• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Workflowoplossingen voor het vastleggen van papieren, digitale en mobiele informatie

AutoStore is een bekroonde oplossing voor het vastleggen en beveiligd invoeren van papieren en digitale documenten en gegevens in bedrijfsprogramma's - via allerlei apparatuur.

Wat kan AutoStore voor u doen?

Ontdek hoe u efficiënter kunt werken met AutoStore-workflows.
Informatie flexibel vastleggen

Oplossingen die passen in uw workflow

Niet alle capture-workflows zijn hetzelfde. AutoStore sluit naadloos aan op de manier waarop u werkt met papieren en digitale documenten, zowel op kantoor als onderweg.

AutoStore is de enige scan- en capture-workflowoplossing die een breed assortiment simpele of multifunctionele apparatuur, netwerkapparaten en desktopscanners ondersteunt.

Ondersteuning van meer dan 700 MFP's en netwerkscanners, waaronder:
AutoStore QuickCapture voor desktopscanners

Leg heel eenvoudig documenten vast die u heeft gescand met Windows TWAIN-desktopscanners, indexeer ze en routeer ze naar AutoStore-serverworkflows.

Niet elk document wordt op papier aangeleverd. Uw capture-oplossing moet hierin voorzien. Met AutoStore legt u álle documenten vast.

Workflows initiëren met AutoCapture

Met één klik beschikt u over slimme documentworkflows. Of u nu in Microsoft Office of een bedrijfsprogramma werkt, u hoeft alleen met de rechtermuisknop op een bestand te klikken en een workflow te selecteren.

Informatieblad AutoCapture lezen

WebCapture, uw systeemvriendelijke gateway naar het vastleggen van digitale documenten vanuit uw pc

Leg digitale documenten rechtstreeks vanuit een internetbrowser vast en indexeer ze. U hoeft hiervoor geen software op uw pc te installeren.

Informatieblad WebCapture lezen

Business Connect

Mobiele productiviteit ligt in uw handen

De productiviteit van uw bedrijf stopt niet bij de deur. Met Business Connect kunt u documenten, streepjescodes, handtekeningen, foto's, gegevens en geocodes rechtstreeks vastleggen in bedrijfsprocessen - en bestanden en formulieren bekijken, verzamelde informatie verifiëren met behulp van databases en veilig documenten afdrukken en ophalen - waar en wanneer u maar wilt.

Uw kantoor, onderweg

Leg met uw slimme apparaat informatie vast, of het nu een foto, een e-mailbijlage of een gedownload bestand is, en verstuur het bestand vervolgens beveiligd naar een workflow van uw bedrijf. Het gedoe met papieren formulieren is voorgoed voorbij. Maak direct vanuit uw mobiele apparaat gebruik van back-officebedrijfsprogramma's om formulieren naar uw externe medewerkers te sturen.

Beveiliging – maar dan wel intern

Zorg voor goed beveiligde toegang tot bedrijfsinhoud zonder opslag op het apparaat, in de cloud of bij derden. Druk bovendien gegevens veilig af of leg ze vast, waar u ook bent. Vertrouwelijke documenten blijven in de wachtrij staan totdat u ze vrijgeeft vanuit uw mobiele apparaat. Alle gegevens worden gecodeerd, beveiligd afgeleverd via HTTPS en na synchronisatie automatisch verwijderd van het apparaat.

Meer informatie over Nuance Business Connect

Formulierverwerking

Formulieren sneller verwerken met minder fouten

AutoStore OpenForms 360

Gestructureerd, semigestructureerd of ongestructureerd, grote of kleine taken, losse items of grote batches: met OpenForms 360 integreert u de verwerking van digitale en papieren formulieren in uw AutoStore-workflow. En dat scheelt behoorlijk wat tijd en werk. Documenten worden vastgelegd, geïndexeerd en gearchiveerd terwijl gegevens in databases worden opgeslagen.

Informatiebronnen

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten op het gebied van afdrukbeheersoftware: +31 36 54 694 25

Bespreek met ons hoe u met AutoStore uw workflow kunt beveiligen en verbeteren.

 

Contact opnemen
   Nederland & België
Auto Store

Choose your country.