Navigation Content

Nuance zorgt voor de intelligente spraakmogelijkheden van S-Voice op de nieuwe Samsung Galaxy Gear en Samsung Note 3

De spraak- en taaltechnologieën van Nuance doen hun intrede op de nieuwe assistent

Merelbeke, 5 september 2013 – De nieuwe Samsung Galaxy Gear smartwatch en de Samsung Note 3 zijn uitgerust met spraak- en taalfunctionaliteit van Nuance. Beide apparaten maken deel uit van de groeiende reeks Samsung-producten die S-Voice aan boord hebben. De aankondiging van vandaag is ook in een ander opzicht een mijlpaal: voor het eerst wordt technologie die steunt op intelligente spraaksystemen van Nuance gebruikt in apparaten die op het lichaam worden gedragen. Dit sluit aan bij de strategie om de Nuance Cloud Services verder uit te breiden. 

Samsung integreert de spraaktechnologie van Nuance in zijn mobiele telefoons, tablets, tv’s en nu dus ook horloges. Nuance creëert met zijn spraaktechnologie een enorm intuïtieve en natuurlijke interface. Nuance loopt op dit domein al lang voorop. Zijn spraak-, tekst- en bewegingstechnologieën creëren intelligente systemen die mensen gemakkelijker toegang geven tot diensten en informatie. Nuance en Samsung slagen er samen in om gebruikers op een eenvoudige, moeiteloze en gepersonaliseerde manier te laten omgaan met hun mobiele toestellen, waarbij Android de voorkeuren van de consument begrijpt en zich eraan aanpast.

“De Samsung Galaxy Gear en de Samsung Note 3 veranderen de manier hoe mensen met elkaar verbonden blijven. Met behulp van hun stem maken mensen optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden van op het lichaam draagbare technologie,” aldus Michael Thompson, Executive Vice President en General Manager van Nuance Mobile. “Zo begint het tijdperk van apparaten die je op je lichaam draagt en waartegen je spreekt, zodat ze je begrijpen, je leren kennen, anticiperen op wat je wilt en zich aanpassen.”

Nuance heeft talrijke innovaties op zijn naam inzake spraak- en aanrakingstechnologieën en het verstaan van natuurlijke taal. Ze leggen wereldwijd de basis voor een nieuwe generatie “personal assistant”-technologieën voor consumenten en toonaangevende fabrikanten en providers. Ga voor meer informatie naar www.nuancemobilelife.com of ga met ons in gesprek op www.facebook.com/DragonSpraakherkenning of op Twitter: @NuanceDragonNL.

Over Nuance Communications

Nuance Communications is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar http://netherlands.nuance.com.

Persberichten:

   Nederland & België
Persberichten

Choose your country.