Navigation Content

Nieuwe versie OmniPage slaat documenten meteen op in de cloud

Merelbeke, – 7 oktober, 2011 – OmniPage Professional 18, de nieuwste versie van deze OCR-software van Nuance, werd gelanceerd met een groot aantal verbeteringen die de productiviteit ervan verder doet toenemen. Zo stijgt de accuraatheid, is ook de omzettingssnelheid verhoogd en wordt de kwaliteit van matige originelen automatisch verbeterd. Bij de conversie van pdf-documenten worden notities en opmerkingen mee opgenomen en gebruikers kunnen gescande documenten rechtstreeks opslaan in cloudtoepassingen zoals Google Docs, Windows Live SkyDrive en Dropbox. OmniPage is de meest verkochte OCR-software voor Microsoft Windows.

Belangrijkste verbeteringen aan versie OmniPage Professional 18 zijn:

- Een toename in nauwkeurigheid van 67% voor de omzetting van lay-out en een verbetering van 18% in nauwkeurigheid voor karakterherkenning.

- Geconverteerde documenten zien er echt uit als het origineel, compleet met kolommen, tabellen, opsommingtekens en illustraties. Ze zijn ook gemakkelijker te bewerken dan tevoren.

- In OmniPage zit nu Nuance PaperPort-software die gebruikers helpt hun documenten beter te ordenen, bekijken en terugvinden. De software bevat ook Nuance PDF Create om standaard pdf-bestanden te maken.

- Beelden van iPhone, iPad of van een digitale camera worden omgezet in een leesbaar formaat voor mobiele apparaten en elektronische boekenlezers.

- Geconverteerde documenten worden met de Nuance Cloud Connector rechtstreeks opgeslagen in Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Evernote, Dropbox en een vijftiental andere cloudtoepassingen.

- Papieren invulformulieren worden omgezet naar invulbare elektronische formulieren. OmniPage kan ook gegevens verzamelen uit pdf-documenten of papieren formulieren en die gezamenlijk exporteren naar een spreadsheet- of database-formaat.

- De software kan gegevens rechtstreeks naar documentmanagementsystemen sturen, zoals Microsoft SharePoint, Open Text Hummingbird en HP/Autonomy Interwoven en iManage.

- De software kan vertrouwelijke tekst terugvinden op basis van een lijst met trefwoorden en die tekst zwart maken of automatisch bijwerken.

- Taalherkenning is er voor meer dan 120 talen, met nu ook Chinees, Japans en Koreaans.

Product- en testinformatie

OmniPage 18 Standard kost 99 euro voor een licentie; OmniPage Professional 18 heeft een aanbevolen verkoopprijs van 399 euro en is ook verkrijgbaar met volumekortingen en in een speciale versie voor onderwijsdoeleinden. Meer informatie over het product vind u terug via deze link: http://netherlands.nuance.com/bedrijven/product/omnipage/index.htm.

Nederlandse en Franse boxshots en Engelse screenshots kunt u hier downloaden.

Neem contact met Frank De Graeve via fdg@checktwice.eu indien u deze software wil testen.

Over Nuance Communications, Inc

Nuance is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde producten van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com.

Persberichten:

   Nederland & België
Persberichten

Choose your country.