bestanden en formulieren bekijken, verzamelde informatie verifiëren met behulp van databases en veilig documenten afdrukken en ophalen - waar en wanneer u maar wilt.

Uw kantoor, onderweg

Leg met uw slimme apparaat informatie vast, of het nu een foto, een e-mailbijlage of een gedownload bestand is, en verstuur het bestand vervolgens beveiligd naar een workflow van uw bedrijf. Het gedoe met papieren formulieren is voorgoed voorbij. Maak direct vanuit uw mobiele apparaat gebruik van back-officebedrijfsprogramma's om formulieren naar uw externe medewerkers te sturen.

Beveiliging – maar dan wel intern

Zorg voor goed beveiligde toegang tot bedrijfsinhoud zonder opslag op het apparaat, in de cloud of bij derden. Druk bovendien gegevens veilig af of leg ze vast, waar u ook bent. Vertrouwelijke documenten blijven in de wachtrij staan totdat u ze vrijgeeft vanuit uw mobiele apparaat. Alle gegevens worden gecodeerd, beveiligd afgeleverd via HTTPS en na synchronisatie automatisch verwijderd van het apparaat.

Formulierverwerking

Formulieren sneller verwerken met minder fouten

AutoStore OpenForms 360

Gestructureerd, semigestructureerd of ongestructureerd, grote of kleine taken, losse items of grote batches: met OpenForms 360 integreert u de verwerking van digitale en papieren formulieren in uw AutoStore-workflow. En dat scheelt behoorlijk wat tijd en werk. Documenten worden vastgelegd, geïndexeerd en gearchiveerd terwijl gegevens in databases worden opgeslagen.

Meer informatiebronnen

Bespreek met ons hoe u met AutoStore uw workflow voor het vastleggen van documenten kunt beveiligen en verbeteren.

 

Contact opnemen
   Nederland & België
Auto Store

Choose your country.