• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Automatisch. Nauwkeurig. Verbazingwekkend intuïtief.

Automatische spraakherkenning van Nuance (ASR) vergroot de efficiëntie van self-serviceprogramma's en geeft klanten een zeer positieve gebruikservaring. De prijs is afhankelijk van de gewenste functieset.

Spraakherkenning zonder ergernissen

Nuance ASR, het fundament van onze oplossingen voor geautomatiseerde klantcontactcentra en klantenservices, brengt programma's tot leven. ASR vergroot de nauwkeurigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en zorgt zo voor efficiënter gebruik van resources en een uitstekende interactie met klanten.

Grotere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Een relatieve verbetering van 35,6% voor Amerikaans-Engels
Een gemiddelde verbetering van 20% voor 44 talen

Waarom Nuance?

Nuance levert al twintig jaar intelligente self-serviceoplossingen en heeft in die tijd een enorme expertise in ASR opgebouwd. Opgeteld hebben we meer dan 250 jaar ervaring met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van spraakprogramma's. Daarmee mogen we onszelf met recht experts noemen in het ontwikkelen van hoogwaardige gebruikservaringen voor uw klanten.

10

Oplossingen en technologieën

Nog meer interactie bij IVR

Spraakdialoog IVR

Nuance ASR vormt de basis voor spraakdialoog IVR (Interactive Voice Response, interactieve spraakgestuurde beantwoording) en daarmee voor een betere ervaring met self-service, grotere efficiëntie en optimale automatisering.

Gespreksroutering

Met gespreksroutering kunnen klanten in hun eigen woorden aangeven waarom ze bellen. Ingewikkeld navigeren is niet meer nodig. Ze worden direct correct doorverbonden zodat ze snel antwoord hebben op hun vragen.

Nuance Recognizer

Met Recognizer wordt spraak uiterst nauwkeurig herkend en dit leidt tot meer natuurlijke gesprekken. Daarmee is uw geautomatiseerde klantenservice aanzienlijk efficiënter.

Loquendo ASR

Loquendo ASR, onderdeel van de Loquendo Small Business Bundle, is vooral bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een eenvoudige, betaalbare oplossing waarmee ze hun klantenservice kunnen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Automatische spraakherkenning in actie

Video
video

Spraak staat centraal
Luister naar de visie van Amtrak op hun klantcontactcentrum. Ontdek hoe spraakautomatisering hun klantenservice heeft getransformeerd en hoe de tienjarige samenwerking met Nuance van invloed is geweest op de klantervaring en serviceverlening.

Interactief praktijkvoorbeeld
video

US Airways
Ontdek hoe de luchtvaartmaatschappij nieuwe hoogten heeft bereikt op het gebied van klantenservice, dankzij een door Nuance ondersteund snel, gepersonaliseerd self-servicesysteem op basis van IVR.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professionele Ondersteuning-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Whitepapers

Vijf belangrijke actiepunten voor ongeëvenaarde self-service
Ontdek hoe u klanten levenslang aan u bindt via een intelligent en gebruiksvriendelijk self-servicesysteem.

Een IVR implementeren waarmee klanten blij zijn
Vier manieren waarop u kunt voldoen aan de verwachtingen van uw klanten op het gebied van self-service.

Praktijkvoorbeeld

GE Money
GE Money heeft geïnvesteerd in intelligente gespreksrouteringstechnologie en self-serviceprogramma's, zodat het aantal gesprekken met medewerkers van het klantcontactcentrum afnam.

Webcast

Een IVR implementeren waarmee klanten blij zijn
Wat zegt uw IVR over uw organisatie? Als u uw merkreputatie en concurrentiepositie hoog wilt houden, wordt het tijd om de ervaring van uw gebruikers met IVR onder de loep te nemen.

Ontdek hoe geautomatiseerde spraaktechnologie voor uw bedrijf is ontwikkeld – en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen
   Nederland & België
Automatische spraakherkenning

Choose your country.