Navigation Content

Nuance eCopy ShareScan laat bedrijven efficiënter werken met verbeterde elektronische workflows

De toonaangevende scanoplossing voor multifunctionele printers (MFP’s) doet veel meer dan scannen vanaf MFP’s en scanners: eCopy ShareScan stroomlijnt ook elektronische workflows en verwerkt documenten, bestanden en beelden

Merelbeke, 26 februari 2014 – Nuance Communications, een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldoplossingen, lanceert vandaag eCopy ShareScan 5.2, waarmee organisaties van elke omvang tijd winnen en de productiviteit van hun documentenstromen verbeteren dankzij consistente processen op diverse apparaten, inclusief mobiele toestellen. Met de nieuwe versie kunnen bedrijven gemakkelijk informatie vastleggen via een scanner, tablet, smartphone of multifunctionele printer. Deze beelden worden samen met bestaande elektronische documenten snel en eenvoudig geconverteerd, herkend en geïntegreerd in de workflows van de organisatie. Vervolgens zijn ze in het bedrijf onmiddellijk toegankelijk via diverse zakelijke toepassingen.

De nieuwste versie van eCopy ShareScan biedt talrijke nieuwe functies. Een ervan is de eMail and Folder Watching Service die workflow-ondersteuning uitbreidt tot tablets, smartphones en A4-desktopscanners die zich zowel binnen als buiten de firewall van het bedrijf kunnen bevinden. Dit levert nieuwe workflows op, terwijl bestaande documentenstromen worden uitgebreid. Hierdoor ontstaat extra toegevoegde waarde voor de gebruikers:

  • Hogere productiviteit en meer rendement van de toestellen – Het gebeurt vaak dat organisaties over een brede waaier aan scanners en multifunctionele printers van diverse merken beschikken, maar er niet in slagen alle voordelen en mogelijkheden ervan te benutten. De nieuwe Watching Service activeert de apparaten, omdat het mogelijk wordt om met elk apparaat naar een “verbonden” e-mailadres of netwerkmap te scannen. Daardoor stijgt de productiviteit van de werknemers, terwijl organisaties al hun apparaten maximaal kunnen inzetten.
  • Automatische bestandsconversie werkt efficiënter – Medewerkers ontvangen geregeld gescande documenten of faxberichten in een PDF- of TIFF-formaat. Maar om het document makkelijk te bewerken of te updaten, hebben zij een Microsoft Word- of Excel-formaat nodig. Met eCopy ShareScan kunnen zij de PDF of TIFF naar een specifiek e-mailadres versturen dat door eCopy’s Watching Service wordt gemonitord. Dankzij de krachtige OCR-functies van de software ontvangen zij enkele ogenblikken later al een e-mail van eCopy met daarin het document in Word- of Excel-formaat.
  • Betere ondersteuning van mobiele medewerkers – Gebruikers kunnen met elk type smartphone of tablet gemakkelijk attachments mailen of via hun cloudservice synchroniseren om met behulp van de Watching Service documenten en foto’s in een eCopy workflow te plaatsen. Dit is een efficiënte manier om content van mobiele of thuiswerkende medewerkers, partners, klanten en filialen rechtstreeks in de bedrijfsprocessen of archieven te integreren.
  • Eenvoudigere toegang tot content – Met de nieuwe mogelijkheden voor bulkconversie kunnen grote volumes aan papieren of elektronische informatie snel worden gemigreerd, geconverteerd en toegankelijk gemaakt in doorzoekbare digitale archiefformaten. Zo wordt het makkelijker om informatie terug te vinden, te verwerken en te hergebruiken.

Zodra een document in een eCopy ShareScan workflow zit, zorgen eCopy Connectors & Extenders voor snelle en accurate verwerking, herkenning en toevoer aan diverse bedrijfssystemen zoals Content Management Systems, ERP-, CRM-, DM- en Collaboration-systemen, e-mail- en faxprogramma’s en archiveringssystemen. De bedrijfsprocessen worden hierdoor effectiever en medewerkers zijn sneller geneigd ze te gebruiken. Omdat eCopy ShareScan over de grootste collectie Connectors en uitbreidbare interfaces beschikt (inclusief een SDK), kunnen gebruikers hun contentworkflows gemakkelijk integreren met veelgebruikte bedrijfsapplicaties zoals Microsoft SharePoint, EMC Documentum, Salesforce.com en OpenText. Hetzelfde geldt voor oplossingen op maat van het bedrijf zoals Oracle en IBM of zelf ontwikkelde oplossingen. De eCopy Extenders zijn krachtig genoeg om documenten automatisch te verwerken, zodat complexe taken eenvoudig worden en onmiddellijk klaar zijn.

De mogelijkheden die Nuance eCopy ShareScan biedt om informatie vast te leggen en workflows te beheren, zijn voor de gebruiker tegelijk uitzonderlijk eenvoudig en toch rijk aan handige functies. Dit stelt organisaties in staat om:

  • informatie die in papieren documenten verborgen zit, even toegankelijk te maken als data met behulp van het meestgebruikte OCR-platform ter wereld,
  • documenten met bijna perfecte precisie te verwerken en zo de productiviteit van kantoorwerkers flink te verhogen,
  • informatie rechtstreeks te verbinden met bedrijfsapplicaties, zodat kenniswerkers in staat zijn om meer werk efficiënter te verzetten,
  • papierintensieve en elektronische documentenstromen te automatiseren om de bedrijfsprocessen te versnellen.

Prijzen en beschikbaarheid van eCopy ShareScan 5.2

eCopy ShareScan is verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van Nuance-partners, dealers en leveranciers van multifunctionele printers (MFP’s). Ga voor meer informatie over eCopy ShareScan naar http://www.nuance.com/for-business/by-product/ecopy/index.htm.

Over Nuance Communications

Nuance Communications is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.be.

Persberichten:

   Nederland & België
Persberichten

Choose your country.