Navigation Content

Nuance Communications

Oplossingen en technologieën waarmee mensen intelligenter werken

Over ons

Bij Nuance zijn wij de mensen die de stem laten werken. Wij ontwerpen en leveren intuïtieve technologieën waarmee mensen slimmer kunnen wonen en werken. Wij bieden deze hulpprogramma's aan om mensen te informeren, te verbinden en te stimuleren om productiever en creatiever te zijn. Wij geven mensen meer dan alleen maar controle over hun communicatie. Wij geven hen controle over hun leven.

Van spraaktechnologieën die bedrijven helpen om superieure klantenservice aan te bieden tot gezondheidszorgoplossingen die artsen helpen om zich te focussen op patiëntenzorg in plaats van op dossiervorming en tot beeldvormingstechnologieën die fysieke documenten omzetten in doorzoekbare digitale bestanden; onze prioriteit is oplossingen creëren die mensen controle geven. Dat is wat ons de belangrijkste leverancier van spraak- en beeldoplossingen ter wereld maakt.

Bedrijfsoverzicht

Company Overview

Kom nu te weten hoe Nuance bedrijven en consumenten helpt bij het beheersen van hun communicatie

Werken bij Nuance

Careers at Nuance

Een achtergrond in imaging of spraak- technologieën, verkoop, klantenservice of marketing? Deel uw ervaringen met ons team.

Investeerdersrelaties

Investor Relations

Houd uw investering onder controle met het laatste investeerder- nieuws, de laatste winstbekendmakingen en jaarverslagen.

Nieuws van Nuance

Nuance News

Bekijk de laatste persberichten en meer van Nuance.

   Nederland & België
Bedrijf

Choose your country.