• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Onderken de kracht van spraak

Het hart van onze oplossingen voor het klantcontactcentrum wordt gevormd door Nuance Recognizer, waarmee gesprekken op een uiterst natuurlijke manier verlopen. Dit zorgt voor klanten die tevreden zijn over de interactie met het self-servicesysteem en voor daling van de kosten.

Luisteren naar uw klanten begint met het horen van hun stem

Nuance Recognizer is uitgerust met de tiende generatie van onze engine voor automatische spraakherkenning (ASR) en biedt de hoogst mogelijke herkenningsnauwkeurigheid in de branche, waardoor self-serviceoplossingen veel efficiënter werken. De software heeft geen enkele moeite met gesproken tekst of met invoer via keuzemenu's. Dit staat garant voor een onberispelijke self-service en een betere klantervaring.

Nuance Recognizer bevat 85 talen en dialecten. U kunt dus een meertalig self-servicesysteem implementeren van Argentinië tot Nieuw-Zeeland.

Beschikbare talen in Nuance Recognizer weergeven

De voordelen

Automatisering die besparingen oplevert

De software biedt een 35% betere nauwkeurigheid en een ongeëvenaarde flexibiliteit. Zo is uw bedrijf in staat om krachtige self-serviceprogramma's te ontwerpen en te bouwen waarmee geld wordt bespaard door steeds terugkerende taken te automatiseren.

Natuurlijke taal

Recognizer is in staat om natuurlijke taal in gesprekken vast te leggen en te interpreteren. Omdat de prestaties op het gebied van semantische interpretatie meer dan tien keer zijn verbeterd, gelden er minder beperkingen voor het ontwerp en de functionaliteit van programma's.

Lerende technologie

Zelfs wanneer er sprake is van een lawaaierige omgeving, een slechte verbinding of bellers die met een accent spreken, leert Recognizer van fouten en past het programma zichzelf automatisch aan om in de loop der tijd steeds nauwkeurig te werken.

Een uitstekend presterend systeem

Bij het programma wordt een reeks rapportage- en analysefuncties geleverd om uiteenlopende gegevens snel te analyseren. Dit helpt u om de prestaties van het systeem te verbeteren.

Functies

Nog betere nauwkeurigheid, flexibiliteit en prestaties

SmartListener

Dit programma herkent uiterst betrouwbaar een groot deel van gesproken tekst die niet aan grammaticaregels voldoet. De technologie van SmartListener kan op elke technologie in elke dialoog in het spraakprogramma worden toegepast, waardoor de herkenningsnauwkeurigheid drastisch verbetert.

Rapportage en analyse

Met deze functies van het Nuance-programma kunt u de prestaties van het systeem evalueren en verbeteren, waardoor u spraakgestuurde self-serviceoplossingen optimaal kunt inzetten.

Meer informatie over voortdurende verbetering

Nuance Dialog Modules

Deze meegeleverde, herbruikbare en uiterst aanpasbare bouwstenen voor VoiceXML-programma's voor de gespreksflow, softwarecode en grammatica vinden hun grondslag in de ervaring van ons Professional Services-team en kunnen naadloos in bestaande gespreksflows en programmaontwerpen worden opgenomen.

Ondersteuning van industriestandaarden

Oplossingen op basis van standaarden bieden veel voordelen, zoals overdraagbaarheid van programma's en bescherming van uw investering. Recognizer ondersteunt zowel nieuwe als geaccepteerde standaarden, zoals VoiceXML, EMMA, SRGS, SISR, NLSML en MRCPv2.

VXML 2.1-standaarden weergeven

MRCPv2-protocol weergeven

Oplossingen en technologieën

Achterhalen hoe uw IVR kan worden verbeterd

Spraakdialoog IVR

Recognizer maakt van uw geautomatiseerde IVR een intelligent self-servicesysteem door een monoloog om te zetten in een gesprek, waardoor klanten alles sneller en eenvoudiger voor elkaar krijgen.

Gespreksroutering

Met gespreksroutering kunnen klanten in hun eigen woorden aangeven waarom ze bellen. Ingewikkeld navigeren is niet meer nodig. Ze worden direct correct doorverbonden zodat ze snel antwoord hebben op hun vragen.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professionele Ondersteuning-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Informatiebladen

Nuance Recognizer
Nuance Recognizer v10 is spraakherkenningssoftware van ongeëvenaarde klasse waarmee de efficiëntie van uw self-serviceoplossingen aanzienlijk toeneemt.

Beschikbare talen in Nuance Recognizer

Praktijkvoorbeelden

Telefonica
Ontdek hoe Telefonica de norm bepaalt voor de toepassing van technologische innovaties en samen met Nuance de callcenterservices verbetert.

HypoVereinsbank
Ontdek hoe HypoVereinsbank, een van de grootste particuliere banken in Duitsland, de efficiëntie van het callcenter en de klanttevredenheid verbetert met een spraakgestuurd telefonisch banksysteem van Nuance.

Ontdek hoe Nuance Recognizer voor uw bedrijf is ontwikkeld – en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen
   Nederland & België
Nuance Recognizer

Choose your country.