Navigation Content

Nuance University

N.com Nuance University Logo png

In Nuance-spraakuniversiteit geloven wij dat om gefocust te blijven en de allerbeste te zijn als individuen, teams en als bedrijf, het belangrijk is dat wij een permanente leerstroom aanbieden. Het dynamische en uitdagende werk bij Nuance zorgt voor een omgeving met volop leer- en groeimogelijkheden. De tools en middelen die beschikbaar zijn via het programma van Nuance-spraakuniversiteit ondersteunen de scholing van werknemers, teamsamenwerking en bedrijfsgroei.

Wij bieden onze werknemers toegang tot de beste beschikbare middelen op het gebied van professionele ontwikkeling, technologie, management, leiderschap, projectmanagement en nog veel meer. Daarnaast beschikken wij over een grote bibliotheek aan leermodules voor producten en oplossingen van Nuance. Op die manier leren onze werknemers alles wat zij moeten weten om ons bedrijf naar de top te helpen voor voortdurend succes.

Lees verder voor meer informatie over de cursussen en andere beschikbare online trainingsmaterialen, wereldwijd, 24/7.

Professionele ontwikkeling

Onze werknemers zijn zich bewust van de vaardigheden en gedragingen die zij nodig hebben om succesvol te zijn. Onze belangrijkste en leidinggevende competentiekaarten kunnen helpen bij de begeleiding van de ontwikkeling van werknemers en teams.

Nuance-spraakuniversiteit biedt een volledig op competentie afgestemd programma ter ondersteuning van deze professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Onze uitgebreide catalogus bevat alles wat u nodig heeft om vooruitgang te boeken, waaronder leermodules voor:

 • Communicatie
 • Innovatie
 • Klantenrelatiebeheer (CRM)
 • Samenwerking en teamwerk
 • Strategische planning
 • Probleemoplossing
 • Presentatievaardigheden
 • en nog veel meer…

Managementontwikkeling

De missie van het managementontwikkelingsprogramma van Nuance-spraakuniversiteit is om de wereldwijde managementgemeenschap voor te bereiden op leiderschap om kennis te maken met nieuwe en veranderende uitdagingen in ons internationaal bedrijf. Wij doen dit door de managers van alle niveaus van de organisatie de kennis, vaardigheden en tools mee te geven die nodig zijn om te voldoen aan de zakelijke doelen van Nuance.

Wij helpen sterke managers te creëren door verschillende middelen en leermogelijkheden te verstrekken in belangrijke gebieden. Succesvolle managers bij Nuance beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op de volgende gebieden:

 • Management van mensen
 • Zakelijke vaardigheden
 • Kennis over ons bedrijf 

Als manager bij Nuance heeft u de kans om deel te nemen aan dit zeer gewaardeerde programma.

Technologie

Door de technische expertise blijft Nuance de concurrentie een stapje voor en de leider op het gebied van design, ontwikkeling en innovatie in onze bedrijfstak. 

Nuance-spraakuniversiteit is een essentieel onderdeel om deze expertise te verkrijgen en te behouden. Wij bieden onze technische medewerkers de tools en de middelen die zij nodig hebben om hun inspanningen te richten op hun doelen en geven hen de flexibiliteit en het vertrouwen om de nodige technische informatie snel en betrouwbaar te ontvangen.

Of u nu een nieuwe programmeertaal moet leren, toegang moet hebben tot het meest recent onderzoek over een technologieconcept of snel een antwoord moet vinden op een probleemoplossingsvraag – Nuance-universiteit heeft het allemaal.

Ons programma bevat een aantal online technische bronnen en referenties waaronder Safari Books Online en de IEEE Digital Library ter ondersteuning van onze onderzoeksteams en technische teams via formeel leren en just-in-time toegang tot informatie.

Projectmanagement

Nuance ziet de waarde van projectmanagement als een discipline en een tool om resultaten te verbeteren.  Een sterk projectmanagement vertaalt zich in betere processen, verbeterde producten en helpt ons om onze klanten een ervaring mee te geven die vertrouwen opwekt, wat zorgt voor een verhoogde kans om relaties uit te bouwen.

Nuance-universiteit beschikt over een uitgebreid curriculum voor projectmanagement waaronder volledige certificatie-ondersteuning voor Project Management Institute (PMI).  Onze middelen kunnen u helpen bij uw voorbereiding voor de Project Management Professional (PMP®) test en helpen u ook om de hedendaagse zaken met betrekking tot projectmanagement en professionele ontwikkeling onder controle te houden.  De beschikbare middelen en tools bestaan onder andere uit:

 • Volledig, op het examen aangepaste curriculum van PMP® cursusmateriaal
 • Meer dan 200 uren goedgekeurde inhoud van PMI PDU
 • Online toegang tot het PMI Project Management Book of Knowledge (PMBOK®)en andere publicaties van PMI
 • Samenwerkingsomgeving onder leiding van experts om te helpen bij kennisverwerving en voorbereiding op examens
   Nederland & België
Nuance University

Choose your country.