Navigation Content
Uw winkelwagen is leeg.

Nieuws

Persberichten: Mobility

Veilig mailen en SMS’en achter het stuur van je BMW

BMW is de eerste autoconstructeur die Dragon Drive! Messaging integreert in zijn wagens, waardoor bestuurders op een slimmere en meer intuïtieve manier e-mails en SMS-berichten kunnen ontvangen en verzenden van achter het stuur

Merelbeke – 9 juli 2012 – Nuance Communications maakt Dragon Drive! Messaging beschikbaar voor verschillende nieuwe BMW-modellen. Dit laat BMW-rijders toe om enkel met hun stem e-mails en SMS-berichten op te stellen en te bewerken. Dragon Drive! Messaging is een nieuwe toepassing binnen BMW ConnectedDrive als onderdeel van de laatste generatie BMW Professional Navigatiesystemen.

De nieuwe BMW 7-reeks, die deze maand op de markt komt, zal de eerste auto zijn waarin de Dragon Drive! Messaging ingebouwd wordt. De BMW 3-reeks Touring en de 3-reeks ActiveHybrid volgen later dit jaar. Dragon Drive! Messaging zorgt voor een volledig geïntegreerde mobiele ervaring, waardoor de bestuurder e-mails en SMS-berichten kan inspreken, beluisteren, aanpassen en beantwoorden – dit alles met beide handen op het stuur en de blik op de weg. Bestuurders kunnen met eenvoudige commando’s e-mails bewerken door onder andere regels, paragrafen en leestekens toe te voegen.

Naast de dicteerfunctie pakken de nieuwe BMW Professional Navigatiesystemen ook uit met natuurlijke spraakcommando’s van Nuance om talrijke andere functies in de wagen te beheren, zoals telefonie en navigatie.

Beschikbaarheid

Vanaf juli 2012 zal Dragon Drive! Messaging beschikbaar zijn op bepaalde BMW’s in zes verschillende talen, waaronder Amerikaans en Brits Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. BMW-klanten kunnen Dragon Drive! Messaging zestig dagen gratis uitproberen. Zodra de proefperiode verloopt, kan de klant ervoor kiezen om de dienst elk jaar te vernieuwen. Om meer te weten te komen over Dragon Drive! Messaging voor BMW, ga naar www.nuance.com/bmw. Voor een lijst van BMW ConnectedDrive toestellen die compatibel zijn met Dragon Drive! Messaging voor BMW, ga naar www.bmw.com/bluetooth.

Dragon Drive! is een onderdeel van Nuance’s Dragon portfolio, waar ook Dragon NaturallySpeaking, Dragon Dictation, Dragon Go!, Dragon TV and Dragon ID onder zitten. Al deze producten vermenselijken de manier waarop personen omgaan met hun telefoons, tablets, televisies, wagens en computers; simpelweg door hun stem te gebruiken. Om meer te weten te komen over wat het Nuance Dragon portfolio te bieden heeft, ga naar www.nuance.com en www.nuancemobilelife.com.

Over Nuance Communications

Nuance is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde producten van Nuance.
Ga voor meer informatie naar www.nuance.com.